Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μήπως πάσχετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και αέρια; Να πως να λύσετε το πρόβλημα σε ένα λεπτό



Η πιεσοθεραπεία είναι μια δημοφιλής τεχνική στην Κίνα εδώ και αιώνες, ως μέθοδος χαλάρωσης και φυσικής θεραπείας διαφόρων παθήσεων. Είναι παρόμοια με τον βελονισμό καθώς επίσης και τα αποτελέσματά της.
Ωστόσο, η πιεσοθεραπεία μπορεί, επίσης, να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ζητήματα με αέρια, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα σε λιγότερο από ένα λεπτό, με έναν απλό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.
Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε:

Αρχικά, θα πρέπει να βρείτε ένα σημείο κάτω από τον ομφαλό σας, γύρω στα δύο δάχτυλα πλάτος. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις για ένα λεπτό.
Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια πίεση σε αυτό το σημείο με τα δάχτυλά σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ ισχυρή. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε άβολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παλάμες σας για να πιέσετε το σημείο καθώς αναπνέετε βαθιά.
Το μασάζ αυτό θα ανακουφίσει όλα τα προβλήματα της κοιλιακής περιοχής, και θα ανακουφίσει επίσης τον πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Εκτός όλων αυτών, θα έχετε εξαλείψει και τη δυσκοιλιότητα, το φούσκωμα, τα αέρια, ή οποιαδήποτε άλλα πεπτικά προβλήματα.
Δηλαδή, το άμεσο αποτέλεσμα είναι το καλύτερο. Το πρόβλημα θα λυθεί σε λιγότερο από ένα λεπτό, και το σώμα σας θα χαλαρώσει.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα