Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο NIBIRU!

Αποτέλεσμα εικόνας για Astronomers say a Neptune-sized planet lurks beyond Pluto

O Planet X σύμφωνα με τον Cobra:
Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία στα ΜΜΕ σχετικά με την πιθανή ανακάλυψη του Πλανήτη Χ, ή του Ένατου Πλανήτη, όπως τον αποκαλούν:
Αν και όλα αυτά δεν είναι ακόμα η επίσημη ανακάλυψη του Πλανήτη Χ, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρόκειται για μέρος της διαδικασίας σταδιακής αποκάλυψης που πραγματοποιείται σήμερα. Η Cabal καταστέλλει κάθε πληροφορία σχετική με την ύπαρξη του Πλανήτη Χ για δεκαετίες τώρα. Η ελεγχόμενη από την "Χίμαιρα" Maui High Performance Computing Center (MHPCC) διακόπτει όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από όλα τα μεγάλα αστεροσκοπεία σε όλο τον κόσμο και διαγράφει όλα τα δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν στην άμεση ανακάλυψη του Πλανήτη Χ:
Οκτώ χρόνια πριν, ο Ιάπωνας επιστήμονας Patryk Lykawka είχε δημοσιεύσει μια επιστημονική εργασία, η οποία σύμφωνα με τα τροχιακά χαρακτηριστικά του προέβλεπε την ύπαρξη ενός υποθετικού πλανήτη που είναι πολύ κοντά στον πραγματικό Planet X. Η εργασία αυτή δεν έφτασε ποτέ στα ΜΜΕ:
Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του πραγματικού Πλανήτη Χ,
όπως μου τα έχουν δώσει οι Πλειάδειοι:
Ακτίνα: 7.500 χιλιόμετρα
Μάζα: 0,76 της γήινης μάζας
Semimajor άξονα: 70 AU
Κλίση: 40 μοίρες
Εκκεντρότητα: 0,25
Ο Πλανήτης Χ έχει ένα βραχώδες πυρήνα, ένα μανδύα από παγωμένο νερό και ένα λεπτό επιφανειακό στρώμα κατεψυγμένου μεθανίου. Αν μια διαστημοσυσκευή πλησιάσει τον πλανήτη, θα δεί μια ασημένια - μπλε επιφάνεια με μεγάλα τμήματα της σε ομαλό ανάγλυφο από τα μπαλώματα της γεωλογικά ενεργής επιφάνειας με σημάδια cryovolcanism. Ε
άν ο ανιχνευτής πλησιάσει αρκετά κοντά ώστε η εστίαση των καμερών του να υπερβαίνει τα 10 μέτρα ανά pixel, θα ανακαλύψει περίεργα ορθογώνια με άκρως ανακλαστικά χαρακτηριστικά σε ορισμένα τμήματα της επιφάνειας.
 Αυτές είναι οι γυάλινες οροφές των Βάσεων κάτω από την επιφάνεια, που ανήκουν στο Κίνημα Αντίστασης και στον στόλο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.
Αν δεν το έχετε μαντέψει ακόμη, ο Planet X δεν είναι Nibiru!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα