Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Λιποαναρροφητική Δίαιτα! 10 κιλά λιγότερο λίπος σε 10 ημέρες!



Οι δημιουργοί και οι συντάκτες της λιποαναρροφητικής δίαιτας προτείνουν μια νέα προσέγγιση, για όλους όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος με  υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη ρύθμιση του σωματικού βάρους, χωρίς υποχρεωτικές ασκήσεις και πείνα.
lipp1
Οι συγγραφείς αυτού του τύπου διατροφής ισχυρίζονται ότι είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και ότι με την υποχρεωτική επίβλεψη ιατρού θα οδηγήσει γρήγορα σε σημαντικά και ακριβή αποτελέσματα που είναι γνωστά εκ των προτέρων.
Τα αποτελέσματα είναι: εξάλειψη από 6 έως 10 kg (λίπη) σε μόνο 10 ημέρες, κατά την πρώτη φάση αυτού του τύπου της δίαιτας.
mettr1
Τι είναι η λιποαναρροφητική  διατροφή στην πραγματικότητα;
Αντιπροσωπεύει μια ιατρική θεραπεία που απομακρύνει την περίσσεια των κιλών και οι συγγραφείς της υποστηρίζουν ότι είναι απολύτως ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία.
Ο δημιουργός αυτής της δίαιτας και του μενού είναι ο διατροφολόγος Kenan Mandran που προετοίμασε το επίπεδο διατροφής με βάση τις πρωτεΐνικές ανάγκες του οργανισμού - σύμφωνα με τον καθηγητή George Blackburn.
Πώς λειτουργεί η λιποαναρροφητική  διατροφή;
Η λιποαναρροφητική  διατροφή βασίζεται στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού των λιπών. Δηλαδή, τα αμινοξέα έχουν τη ικανότητα να καθιστούν ικανή την ενέργεια του οργανισμού από τον μεταβολισμό των λιπών και να ενεργοποιούν την κινητοποίηση και την οξείδωση των λιπών που αποθηκεύονται στους ιστούς και το ήπαρ.
Μετά από 24 ώρες, το σώμα προσαρμόζεται στη χρήση των ακετοξικού οξέος και δεδομένου ότι έχει μια σταθερή ανάγκη για ενέργεια, και όλοι γνωρίζουμε ότι τα λίπη είναι η πηγή της ενέργειας, τα ελεύθερα αποθέματα λίπους στη συνέχεια χρησιμοποιούνται και με τον τρόπο αυτό η περίσσεια των κιλών εξαλείφεται.
Ο κύκλος αυτού του τύπου διατροφής σε 10 ημέρες σας δίνει τη δυνατότητα να χάσετε 7-10% του σωματικού σας βάρους. Οι κύκλοι μπορεί να επαναληφθούν, μέχρι να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος και η πρόσληψη των αμινοξέων ανά ημέρα θα πρέπει απαραιτήτως να υπολογιστεί με ακρίβεια από έναν εμπειρογνώμονα.
krstt1
ΘΕΡΑΠΕΙΑ - 10 ΗΜΕΡΕΣ
Η θεραπεία που διαρκεί 10 μέρες προβλέπει πρόσληψη των αμινοξέων και των συμπληρωμάτων, αλλά χωρίς την πρόσληψη τροφής από κάθε συστατικό.
Προορίζεται για άτομα που μπορούν να ανεχθούν τέτοιου είδους αυστηρή πειθαρχία - σωματικά και ψυχικά. Μην ξεκινήσετε τη θεραπεία αυτή, χωρίς την έγκριση του διατροφολόγου, γιατί μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες επιβλαβείς συνέπειες για την υγεία σας.
Τα αποτελέσματα είναι δυνατά 100% μόνο αν ακολουθηθεί ένα ορισμένο πρωτόκολλο. Τα αμινοξέα έχουν το ρόλο των υποκινητών και κινητοποιητών των λιπαρών κυττάρων, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή εξασθένηση της γεύσης τους, δεδομένου ότι δεν είναι πολύ ευχάριστη - είναι παρόμοια με αυτήν του γαλακτώδους ορού γάλακτος.
ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ
Μπορείτε να αισθανθείτε την κρίση αυτή κατά τη διάρκεια των πρώτων 72 ωρών από την αρχή μέχρι το τέλος της λιποαναρροφητικής διατροφής . Η επιθυμία για φαγητό μπορεί να μετριαστεί με νερό, αγγούρι με αλάτι ή ενεργειακή σούπα.
Σημείωση:
Θα πρέπει να πίνετε 2 λίτρα νερό κάθε μέρα και ένα φλυτζάνι του τσαγιού που θα σταθεροποιήσει την πέψη σας κάθε βράδυ. Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να πίνετε καφέ, λεμονάδα ή να τρώτε αγγούρια σε απεριόριστες ποσότητες.
Η σούπα ενέργειας θα πρέπει να λαμβάνεται μόνο όταν τα επίπεδα της ενέργειας σας πέφτουν δραστικά. Μπορείτε να την καταναλώνετε κάθε μέρα.
Καθ 'όλη τη διάρκεια των 10 ημερών αυτής της δίαιτας μπορεί να νιώθετε ότι η αρτηριακή σας πίεση έχει πέσει ή να έχετε ένα αίσθημα καύσου στα χέρια και τα πόδια σας. Ο οργανισμός σας ρυθμίζεται με αυτόν τον τρόπο, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε απότομες κινήσεις, όπως για παράδειγμα να σηκώνεστε ξαφνικά.
Συνιστάται να πίνετε προβιοτικά κατά τη διάρκεια αυτής της δίαιτας. Θα πρέπει να είναι με τη μορφή καψουλών και θα πρέπει να παίρνετε ένα κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε κάποιες πολυβιταμίνες, αλλά δεν θα πρέπει να είναι αναβράζοντα δισκία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε συμπληρώματα βιταμινών ωμέγα-3 των 1000.
Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να τελειώσετε το σύνολο της δίαιτας, συνιστάται να επιστρέφετε στο πρωτόκολλο 21, το οποίο περιλαμβάνει επίσης μερικά επιπλέον γεύματα.
Το πρωτόκολλο απώλειας βάρους πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες του διαιτολόγου 100% και δεν θα πρέπει να υπάρξει ακόμη και η μικρότερη παρεκτροπή γιατί ο οργανισμός σας βρίσκεται σε μια ειδική κατάσταση και μπορεί να διαταραχθεί πολύ εύκολα ακόμα και από την πιο μικρή ποσότητα του κάθε συστατικού.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα