Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δυο φορές φόρο θα πληρώσουν οι Έλληνες μέσα σε ένα εξάμηνο



Τα φορολογικά έσοδα πήγαν αναπάντεχα καλά, σύμφωνα με την κυβέρνηση, οπότε κι εκείνη αποφάσισε να τα ξαναεισπράξει σε έξι μήνες αντί για έναν χρόνο!

Δεν πάει να λέει το Σύνταγμα ότι ο κάθε πολίτης πληρώνει φόρους ανάλογα με την φορολογική του ικανότητα; Αυτό το μέρος του Συντάγματος το έχουμε ήδη καταπατήσει με την ευγενική συνδρομή των πολιτών που σπεύδουν να κάνουν το σκατό παξιμάδι για να ανταποκριθούν στις “υποχρεώσεις” τους. Πλην των πλουσίων και γνωστών μπαταξήδων, που έχουν βρει τους τρόπους να τα φορτώνουν στον κόκκορα και όσους αδυνατούν ειλικρινά να ακολουθήσουν την φορολογική παράνοια.
Το “άριστα” της ανταπόκρισης του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη, είναι ότι η κυβέρνηση τώρα αποφάσισε να τον ανταμείψει ξεσκίζοντας τα κι άλλο συνταγματικά του δικαιώματα. Αφού το σύνταγμα έγινε κωλόχαρτο, άντε και να το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και σε κάθε περίσταση.
Έτσι, νωρίτερα από ποτέ θα ανοίξει το TAXISnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2016 αλλά… τεχνικά προβλήματα δεν θα επιτρέψουν την έναρξη υποβολής την 1 Φεβρουαρίου αλλά στα μέσα του μήνα. Αυτό έκανε γνωστό χθες το βράδυ ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης.

Ο φόρος θα πληρωθεί σε 3 δόσεις. Τέλη Μαϊου, τέλη Ιουλίου και τέλη Σεπτεμβρίου. Δηλαδή, σε έξι μήνες από την καταβολή της τελευταίας δόσης του φόρου του προηγούμενο έτους, που ήταν στις 30/11/2015!
Πως την είδε η αριστερή μας η κυβέρνηση, δηλαδή; Βρήκαμε κορόιδα ας κάνουμε ό,τι θέμε; Γιατί τόση εισπρακτική βιασύνη όταν ήδη τα έσοδα “πήγαν καλά”; Θέμα προς εξέταση και προβληματισμό. Βλέπει τα ψωμιά της να τελειώνουν; Βιάζεται να απογυμνώσει τον λαό; Θέλει μετρητό για να πληρώσει δόσεις ή ετοιμάζεται για εκλογές; 
Καιρός δεν είναι για μαζική ανυπακοή; Ή μήπως περιμένετε κάποιο από τα πουλημένα αριστεροδεξιά κόμματα να σας πουν; Αφού δεν φοβηθήκατε να ψηφίσετε το απατηλό ΌΧΙ κι αφού σας παραπλάνησαν με το τι θα σημαίνει όταν το ψηφίσετε, γιατί εσείς από μόνοι σας δεν το κάνετε πράξη; ΌΧΙ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΆΛΛΟΥΣ ΦΌΡΟΥΣ! Ποιόν περιμένετε να σας το πει; Ο Τσίπρας; Ο Μητσοτάκης; Ο Ποτάμης; Ο σταντ απ κόμεντι Λεβέντης;
Κάποιοι κυκλοφόρησαν μια τρομολαγνική φήμη ότι θα απαγορευτεί ο Εθνικός Ύμνος. Κουρδίζουν τον κοσμάκη οι μπλόγκερς για κλικς. Τέτοιο θέμα από επίσημα χείλη ΔΕΝ έχει τεθεί. Αλλά ο Ύμνος μας, μπορεί κάλλιστα να καταργηθεί από εμάς τους ίδιους:
Γιατί τα ‘σκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά!
Κάνε αυτό που πρέπει, ρε Έλληνα, που μου θες ηγέτες. Άι κοιτάξου στον καθρέφτη και θα δεις αυτόν που ψάχνεις στο πουθενά!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα