Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Δοκίμασε… καλύτερα να απογοητευτείς παρά να λυπάσαι.

tumblr_o3vougErKB1tsn2k1o1_500

Γράφτηκε από Ornella di Parton
Η ζωή καθημερινά μας προσφέρει διάφορες γεύσεις! Πότε γλυκές, πότε αλμυρές…πότε μυστήριες και πότε αδιάφορες!  Μας σερβίρονται καθημερινά χωρίς προειδοποίηση, χωρίς καν να το επιλέξουμε. Έρχονται στο «τραπέζι» της καθημερινότητα μας έτσι ξαφνικά και πρέπει να είμαστε εκεί με τα μάτια ανοιχτά για να κάνουμε την επιλογή μας!
Μια επιλογή που πότε παίρνετε εύκολα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, γιατί ξέρουμε καλά ότι το θέλουμε.  Άλλες πάλι φορές όμως ξέρουμε εξ αρχής ότι δεν θα πάρουμε, δεν μας αρέσει, δεν μας ταιριάζει. Πότε-πότε όμως θέλουμε, αλλά δεν περνούμε, από φόβο… από ανασφάλεια… στο νέο και στο διαφορετικό.

Σε αυτές τις φορές θέλω να σταθούμε φίλοι μου. Στις φορές που ο φόβος νικά τα θέλω μας. Που το διαφορετικό μας τρομάζει! Στις φορές που δεν ξέρουμε τι γεύση θα μας αφήσει  και γυρνάμε την πλάτη μας στο νέο! Προτιμάμε το σίγουρο, βολεμένοι σε αυτό που νομίζουμε ότι ξέρουμε!
Θα κλείσω με αυτό που μου λέει συχνά μια καλή μου φίλη όταν φοβάμαι, όταν τρομάζω στο νέο και στο διαφορετικό! «Δοκίμασε… καλύτερα να απογοητευτείς παρά να λυπάσαι. Μόνο έτσι εξελισσόμαστε, μόνο έτσι ζούμε!» 
only love❣
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα