Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ


ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ.
   Σύμφωνα με τον μυστικό πληροφοριοδότη του διαστημικού προγράμματος Corey Goode, υπήρχε κάποτε μια "Υπέρ Γη" (Super Earth) στη ζώνη των αστεροειδών με ανθρώπινους γίγαντες οι οποίοι είχαν εμπλακεί σε έναν καταστροφικό γαλαξιακό πόλεμο που κατέστρεψε τον πλανήτη τους. Ο Goode υποστηρίζει στο χθεσινό επεισόδιο της Κοσμικής Αποκάλυψης πως πολλοί από τους γίγαντες διέφυγαν την καταστροφή μέσω ενός από τα δημιουργημένα τεχνητά φεγγάρια τους, το οποίο στάλθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη περίπου 500.000 χρόνια πριν.
   Ο Goode λέει ότι τα «έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια» (smart glass pads) που διάβασε κατά τη διάρκεια της εικοσάχρονης υπηρεσίας του με διαφορετικά μυστικά διαστημικά προγράμματα μεταξύ 1987-2007 παρείχαν δύο εξηγήσεις για την τεχνητή φύση του φεγγαριού. Η μια ήταν ότι είναι ένα κούφιο φυσικό φεγγάρι, και η δεύτερη ήταν ότι είναι ένας γιγαντιαίος διαστημικός σταθμός σε τροχιά.
   Ο Goode στη συνέχεια λέει ότι τα κύματα προσφύγων από την Υπερ Γη άρχισαν να φθάνουν στη Γη κατά τη διάρκεια διαφόρων σταδίων κατά την περίοδο που καλύπτει την καταστροφή του πρώην πλανήτη. Ένα από αυτά τα κύματα συνδέθηκε με την άφιξη της Σελήνης που ήταν γεμάτη με πρόσφυγες.
   Κατά την άφιξη τους στη Γη οι πρόσφυγες δημιούργησαν ένοπλες συγκρούσεις με τις προηγμένες αυτόχθονες ομάδες ανθρώπων που είχαν προηγουμένως διαφύγει μέσα στο εσωτερικό της Γης από κατακλυσμούς, και βοηθούσαν τους επιζώντες στην επιφάνεια στην ανοικοδόμηση της κοινωνίας. Σε προηγούμενα επεισόδια, ο Goode λέει ότι αυτές οι αποσχισθείσες ομάδες του «Εσωτερικού της Γης» χρονολογούνται ήδη πίσω 18 εκατομμύρια χρόνια, να κατοικούν τεράστια σπήλαια τόσο μεγάλα όσο η πολιτεία των ΗΠΑ του Τέξας, και διαθέτουν προηγμένα διαστημόπλοια.
   Επιπλέον, διαφορετικές εξωγήινες ομάδες είχαν δημιουργήσει αποικίες στην επιφάνεια της Γης, όπου μακροπρόθεσμα γενετικά πειράματα είχαν αρχίσει - 22 σύμφωνα με τον Goode και τον επαφικό, Alex Collier. Η άφιξη των διαφορετικών εξωγήινων ομάδων και η γενετική χειραγώγηση στους ανθρώπους της επιφάνειας είχε προηγουμένως δημιουργήσει σύγκρουση μεταξύ των πολιτισμών του Εσωτερικού της Γης και των εξωγήινων ανθρώπινων υβριδικών αποικιών στην επιφάνεια.
   Η άφιξη της Σελήνης με τους πρόσφυγες που κατείχαν προηγμένες τεχνολογίες απείλησε να διαταράξει την ευαίσθητη ισορροπία της δύναμης που είχε επιτευχθεί στη Γη μεταξύ του Εσωτερικού της Γης και των πολιτισμών της επιφάνειας. Υπήρχαν μετέπειτα στρατιωτικές μάχες μεταξύ των πολιτισμών της Κοίλης Γης, εξωγήινων επισκεπτών και των προσφύγων της Υπερ Γης στη Σελήνη, σύμφωνα με τον Goode.
   Αποδεικτικά στοιχεία αυτών των αρχαίων μαχών στη Σελήνη μπορεί να δει κάποιος σήμερα, με τη μορφή υπολειμμάτων γιγαντιαίων κρυστάλλινων θόλων, τεράστιων πύργων και τετράγωνων δομών, που ο ίδιος ο Goode ήταν άμεσα μάρτυρας, ενώ πετούσε πάνω από την επιφάνεια του φεγγαριού. Υποστήριξη για το εκπληκτικό ισχυρισμό του Goode προέρχεται από την έρευνα του Richard Hoagland που έχει πραγματοποιήσει εκτεταμένη ψηφιακή ανάλυση των πολλών σεληνιακών εικόνων της NASA, τις οποίες συμπεριέλαβε αποκαλύπτοντας τα απομεινάρια των γιγαντιαίων δομών από γυαλί / κρύσταλλο σε όλη τη Σελήνη:
   Οι απίστευτες αξιώσεις του Goode σχετικά με την ιστορία της Σελήνης είναι μέρος μιας διπλής σειράς των επεισοδίων Κοσμικής Γνωστοποίησης για μια Υπερ Γη που κάποτε ήταν σε τροχιά γύρω από τον ήλιο στην περιοχή της ζώνης των αστεροειδών. Στο προηγούμενο επεισόδιο συζήτησαν για το πώς ο Άρης ήταν επίσης κάποτε φεγγάρι σε τροχιά γύρω από την Υπερ Γη.
   Ο Άρης τότε είχε αρκετό νερό και πλούσια σε οξυγόνο ατμόσφαιρα για να φιλοξενήσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην επιφάνειά του. Τα γεγονότα που οδήγησαν στην καταστροφή της Υπερ Γης εξαφάνισαν επίσης μεγάλο μέρος του πληθυσμού της επιφάνειας του Άρη, και  αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της ατμόσφαιράς του, σύμφωνα με ό,τι ο Goode διάβασε στα «έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια». Η δύναμη της καταστροφής της Υπερ Γης προώθησε τον Άρη στη σημερινή πλανητική τροχιά του
   Η συζήτηση του Goode και του Wilcock για την καταστροφή μιας Υπερ Γης αποκαλύπτει τα εκπληκτικά ιστορικά γεγονότα που είναι πολύ χρήσιμα για την κατανόηση της πραγματικής γαλαξιακής ιστορίας μας. Υπήρχε, λοιπόν, μια Υπερ Γη που καταστράφηκε σε μια τιτάνια μάχη, η οποία κατέληξε ένα από τα φεγγάρια της να σταλεί σε τροχιά στη Γη, και ένα άλλο να αποστάλθηκε στην παρούσα τροχιά του ως πλανήτης Άρης;
   Ο πρώτος μεγάλος επιστήμονας που ερεύνησε σοβαρά το ενδεχόμενο ότι η ζώνη των αστεροειδών είναι τα υπολείμματα ενός πρώην πλανήτη είναι ο Δρ Thomas Van Flandern, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αστρονόμος στο Ναυτικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ. Έγραψε πολλές επιστημονικές εργασίες σε αυτό που περιγράφεται ως Υπόθεση Κατεστραμμένου Πλανήτη (Exploded Planet Hypothesis), η οποία πρότεινε ότι πολλές κύριες ζώνες αστεροειδών στο ηλιακό μας σύστημα προέκυψαν από την καταστροφή των πλανητών που εκτείνονται σε όλη τη διαδρομή πίσω στην αρχή του ηλιακού συστήματος:
«...Θέτοντας όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, έχουμε ισχυρούς υπαινιγμούς για δύο πρωτότυπους πλανήτες κοντά σε αυτό που είναι τώρα η κύρια ζώνη των αστεροειδών: ο υποθετικός "Πλανήτης V" και ο " Πλανήτης Κ". Αυτοί ήταν πιθανώς γιγάντιοι αέριοι πλανήτες με φεγγάρια σημαντικού μεγέθους, όπως τον Άρη, πριν εκραγούν. Έχουμε υπαινιγμούς δύο κύριων ζωνών αστεροειδών, πιθανότατα από τις εκρήξεις των δύο πλανητών ( " Πλανήτης T" και "Πλανήτης X") πέρα ​​από τον Ποσειδώνα. Και έχουμε υποδείξεις για δύο πολύ μεγάλους γιγαντιαίους αέριους πλανήτες, τον " Πλανήτης Α" και τον " Πλανήτη Β", που εξερράγησαν παλιότερα κοντά στην αρχή του ηλιακού συστήματος...»
Οι διευκρινίσεις του Van Flandern σχετικά με την πρότασή του ότι ο Άρης ήταν κάποτε ένα φεγγάρι ενός κατεστραμμένου πλανήτη στη ζώνη των αστεροειδών:
«...Το παραπάνω συνοψίζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Άρης δεν ήταν ένας πρωτότυπος πλανήτης, αλλά μάλλον ένα φεγγάρι ενός τώρα-κατεστραμμένου πλανήτη που καταλαμβάνει αυτή την προσέγγιση τροχιάς. Πολλά από αυτά τα σημεία είναι οι αναμενόμενες συνέπειες που υπάρχουν από ένα τεράστιο πλανήτη που ανατινάχτηκε σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να ανατινάξει το αντικρινό του ημισφαίριο και να αφήσει το προστατευμένο ημισφαίριο σχετικά αλώβητο. Ιδιαίτερα σημαντικό από την άποψη αυτή είναι το γεγονός ότι το ήμισυ του Άρη είναι κορεσμένο με κρατήρες, και το άλλο μισό μόνο αραιά με κρατήρες. Επιπλέον, το πάχος του φλοιού έχει προφανώς αυξηθεί πάνω στο ένα ημισφαίριο έως 20 χλμ. περίπου, και σταδιακά εκλεπτύνει κοντά στα όρια του ημισφαίριου...»
   Η Υπόθεση Κατεστραμμένου Πλανήτη του Van Flandern παρέχει επιστημονική υποστήριξη προς τις αξιώσεις του Goode σχετικά με το πως τόσο η Σελήνη όσο και ο Άρης είναι δύο πρώην φεγγάρια της Υπερ Γης.
   Αν ο Goode είναι σωστός, τότε πριν από την άφιξη της Σελήνης περίπου 500.000 χρόνια πριν, η Γη δεν είχε φεγγάρι. Πράγματι, υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις ότι η Σελήνη ήταν μια καθυστερημένη άφιξη στη Γη. Ο Immanuel Velikovsky έχει βρει πολλές ιστορικές αναφορές για τους προ-σεληνιακούς πολιτισμούς στη Γη, μερικές από τις οποίες περιέγραψε ως εξής:
«...Η περίοδος όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι είναι ίσως η πιο απομακρυσμένη ανάμνηση της ανθρωπότητας. Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μια εποχή που η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι. Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία στην Ελλάδα, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε κατοίκους τους Πελασγούς, και ότι αυτοί οι ιθαγενείς κατέλαβαν τη γη ήδη πριν να υπάρξει ένα φεγγάρι στον ουρανό πάνω από τη Γη, για το λόγο αυτό τους έλεγαν Προσέληνες (Proselenes).
Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος αναφέρει την εποχή "όταν όλες οι σφαίρες δεν ήταν ακόμα στους ουρανούς, πριν οι φυλές της  Δανάης και του Δευκαλίωνα έρθουν σε ύπαρξη, και μόνο οι Αρκάδες ζούσαν, από τους οποίους λέγεται ότι κατοικούσαν στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν υπάρξει ένα φεγγάρι. "
Ο Πλούταρχος έγραψε στις Ρωμαϊκές Ερωτήσεις: "Υπήρχαν Αρκάδες ακόλουθοι του Εύανδρου, οι λεγόμενοι προ-σεληνιακοί άνθρωποι"...»
   Οι αποκαλύψεις του Goode σχετικά με μια Υπερ Γη και τα κατακλυσμικά γεγονότα που περιβάλλουν την καταστροφή της είναι συγκλονιστικά. Αν είναι ακριβείς, όπως και η έρευνα του Δρ Van Flandern με επιπλέον ανεξάρτητα στοιχεία που το δείχνουν μέχρι στιγμής, τότε ο Goode έχει ανοίξει την πόρτα για την καλύτερη κατανόηση της πραγματικής ιστορίας της Γης μας, της Σελήνης, του Άρη και του ηλιακού συστήματος γενικότερα.
   Οι σειρές Κοσμικής Γνωστοποίησης του Goode και του Wilcock συνεχίζουν να εκπλήσσουν και να διαφωτίζουν καθώς αποκαλύπτουν πολλές πτυχές της γαλαξιακής ιστορίας που ανακάλυψαν τα μυστικά διαστημικά προγράμματα, οι οποίες για πρώτη φορά επιτρέπουν πολλές από τις πληροφορίες να κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό μέσω του Goode και άλλων πληροφοριοδοτών.
ΚΕΙΜΕΝΟ: © Michael E. Salla, Ph.D.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
Measure
Measure
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα