Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.

^>*<^
-. . ..-. . .-.. .. -- .... .... --. . ... .. .- - .-- -. . .-.. -.- .- - .- ..-. -.-. .- -. . .. ... - .... -. - . .-. .-. .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- 


       ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.

              ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ                             ΠΑΡΑΣΙΤΑ !!!

Η πολιτική, η οικονομία, η διασκέδαση, τα ΜΜΕ, οι αρχηγοί, ταπαγκόσμια,γεγονότα, οι πόλεμοι ακόμη και ο καιρός είναι προκάλυμμα για το ΜΑΤRΙΧ. Πιστεύοντας αυτήν την ψεύτικη πραγματικότητα, επιτρέποντας στις σκέψεις σας και στην ενέργεια σας να καταναλωθούν από τον καθημερινό μύλο της επιβιώσεως με τα ατέλειωτα ψέματα και τις ασημαντότητες, ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΣΑΣ.
Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, ξεκίνησε το 2ο Κατούν που θα κρατήσει 19,7 χρόνια. Σύμφωνα με τους Μάγια, στη διάρκεια του μισού Κατούν (μέχρι το 2021 περίπου) θα έχουμε τροφή να φάμε  αλλά μετά θα αρχίσουν να διαφαίνονται κάποιες κακοτυχίες. Όλα αυτά μέχρι το 2032, όπου θα εισαχθούμε στο 13ο (τελευταίο της σειράς) Κατούν με πόλεμους, κακουχίες, πείνα, εξαθλίωση, μέχρι να μας βγει η ψυχή το 2051 και πάπαλα! 

Παρατηρείτε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι συμβαίνει με την ενέργεια σας και την δόνηση σας

όταν βρίσκεστε με άλλους, ακόμη και όταν παρακολουθείτε !

Εξετάζετε τον τρόπο ομιλίας, γραφής, τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις των ματιών Χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας για να διακρίνετε τις προθέσεις τους.Η διαίσθηση σας δεν κάνει ποτέ λάθος. Εξαφανίστε τον θόρυβο και ακούστε.

Μοιάζει με τις μέλισσες που συλλέγουν το νέκταρ για την κυψέλη,

μόνο που αυτή η σχέση ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ !

Ποιός είναι λοιπόν ο πραγματικός μέγιστος αντίπαλος (ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ) του Ψευδογιαχβέ και του σκάφους του Σελήνης, στο ηλιακό μας σύστημα;;;

Αποκωδικοποίηση: -Ρ--5-Ξ-ΔΔΔΔΚΚΚ++//....#

“Ζουν Ανάμεσά Μας Και Μας Κυβερνούν!!! 

Ερπετοειδές Υβρίδιο ”Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα