Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Malwarebytes Anti-Ransomware δωρεάν για όλους

Το Malwarebytes Anti-Ransomware είναι ένα νέο προϊόν της εταιρείας ασφαλείας Malwarebytes και αποσκοπεί στην προστασία των συστημάτων με Windows από τις επιθέσεις ransomware. Η νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σε μια έκδοση beta και είναι διαθέσιμη για λήψη.Malwarebytes Anti-Ransomware Malwarebytes Anti-Ransomware
Η εταιρεία ασφαλείας Malwarebytes συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της. Μετά την κυκλοφορία του Malwarebytes Anti-Exploit πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε την πρώτη beta έκδοση του αντι-Ransomware.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη σαν beta, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί όπως την τελική έκδοση.
Τα bugs είναι αναμενόμενα στις beta εκδόσεις.
Το πρόγραμμα είναι λόγο μεγαλύτερο από 50 Megabytes αρκετά μεγάλο ειδικά αν το συγκρίνουμε με άλλα προϊόντα της εταιρείας.
Η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και η δραστηριότητα της είναι η παρακολούθηση του συστήματος για να προσδιορίσει δράσεις που σχετίζονται τυπικά με ransomware.
Σύμφωνα με τη Malwarebytes η νέα εφαρμογή Malwarebytes Anti-Ransomware  δεν εξαρτάται από υπογραφές για να εντοπίζει και να μπλοκάρει επικίνδυνες παραλλαγές ransomware.
“[..] Ο συντελεστής αυτός είναι εξαιρετικά συναρπαστικός, καθώς εισάγει την πιο καινοτόμο προσέγγιση στη σημερινή αγορά για την προστασία έναντι των ransomware. Μια εντελώς δυναμική τεχνολογία που δεν χρειάζεται υπογραφές για να είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να μπλοκάρει ακόμα και την πιο επικίνδυνη παραλλαγή ransomware όπως τις CryptoWall4, CryptoLocker, Tesla, και CTB-Locker.”
Το λογισμικό θα αποτρέψει και την κρυπτογράφηση των δεδομένων του συστήματός σας από τα ransomware, διεργασίες καραντίνας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα