Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο λόγος που η ελίτ άρχισε από το 1983 να σκάβει καταφύγια


Να ο λόγος που η ελίτ άρχισε από το 1983 να σκάβει καταφύγια

Το 1983 εμφανίστηκε το ακόλουθο άρθρο στη The Washington Post:



Είχαμε μεγάλη αναταραχή την περασμένη εβδομάδα που την προκάλεσαν ορισμένοι αστρονόμοι ανακοινώνοντας την ανακάλυψη ενός άγνωστου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος, γιατί κανείς δεν το περίμενε. Φυσικά όλα είναι ανοησίες, επειδή ο πλανήτης όπου μιλούν αυτοί οι δύο αστρονόμοι, ήταν γνωστός από πολύ καιρό.

Η μάζα έχει συνήθως κακή μνήμη και μάλλον μια επιλεκτική μνήμη. Τα γεγονότα που έχουν συμβεί την περασμένη εβδομάδα και προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του πλήθους, λόγω της ανακάλυψης ή μάλλον τον υπολογισμό ενός νέου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα…είναι η απόδειξη της κακής μνήμης του ανθρώπου. Γιατί;

Η μεγάλη διαφορά με την με την ανακάλυψη των αστρονόμων και το άρθρο είναι ότι πράγματι ο πλανήτης ανιχνεύθηκε το 1983.

Αυτό που δεν ήταν στο εκτυπωμένο στο άρθρο, αλλά μπορείτε να διαβάσετε στην Washington Post, είναι το ακόλουθο κομμάτι:



Όπως τώρα γνωρίζουμε, ο πλανήτης εξαφανίζεται μετά το 1983 και ξαφνικά βρίσκεται πάλι εδώ.
Για αυτό που μιλάμε είναι ένας μεγάλος πλανήτης που δεν φαίνεται ότι δεν μετακινείται ή μετακινείται ελάχιστα.

Αυτός εδώ δεν είναι ο πλανήτης Χ ή Nibiru, αλλά ο αδελφός πλανήτης του ήλιου μας. Ένας πλανήτης που η Nancy Lieder και οι Zeta’s ήδη πριν από είκοσι χρόνια, τον περίγραψαν σαν πλανήτη, Νέμεσις.

Ο κύριος λόγος που δεν βλέπουμε τον δίδυμο ήλιου μας είναι γιατί είναι πάντα ένα σκοτεινό αστέρι και δεν εκπέμπει φως όπως ο ήλιος μας. Συνεπώς, δεν δίνει θερμότητα και ως εκ τούτου είναι σχεδόν αδύνατο να τον παρατηρήσουμε, εκτός από τα τηλεσκόπια υπερύθρων ακτινών όπως, το IRASτο 1983.

Ο πλανήτης Nibiru και οι άλλοι πλανήτες περιστρέφονται, σίγουρα σε μια οβάλ τροχιά γύρω από τον ήλιο τους, και έτσι πρόσφατα ανακάλυψαν εκ νέου τον αδελφό πλανήτη του ήλιου μας.

Ο λόγος ότι η ύπαρξη αυτού του πλανήτη και η περιστροφή των πλανητών όπως ο Nibiru μέχρι τώρα ήταν έμεινε μυστικό, είναι ο λόγος και η ευκαιρία για την ελίτ να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, όπως τα γιγάντια υπόγεια και καταφύγια και πολλές φορές ακόμα και κάτω από ολόκληρες πόλεις. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η ελίτ δεν θέλει ότι ο κόσμος θα καταλάβει τι έρχεται και οσο είναι δυνατόν περισσότερο, όλα παραμένουν όπως ήταν.

Τώρα εμείς θα προτείναμε να ερευνήσουμε περαιτέρω τι ακριβώς συνέβη μετά το 1983.Γιατί ξεκίνησαν να σκάβουν τα τεράστια υπόγεια και καταφύγια από την ημερομηνία αυτή;

Δείτε την κατασκευή του αεροδρομίου σβάστικα στο Ντένβερ των ΗΠΑ, η κατασκευή του ξεκίνησε λίγο μετά την εμφάνιση του άγνωστου πλανήτη. Ο πραγματικός λόγος δεν ήταν ότι χρειάζονταν ένα νέο αεροδρόμιο, αλλά επειδή έπρεπε να υπάρχει μια δικαιολογία για να αρχίσουν την κατασκευή μιας υπόγειας πόλης.



Είναι ένας αερολιμένας που διαθέτει διαδρόμους, με τη μορφή της σβάστικας …. αλλά για μερικούς θα είναι η τέλεια σύμπτωση!

Η ίδια η Washington Post αναφέρει από το 2005 ιστορίες για το πώς η CIA έχει μεταφέρει τμηματά της στο Ντένβερ. Διότι εκεί θα μπορούσαν να λειτουργείσουν καλύτερα και ήταν πιο αποτελεσματική. Εκτός από τη CIA έχουν εγκατασταθεί και άλλες αρχές ασφαλείας στο Ντένβερ.

Τα παραπάνω είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το πώς οι άνθρωποι γνωρίζουν πραγματικά την ύπαρξη άγνωστων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και πριν από δεκαετίες, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες των καταφυγίων για την άφιξή των πλανητών.

Το μόνο πράγμα που παραμένει πραγματικά τώρα είναι να διαπιστωθεί εάν θα συμβεί κάτι κατά το πέρασμα του Nibiru με τους δορυφορικούς πλανήτες του.
Οι απόψεις διίστανται και η μόνη σωστή απάντηση είναι ότι απολύτως κανένας (ή σχεδόν κανείς) δεν γνωρίζει τι θα γίνει.


pronews


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα