Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ


 Ήρθε η ώρα να απελευθερώσω ένα μεγάλο μέρος του Σχεδίου της Ανάληψης για αυτόν τον Πλανήτη.
Το παράθυρο της Αναλήψεως έχει ανοίξει σε αυτόν τον Πλανήτη στις 25 Μαΐου 1975, είχε το σημείο καμπής του στις 11 Αυγούστου 1999 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου 2025. Ήταν πάντα το σχέδιο των Δυνάμεων του Φωτός να εκκαθαρίσουν τηνΠρωταρχική Ανωμαλία του σκότους και να προκαλέσουν το «Γεγονός» μέσα σε αυτό το χρονικό παράθυρο, και αυτό το σχέδιο δεν άλλαξε.
Αυτό το χρονικό παράθυρο έχει τη βάση του στο επιστημονικό γεγονός ότι το Ηλιακό Ηλιοστάσιο είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τον Γαλαξιακό Ισημερινό μέσα στο χρονοδιάγραμμα 1975-2021, και αυτή η ευθυγράμμιση είναι τέλεια μέσα στο χρονοδιάγραμμα 1980-2016:
Η ευθυγράμμιση Ηλιακού Ηλιοστάσιου / Γαλαξιακού Ισημερινού εμφανίζεται δύο φορές στο μακροσκοπικό κύκλο των 26.000 ετών. Στην πραγματικότητα, ο μακροσκοπικός κύκλος συμπαρασύρεται τέλεια με τον παλμό της Γαλαξιακής καρδιάς, η οποία στέλνει ένα Γαλαξιακό υπερκύμα στους σπειροειδείς βραχίονες του Γαλαξία κάθε 26.000 χρόνια. Έτσι, κάθε ευθυγράμμιση Ηλιακού Ηλιοστασίου / Γαλαξιακού Ισημερινού εμφανίζεται ακριβώς κατά τη στιγμή του Γαλαξιακού υπερκύματος, είτε ένα μεγάλο που συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια, ή ένα μέσου κύκλου, το οποίο εμφανίζεται 13.000 χρόνια μετά από κάθε ένα μεγάλο:
Ευτυχώς για εμάς, το Γαλαξιακό υπερκύμα που περιμένουμε είναι στη μέση του κύκλου, και θα είναι σημαντικά ηπιότερο από ό,τι το προηγούμενο που προκάλεσε τη γεωμαγνητική αναστροφή του Γκέτεμποργκ, την τερματική Πλειστοκαινική μαζική εξαφάνιση των ειδών πριν από 13.000 χρόνια και, κατά συνέπεια, τον κατακλυσμό της Ατλαντίδας.
Ωστόσο, θα είναι αρκετά ισχυρό για να εκκαθαρίσει όλο το σκοτάδι από το ηλιακό μας σύστημα, να το ξεφλουδίσει από την επιφάνεια του Πλανήτη και να προκαλέσει το «Γεγονός».
Το κεντρικό σημείο αυτού του κοσμικού μετασχηματισμού είχε ήδη καθοριστεί 26.000 χρόνια πριν και γύρω από την ημερομηνία του σταθερού σταυρού ολικής ηλιακής έκλειψη στις 11 Αυγούστου του 1999.
Αυτό το κεντρικό σημείο είναι εξαιρετικά κοντά στην ακριβή ημερομηνία της ευθυγράμμισης του Ηλιακού Ηλιοστασίου / Γαλαξιακού Ισημερινού. Ο αστρονόμος Jean Meeus έχει υπολογίσει ότι αυτή η ευθυγράμμιση συνέβη τον Μάιο του 1998. Ο Smelyakov τελειοποίησε την ημερομηνία αυτή πως ήταν στις 7 του Μάη του 1998:
Οι Πλειάδειοι έχουν κοινοποιήσει σε μένα ότι η ακριβής ημερομηνία ήταν η 17η Μαΐου 1998. Αυτή είναι η ημέρα, όπου η μοίρα αυτού του Πλανήτη, αποφασίστηκε και που οι Φωτεινές Δυνάμεις γνώριζαν με βεβαιότητα ότι το Σχέδιο της Αναλήψεως θα είναι επιτυχές.
Μετά το άνοιγμα του παραθύρου Αναλήψεως το 1975, πολύ Φως από τις υψηλότερες διαστάσεις άρχισε να ρέει προς τον πληθυσμό της επιφάνειας το οποίο προκάλεσε την μαζική αφύπνιση της πραγματικής κίνησης της Νέας Εποχής (New Age) το 1980. Δυστυχώς, τα Αναληφθέντα Όντα δεν γνώριζαν την πλήρη έκταση της εξουσίας της Πρωτογενούς Ανωμαλίας και δεν μπορούσαν να σταματήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις που λειτουργούσαν στις σκιές. Οι σκοτεινοί έχουν διεισδύσει στο κίνημα της Νέας Εποχής, διείσδυσαν στο διαστημικό πρόγραμμα Solar Warden και τελικά ανέλαβαν τον Πλανήτη και το Ηλιακό Σύστημα στις αρχές του 1996.
Μεταξύ του 1996 και του 1998, οι Φωτεινές Δυνάμεις ήταν άκρως σοκαρισμένες και έπρεπε να ανασυνταχθούν, και το Σχέδιο Ανάληψης έπρεπε να αναβαθμιστεί. Ο στόλος των Πλειάδειων άρχισε να εισέρχεται εκ νέου στο Ηλιακό Σύστημα το 1998 και στις 17 Μαΐου 1998, έλαβε τμήματα του νέου Σχεδίου Αναλήψεως από "Υψηλότερες πηγές". Η Διοίκηση Ashtar άρχισε να εισέρχεται εκ νέου στο Ηλιακό Σύστημα στις αρχές του 1999 και έχει εκκενώσει το μεγαλύτερο μέρος της Γήινης ανθρωπότητας για τις Πλειάδες τον Αύγουστο του 1999.
Πριν από το 1999, η ανθρωπότητα της Γης αποτελούνταν από περίπου 70 δισεκατομμύρια ψυχές στο αιθερικό και αστρικό επίπεδο και περίπου 6 δισεκατομμύρια ενσαρκωμένους σε ανθρώπους.
Η πλειοψηφία των 70 δισεκατομμυρίων μη-ενσαρκωμένων ανθρώπινων ψυχών έχουν μαζικά εκκενωθεί στις 14 Αυγούστου 1999 στα μητρικά σκάφη της Διοίκησης Ashtar και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ένα συγκεκριμένο Πλανήτη στις παρυφές του συμπλέγματος των αστέρων στις Πλειάδες, όπου άρχισαν να λαμβάνουν την αναγκαία θεραπεία.
Οι μόνες ψυχές που έχουν απομείνει στο αιθερικό και αστρικό επίπεδο ήταν αυτοί που ήταν άμεσοι όμηροι των μη-φυσικών «Αρχόντων», τα άτομα με ισχυρή προσκόλληση στο φυσικό επίπεδο και εκείνοι που αποφάσισαν να μείνουν και να βοηθήσουν τους φυσικούς ανθρώπους ως πνευματικοί οδηγοί.
Μεταξύ 1998 και 2016, οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν κρατήσει το Σχέδιο της Ανάληψης σε αυστηρά εμπιστευτικό χαρακτήρα για να αποτρέψουν τους σκοτεινούς από το να συγκρουστούν με αυτό. Πολλά κανάλια και διαισθητικοί προσπάθησαν να έχουν πρόσβαση στο Σχέδιο της Αναλήψεως, αλλά δεν έχουν λάβει κανένα σήμα.
   Τώρα έχω λάβει το πράσινο φως για να αποκαλύψω ένα μέρος του σχεδίου Αναλήψεως στον πληθυσμό της επιφάνειας.
Η πραγματική διαδικασία της Αναλήψεως θα ξεκινήσει κατά τη στιγμή του «Γεγονότος». Οι εισερχόμενες ενέργειες από τον Γαλαξιακό παλμό θα αρχίσουν να ρέουν μέσα από το πεδίο της ενέργειας όλων των ανθρώπων στον Πλανήτη. Θα είναι τρυφερός ενέργειες αγάπης κατ 'ευθείαν από τη Γαλαξιακή καρδιά και θα αρχίσουν να φέρνουν την τόσο αναγκαία θεραπεία στην ανθρωπότητα.
Η Ανάληψη είναι τόσο μια ατομική όσο και μια ομαδική διαδικασία. Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εσωτερική εμπειρία, που διέρχεται από τη θεραπεία, την απελευθέρωση από το παρελθόν και την εσωτερική μεταμόρφωση. Με πολλούς ανθρώπους που θα ακολουθούν την ίδια διαδικασία την ίδια στιγμή, αυτό θα ενισχύσει το πεδίο Φωτός γύρω από τον Πλανήτη και θα ανοίξει την πόρτα για πολλούς που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Το μήκος της πλήρους διαδικασίας της Ανάληψης αναμένεται να είναι μέσα σε λίγα χρόνια για τα πιο προηγμένα άτομα, και περισσότερο για τους άλλους.
Η πραγματική Ανάληψη συμβαίνει όταν έχουμε απελευθερώσει όλα τα μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας και έχουμε φτάσει στην υπεραγωγιμότητα των ψυχικών, συναισθηματικών, αιθερικών, πλασματικών και φυσικών σωμάτων μας.
Υπάρχουν πολύ περισσότερα για αυτό και θα απελευθερώσω περισσότερα όταν λάβω την άδεια για να το πράξω.
Κατά τη στιγμή του «Γεγονότος», οι Φωτεινές Δυνάμεις θα επικοινωνήσουν με την ανθρωπότητα μόνο έμμεσα με δελτία πληροφοριών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύλληψης της Cabal και μετά αφού η πλειοψηφία της ανθρωπότητας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, οι Φωτεινές Δυνάμεις θα αρχίσουν να επικοινωνούν απευθείας με ορισμένα άτομα. Αυτό πιθανότατα θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες έως μερικούς μήνες μετά το «Γεγονός».
Εκείνη την εποχή, θα δημιουργηθούν ζώνες επαφής. Οι ζώνες επαφής είναι περιοχές ιδιωτικής περιουσίας, όπου οι ιδιοκτήτες θα αφιερώσουν μέρος της γης τους για την εμπειρία της επαφής. Αυτοί οι ιδιοκτήτες θα ζήσουν στη συνέχεια μια φυσική επαφή με τους Πλειάδειους που θα προσγειωθούν στη γη τους με ένα μικρό ακτινοβόλο σκάφος (beamship). Αυτά τα άτομα θα πάνε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα αναφέρουν την εμπειρία τους, ως εκ τούτου, για την προετοιμασία της ανθρωπότητας για την πραγματικότητα της Επαφής. Αυτές οι ζώνες επαφής θα γίνουν όλο και πιο πολλές μέχρι να επιτευχθεί μια κρίσιμη μάζα για την Πρώτη Επαφή. Η Πρώτη Επαφή είναι η αρχή των επίσημων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Γήινης ανθρωπότητας και των θετικών εξωγήινων φυλών. Αυτό είναι προγραμματισμένο να συμβεί περίπου ένα χρόνο μετά το «Γεγονός» στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών και θα μεταδοθεί μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.
Μετά την Πρώτη Επαφή, οι θετικές εξωγήινες φυλές θα αρχίσουν να διανέμουν τις προηγμένες τεχνολογίες τους που θα φέρουν γρήγορα την ανθρωπότητα της Γης μέσα στην πεμπτοδιάστατη χρυσή εποχή.
Την ίδια στιγμή, πολλά αφυπνισμένα άτομα θα αρχίσουν να μετεγκαθίστανται για να δημιουργήσουν εκ προθέσεως κοινότητες, τις λεγόμενες Περιοχές του Φωτός. Με την επιρροή των μη-φυσικών «Αρχόντων» να έχει αφαιρεθεί, θα μάθουν σε αυτές τις κοινότητες να ζούν επιτέλους μαζί σε αρμονία, με κάθε άτομο να ακολουθεί τον υψηλότερο σκοπό του και μαζί να δημιουργούν μια όμορφη μάνταλα του Φωτός. Οι Περιοχές του Φωτός θα αναπτύσσονται και θα εξελίσσονται, και η δονητική συχνότητα τους θα ανυψωθεί και σε λίγα χρόνια θα συνδεθούν με τα μητρικά σκάφη της Διοίκησης Ashtar με στήλες Φωτός. Αυτές οι στήλες θα επιταχύνουν τη διαδικασία της ομαδικής Ανάληψης.
Οι Θάλαμοι Αναλήψεως είναι μια πολύ προχωρημένη θετική οργανική τεχνολογία που ανυψώνει τη συχνότητα της δόνησής μας και είναι ένα μεγάλο εργαλείο για να βοηθήσει στη διαδικασία της Ανάληψής μας. Θα χρησιμοποιηθούν μετά την Πρώτη Επαφή για να επιταχυνθεί η διαδικασία της Ανάληψης για εκείνους που είναι έτοιμοι.
Μετά την Πρώτη Επαφή, τα σκάφη της Διοίκησης Ashtar και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας θα είναι ολοένα και πιο ορατά, καθώς θα αποκαλύπτονται στις θέσεις τους σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.
Αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή της Διοίκησης Ashtar και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, που θα μπορούσα να βρω στην επιφάνεια του πλανήτη:
Και μια αρκετά αξιόπιστη, οπτικά όμορφη περιγραφή εδώ η οποία θα σας βοηθήσει να απεικονίσετε τη ζωή μας μετά το «Γεγονός»:
Μέχρι τότε, μπορείτε να ζητήσετε από τα θετικά Εξωγήινα όντα για βοήθεια στην καθημερινή ζωή σας και εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Οι Φωτεινές Δυνάμεις της Διοίκησης Ashtar και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας αποστέλουν σημάδια ότι η νίκη είναι κοντά.
Όπως και αυτό το σημάδι V (νίκη) που εμφανίστηκε ακριβώς στο μέσο μεταξύ των δύο προηγούμενων συνεδρίων μου στο Laguna Beach και το Irvine:
Και αυτό το Πλειάδειο κεκαλυμμένο σε σύννεφο σκάφος που εμφανίστηκε κοντά στο San Jose της Costa Rica, μια σημαντική Πλειάδεια ενεργειακή δίνη:
Νίκη του Φωτός!
ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα