Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΡΟΠΟΙ ΕΛΞΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΛΞΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Όταν σκεφτόμαστε στέλνουμε προς τα έξω λεπτοφυείς δονήσεις οι οποίες είναι παρόμοιες με τις δονήσεις του φωτός του μαγνητισμού και αρκετές άλλες μορφές ενέργειας.  Η διαφορά όλων αυτών των ενεργειών βρίσκεται στο ποσοστό της δόνησης.
Συνειδητά ή ασυνείδητα στέλνουμε συνεχώς κύματα σκέψεων μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης ανάλογα με την ποιότητα των σκέψεων μας και συλλέγουμε σκέψεις αντίστοιχης ποιότητας.
Οι αρνητικές σκέψεις ζήλιας, θυμού και άλλων βαριών συναισθημάτων θα προσελκύσουν γύρω μας περιστάσεις και συμβάντα αντίστοιχων εκπορεύσεων από σκέψεις άλλων. Αυτό σταδιακά δημιουργεί μία αστρική μάζα τριγύρω μας η οποία γίνεται πόλος έλξης για άτομα που θα έρθουν να βιώσουν τις αντίστοιχες εμπειρίες ζωής με αυτό που εκπέμπει.
Άνθρωποι vampire θα έρθουν να πάρουν και την τελευταία έκλαμψη θετικής ενέργειας  θα έρθουν να πάρουν και θα αφήσουν πίσω τους τη γρουσουζιά και ένα αίσθημα αποτυχίας και θλίψης το οποίο θα δονείται μέσα σας χωρίς καλά -καλά να ξέρετε γιατί.
Θέλω να θυμάστε ότι ο ίδιος νόμος λειτουργεί ακόμα και αν  δεν έχουμε φυσική επαφή με αυτούς τους ανθρώπους δυστυχώς δημιουργούνται τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα στη ζωή σας και στην ενέργειά σας, γιατί σας το λέω ξανά και ξανά για να σας επιστήσω την προσοχή στο τι θα επιλέγεται. Ναι πρέπει να γίνεται επιλεκτικοί στις σκέψεις σας, όπως επιλέγεται ένα καλό φαγητό, ένα όμορφο ρούχο, μία μουσική που ανεβάζει τη διάθεση σας έτσι ακριβώς θα προσέχετε και τη διανοητική σας ατμόσφαιρα.

Ας δούμε όμως τώρα τα θετικά, μία θετική σκέψη είναι απέραντα πιο ισχυρή και σε συνδυασμό με τη δύναμη της θέλησης μπορεί να σας εξυψώσει σε πολύ μεγαλύτερη διανοητική κλίμακα.
Έτσι θα βρεθείτε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν αυτήν την αντίστοιχη δόνηση, πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορεί να δράσουν βοηθητικά στη ζωή σας, είτε γιατί θα προσφέρουν τη θετική τους ενέργεια, που για σας θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη, είτε γιατί θα έχουν να σας προσφέρουν πρακτική βοήθεια.
Ένα βασικό στοιχείο για την επιτυχία είναι η θέληση; για να δονείτε την ποιότητα της θέλησης χρειάζεται να γίνεται ένα πλάσμα που πατά στα πόδια του, δεν χρειάζεται αφέντες να το διατάσουν, αλλά ακούει και σέβεται όλους τους ανθρώπους. Και όλοι αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να έχετε ατομική θέληση και όχι να αφήνεστε στο τσουβάλι των πεποιθήσεων, που λίγο πολύ όλοι έχουν την τάση να εγκλωβίζονται. Αυτή η ατομική θέληση είναι που θα ενδυναμώσει απεριόριστα την ενέργεια και έτσι θα μας ενώσει με την παγκόσμια βούληση εκεί που η δύναμη και η αγάπη μπορούν να είναι δίπλα - δίπλα χωρίς καμία ανταγωνιστική διάθεση.
Εκεί η επίγνωση και η ενσυναίσθηση αλληλοσυμπληρώνονται εκεί η καρδιά και το μυαλό δουλεύουν με ισορροπία.
Για να αισθανθείτε αυτήν την ισορροπία, η οποία είναι τόσο πολύτιμη για να συνεχιστεί η πορεία προς την ευημερία χρειάζεστε τη θέληση όπως ειπώθηκε πιο πριν η οποία κρατά σταθερές τις επιλογές αλλά και την αυτοκυριαρχία για να μπορέσει να συντηρηθεί. Αν δεν μπορέσετε να έχετε κυριαρχία στον εαυτό σας σε τι μπορεί να έχετε; Αν έχετε αναρχία μέσα στο ίδιο το σύστημά σας πως πιστεύετε ότι μπορείτε να καλέσετε την αρμονία; Το σημαντικό είναι να μην στερηθείτε τίποτα αλλά να μην αφήσετε εξεγερμένα κομμάτια σας να επιβληθούν στο είναι σας. Κατανοήστε ότι κάθε εξεγερμένο κομμάτι έχει πόνο αυτό το κάνει θυμωμένο, έτσι αυτό που πολλές φορές αποζητά να κατακτήσει δεν είναι πάντα το καλύτερο απλά είναι ένα πείσμα επικύρωσης.
Χρειάζεται να εδραιώσουμε τη θέληση και να μείνετε προσηλωμένοι σε μια θετική στάση ζωής η οποία θα έλξει ευεργετικούς ανθρώπους προς τα εμάς όπως και ευκαιρίες ζωής. Ξεπεράστε το φόβο που σας κρατά ακινητοποιημένους στο τίποτα στα πλοκάμια της μη δράσης. Ένα νωθρό πλάσμα είναι αδύνατον να έχει το δυναμικό για να υλοποιήσει. Πιστέψτε στην αξία σας αν εσείς δεν υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ποιόν θα πείσετε; Μην μπερδεύετε την ταπεινότητα με την έλλειψη αυταξίας. Σηκώστε το κεφάλι και βιώστε ότι κάθε σας ταλέντο κάθε σας δεξιότητα είναι ένα συμπαντικό δώρο. Χρειάζεται να είστε ευγνώμονες για αυτά που σας έχουν προσφερθεί και να μην ξεχνάτε να τα διαχειρίζεστε προς όφελός σας. Όταν τα ξεχνάτε σε ένα συρτάρι της ύπαρξής σας λειτουργείτε με απέραντη αγνωμοσύνη για εσάς και το σύμπαν. Κάθε δεξιότητα που σας έχει δοθεί είναι μορφή ίασης για κάθε δυσκολία που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας. Μην επιτρέψετε τη δική σας εσωτερική τοξικότητα όπως το κουτσομπολιό, το θυμό και τη ζήλια να σας μολύνουν, και μη δώσετε σε κανέναν το δικαίωμα να το κάνει. Κρατείστε πεισματικά τη θετική σας στάση στη ζωή και την πίστη σας στο σύμπαν. 
ΟΡΥΚΤΑ που θα σας βοηθήσουν στη απόκτηση της αφθονίας είναι:
Πράσινος ΑπατίτηςΒοηθά να οραματιστούμε την αφθονία που αποζητάμε και βοηθά στην υλοποίηση της. Θεραπεύει προκαταλήψεις και λανθασμένες πεποιθήσεις γύρω από την αφθονία, δίνει κουράγιο για να δράσουμε, χαρά για να προχωρήσουμε και ζωτικότητα ώστε να έχουμε ενέργεια.
ΣμαράγδιΜας κάνει συνειδητούς στη συχνότητα της αφθονίας και βοηθά να δημιουργήσουμε δυνατές συνδέσεις με αυτήν.
Βοηθά στη συνειδητοποίηση της αξίας μας και έτσι αυθόρμητα αποδεχόμαστε τα δώρα που μας φέρνει το σύμπαν απλόχερα.
Το σμαράγδι ξέρει να ελκύει την ευημερία και να την διοχετεύει στη ζωή μας.
Πράσινος ΝεφρίτηςΜας συνδέει άμεσα με τον πυρήνα της αφθονίας και τη δύναμη της υλοποίησης της.
Δίνει δύναμη, αντοχή, ζωτικότητα και μεγάλη ποσότητα δημιουργικότητας ώστε να βρούμε νέες ιδέες και φόρμες επιτυχίας.
Φέρνει χαρά και αρμονία στη δουλειά και στο σπίτι.
Γρανάδα ALMANDINEΣταθεροποιεί τη ρίζα μας ώστε να νοιώθουμε δυνατοί να έλκουμε ενώ ταυτόχρονα γεμίζει με δύναμη όλο το σύστημα ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να δράσουμε άμεσα και κέραια. Βοηθά να σπάσουμε αρνητικές πεποιθήσεις γύρω από την αφθονία και συγχρόνως  την καλεί κάτω από όλα τα επίπεδα. 
Χρυσό ΤοπάζιΕνεργοποιεί την πρόθεση και τη θέληση του ηλιακού πλέγματος ώστε να έλξει την υλοποίηση της ευημερίας. Δίνει μεγάλη δύναμη  για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Τονώνει την ενέργεια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα