Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

"Η προαναγγελθείσα έλευση του φωτός είναι εδώ. Είστε έτοιμοι;"


“Οι απεσταλμένοι ήταν εκεί γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος διάχυσης του φωτός από τα υψηλότερα συστήματα στα χαμηλότερα.

Ελλείψει άλλου συστήματος, το ζωντανό φως από ζωντανούς ανθρώπους φαινόταν να είναι η μόνη λύση. 



Αυτή όμως η λύση γεννούσε πολλές παράπλευρες απώλειες στον φέροντα το φως, αλλά και στην ανέληξη των όντων προς τα επάνω.

Φαίνεται όμως ότι αυτή η εποχή έληξε. Το καινούριο φως μετατρέπει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα.

Πολλά προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν δεν θα υπάρχουν πια. Ποιά πράγματα σε σχέση με τους φέροντες το φως αλλά και με την διάχυση του φωτός θα αλλάξουν;

Το φως στην γη είναι μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει πως πολλά πράγματα αλλάξουν. Μια από τις κύριες αλλαγές είναι ότι η διάσταση του ουρανού ήρθε πιο κοντά στην γη. Ο χωροχρόνος έχει αλλάξει. Το φως δεν χρειάζεται πια να διαχέεται μόνο μέσα από συγκεκριμένους απεσταλμένους. Το φως έχει βρει άλλους τρόπους να διαχέεται στην γη.

Οι φυσικοί νόμοι που έκλειναν την γή σε ορισμένο χωροχρόνο, άρουν τις απαγορεύσεις τους. Η παγίωση του παρελθόντος με τον τρόπο που συνήθιζε να ίσχυε, γίνεται πιο ελαστική. Η ευγενικότερη διάσταση της ύπαρξης έχει μεγαλύτερη ελευθερία να διαχέει τις δονήσεις της στην γη. Οι άνθρωποι που θα γεννιούνται θα είναι όλο και περισσότερο σοφοί και ειρηνοποιοί. Ενώ παλαιότερα λίγοι μπορούσαν να “γνωρίζουν”. Τώρα η αληθινή γνώση θα είναι προσβάσιμη παντού στην γη. Ολο και περισσότερο οι άνθρωποι θα γεννιούνται “έτοιμοι”. Τα μελλοντικά παιδιά θα διδάσκουν τους γονείς και παππούδες τους. Τα παιδιά στο μέλλον απλά θα γνωρίζουν.



Παλαιότερα ένας μαθητής “δούλευε” για την δική του φώτιση.

Τώρα οι καινούριοι μαθητές θα “δουλεύουν” για όλη την καρμική τους ομάδα αλλά και για γενεές ολάκερες πριν από αυτούς. Δίνεται η άδεια μέσα από αυτούς να καθαρίζουν το παρελθόν.

Παλαιότερα οι άνθρωποι μετά βίας “όδευαν” τους εαυτούς τους προς το φως. Στο μέλλον ο άνθρωπος του φωτός θα είναι ο δάσκαλος αλλά και ο απελευθερωτής των ανθρώπων που υπήρξαν πριν από αυτόν και δένονται μαζί του. Η δική του κάθαρση θα έχει την δυναμική να μεταφέρεται στο μακρινό παρελθόν και να “ξεγράφει” γεγονότα. Οι καινούργιοι άνθρωποι του φωτός θα ξαναγράψουν την ιστορία της γης. Μέσα από την δική τους δυναμική θα επεμβαίνουν στο παρελθόν και τροποποιώντας το, θα αλλάζουν το μέλλον. Αφού το παρελθόν έχει την δυναμική να ελαφρυνθεί ή να σβήσει, αυτό σημαίνει ότι η ροή των γεγονότων θα είναι διαφορετική.

Η ροή των γεγονότων θα είναι ελαφρύτερη και ευκολότερη.

Ενώ τα καλά και τα εύκολα συμβάντα παλαιότερα τα ονόμαζαν ¨θαύματα”, τώρα θα τα ονομάζουν “υλοποίηση ευγνωμοσύνης προς τον δημιουργό”.

Ενώ παλαιότερα οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χάσουν ζωές επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη, τώρα το πέρασμα στην οδύνη θα διαρκεί λιγότερο. Παλαιότερα οι άνθρωποι πίστευαν ότι θα έπρεπε να πασχίσουν για τα πράγματα. Τώρα τα πράγματα απλά θα συμβαίνουν. Οι φωτεινές εναρμονισμένες λύσεις θα υλοποιούνται από μόνες τους.Στο παρελθόν οι άνθρωποι του φωτός γυρνούσαν μέσα τους για να γευτούν την ευτυχία. Στο μέλλον όμως η γη η ίδια θα δονείται στους ρυθμούς της ευτυχίας. Οσο εναρμονίζεται η γη, τόσο θα παράγει ευτυχία. Ενώ οι άνθρωποι του φωτός παλαιότερα ήθελαν να το “σκάσουν”, τώρα θα επιθυμούν να παραμένουν σε αυτήν, για να την κάνουν ακόμα ομορφότερη.”

Απόσπασμα από το “ΦΩΣ και Χρόνος” της Ελένης Ιεροδιακόνου , εκδόσεις Αρχέγονο.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα