Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Οριστικά εκλογές! Ο Τσίπρας έκανε test «Ποιός Πρωθυπουργός είσαι;» και βγηκε «Καραμανλής»!

Σε σημερινή φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο επικεφαλής της Κυβέρνησης έκανε το δημοφιλές test στο Facebook και το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι ο Κώστας Καραμανλής. Συνεπώς η διαφυγή του είναι βέβαιη

test_tsipr
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να ταυτίζεται απόλυτα με τον πρώην Πρωθυπουργό. Αλλά για πρώτη φορά αυτό τεκμηριώνεται και επίσημα όπως δείχνει η οθόνη του υπολογιστή που ξεχάστηκε πάνω στο γραφείο του.
Μόνο τυχαίο δεν θεωρούν έγκυροι πολιτικοί αναλυτές το γεγονός ότι ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο, με την αξιολόγηση να εκκρεμεί και τη χώρα για άλλη μια φορά σε οικονομικό αδιέξοδο, ο Αλέξης Τσίπρας θεώρησε σκόπιμο να κάνει στο Facebook το δημοφιλές test με τίτλο «Βρείτε ποιός πρωθυπουργός είστε».

Οπως και ο Κώστας Καραμανλής λίγο πριν προκηρύξει εκλογές το 2009 είχε διαβεβαιώσει ότι η Ελληνική Οικονομία είναι «θωρακισμένη» απέναντι στην κρίση. Το ίδιο ακριβώς έκανε πριν λίγες ημέρες και ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνοντας ότι η οικονομία είναι έτοιμη να εκτοξευθεί.
Αμφιβάλλει κανείς ότι το επόμενο βήμα του θα είναι οι εκλογές όπως συνέβη και με το – βεβαιωμένο πια – πολιτικό του alter ego; Ή ότι στη συνέχεια, μετά την ήττα θα αποσυρθεί στην Αίγινα και θα αρνείται να μιλήσει μέχρι κάποιοι να αρχίσουν να τον θεωρούν «Εθνικό Κεφάλαιο»;
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα