Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το ενδεχόμενο να μην παραστεί φέτος στον Μυστικό Δείπνο εξετάζει σοβαρά ο Ιησούς Χριστός


3-4
Σκέψεις να μην δώσει για πρώτη φορά έπειτα από 2016 χρόνια το «παρών» στον Μυστικό Δείπνο, κάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού» ο Ιησούς Χριστός.
Ο υιός του Θεού και τιμώμενο πρόσωπο των ημερών, δέχτηκε όπως κάθε χρόνο την πρόσκληση για τη συνεύρεση με τους μαθητές του το βράδυ της Πέμπτης και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη ρουτίνα που διακρίνει κάθε χρόνο τις δραστηριότητές του το διάστημα του Πάσχα.
«Βαρέθηκα πια τα ίδια και τα ίδια. Κάθε χρόνο πάμε στο ίδιο μέρος, με την ίδια παρέα, λέμε τα ίδια πράγματα και τρώμε το ίδιο το φαγητό. Θεάνθρωπος είμαι, δεν μπορώ άλλο. Θέλω μια Μεγάλη Πέμπτη να μπορώ να κάνω και κάτι διαφορετικό. Φέτος ας πούμε σκέφτομαι να κάτσω να δω τη Λίβερπουλ, αφού χωρίς τη βοήθειά μου, πάλι δεν την βλέπω να περνάει», εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Ναζωραίος Θεός για να συνεχίσει:

«Δεν μπορώ και το ύφος του Ιούδα κάθε φορά που μπαίνω στο Δείπνο, να με κοιτάζει λες και είμαι χαζός. Αυτή τη χρονιά θα πάω κατευθείαν για τη σταύρωση και απ΄του χρόνου βλέπουμε», συμπλήρωσε ενώ έκανε μια τελευταία φορά πρόβα την ανάσταση.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Χριστός δέχεται έντονες πιέσεις για να αλλάξει γνώμη, ωστόσο φαίνεται προς το παρόν αμετάπειστος, ακυρώνοντας μάλιστα και την κράτηση στο μυστικό μέρος που είχε δοθεί το ραντεβού με τους μαθητές του.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα