Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Πώς μπορούν τα φρέσκα λουλούδια να αλλάξουν άμεσα την ενέργεια

Πώς μπορούν τα φρέσκα λουλούδια να αλλάξουν άμεσα την ενέργεια

Το περιβάλλον του σπιτιού μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ψυχική μας υγεία.

Ένας τρόπος για να συγκρατηθεί η θετική μας ενέργεια και να διασκορπιστεί στο χώρο είναι τα λουλούδια. Το κάθε λουλούδι συνδέεται με μία διαφορετική ποιότητα που απλόχερα εκπέμπεται στην περιοχή γύρω.
Ας δούμε μερικά λουλούδια που συνδέονται με την ποιότητα της αγάπης!
Μια ενέργεια τόση σημαντική για όλους.
Το γαρύφαλλο συμβολίζει την υπερηφάνεια και την ομορφιά . Ένα κόκκινο γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη , την υπερηφάνεια και θαυμασμό, Ένα ροζ γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη μιας γυναίκας ή μητέρας. Ενώ ένα λευκό γαρύφαλλο συμβολίζει την αθωότητα και την αγνή αγάπη . 
Το χρυσάνθεμο συμβολίζει την πίστη, την αισιοδοξία, τη χαρά και τη ζωή. Ένα κόκκινο χρυσάνθεμο αποπνέει αγάπη, ενώ ένα λευκό συμβολίζει την αληθινή  και πιστή αγάπη , ένα κίτρινο από την άλλη συμβολίζει την ευαίσθητη αγάπη.
Η πασχαλιά συμβολίζει την νεανική αθωότητα και την εμπιστοσύνη. Η λευκή πασχαλιά συμβολίζει την ταπεινότητα και την αθωότητα, ενώ η  μοβ πασχαλιά συμβολίζει την πρώτη αγάπη.
Το τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη. Και δηλώνει αγάπη στις διάφορες μορφές του.
Το ηλιοτρόπιο συμβολίζει καθαρές σκέψεις καθώς και λατρεία και αφοσίωση. Είναι το σύμβολο της  αφοσίωσης στην αγάπη. 

Ας δούμε όμως επιγραμματικά μερικά λουλούδια, μπαχαρικά και βότανα. Είναι σίγουρα σημαντικό να γνωρίσουμε το στοιχείο στο οποίο ανήκουνε αλλά και ποια θεότητα αντιπροσωπεύουν. Έτσι είναι πολύ πιο ξεκάθαρο πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, σε ποιο σημείο του χώρου μας μπορούμε να τα τοποθετήσουμε, αν βέβαια έχουμε κάποιες γνώσεις  feng shui, ή πως μας ωθεί η διαίσθησή μας, ή ακόμα και η αγάπη για τον χώρο μας. 
Βότανο_Βασιλικός=Στοιχείο_Φωτιά/Θεότητα_Δίας_Ποιότητες_Προστασία,και Αγάπη
Βότανο_Λεβάντα = Στοιχείο_Αέρας / Θεότητα_Ερμής_Αγάπη, Ποιότητες_Προστασία και Καθαρισμός
Βότανο_Άνηθο  = Στοιχείο_Φωτιά / Θεότητα_Ερμής_Ποιότητες_Προστασία , Αγάπη
Βότανο_Λουΐζα=Στοιχείο_Νερό/Θεότητα_Αφροδίτη_Ποιότητες_Καθαρισμός, Προστασία και Αγάπη
Βότανο_Βαλεριάνα = Στοιχείο_Νερό/ Θεότητα_Ερμής_Ποιότητες_Συμφωνίες, Αγάπη, Αρμονία, Επιθυμίες.
Μπαχαρικό_Κανέλα=Στοιχείο_Φωτιά/Θεότητα_Ήλιος_Ποιότητες_Προστασία, Θεραπεία, Αγάπη, Πάθος και Επιθυμίες.
Μπαχαρικό _Κόλιανδρο = Στοιχείο_Νερό/ Θεότητα_Αφροδίτη_Ποιότητες_Αγάπη, Γονιμότητα και Προστασία 
Λουλούδι_Γαρδένια =Στοιχείο_ Νερό /Θεότητα_ Σελήνη_Ποιότητες_Θεραπεία, Φιλία, Αγάπη
Λουλούδι_Γεράνι = Στοιχείο_Νερό /Θεότητα_ Άρης_Ποιότητες_Αγάπη, Θεραπεία και Προστασία
Λουλούδι _Υάκινθος = Στοιχείο_ Νερό / Θεότητα_Αφροδίτη_ Ποιότητες Αγάπη Και Προστασία .
Λουλούδι_ Κισσός = Στοιχείο_Νερό / Θεότητα_Κρόνος_ Ποιότητες _Γονιμότητας Και Του Έρωτα .
Λουλούδι _Καλέντουλα = Στοιχείο_  Φωτιά / Θεότητα_Ήλιος_ Ποιότητες Αγάπη , Διόραση
Λουλούδι_ Βιολέτα = Στοιχείο_  Νερό / Θεότητα_ Αφροδίτη_ Ποιότητες Αγάπη , Τύχη
Και τέλος το_Πατσουλί που είναι ένας υπέροχος θάμνος = Θεότητα_Γη / Ήλιος
Ποιότητες _Παθιασμένο Έρωτα , Γονιμότητα, Ανάπτυξη Επιχειρήσεων
Όμως και τα ορυκτά έχουν να προσφέρουν πολλά σε αυτό τον τομέα της ζωής μας καθώς μπορούν να τον τονώσουν, να τον εξισορροπήσουν, να τον αποφορτίσουν. Είναι ένας πραγματικά τεράστιος κατάλογος αγάπης που έχει προσφέρει το σύμπαν σε εμάς.
Ένα ορυκτό που αντιπροσωπεύει την αγάπη είναι ο ροζ χαλαζίας. 
Ο ροζ χαλαζίας εκπέμπει μια υπέροχη, γλυκιά, ήρεμη ενέργεια, η οποία μας κατακλύζει ολοκληρωτικά, καθώς δουλεύουμε μαζί της. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένας πολύ δυνατός θεραπευτής της καρδιάς και ένας ισχυρός ανεφοδιαστής της. Την θεραπεύει σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο, όπως και το συναισθηματικό σώμα από παλιά αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς. Μας βοηθά να αποβάλλουμε από μέσα μας βαθιά θλίψη και πόνο. Συγχρόνως μας ωθεί να συγχωρέσουμε καταστάσεις, ανθρώπους που μας πλήγωσαν και πάνω απ’ όλα εμάς, γιατί μέσα από την ενέργεια του συνειδητοποιούμε ότι η συγχώρεση είναι η πεμπτουσία της αγάπης. Γεμίζουμε αγάπη και συμπόνια, δίνοντας μας μια ώθηση να προσφέρουμε γενναιόδωρα, καθώς συνειδητοποιούμε ότι εμείς και οι άλλοι αλληλοσυνδεόμαστε.
Μας ωθεί να βιώσουμε την αρμονία και μέσα από αυτό το πεδίο να δημιουργήσουμε.
Η αντίληψη ότι είμαστε τα πολυαγαπημένα παιδιά του σύμπαντος γίνεται πια κατανοητή και αποτελεί την εσωτερική μας αλήθεια.
Ας δούμε όμως μερικά ακόμη όπως την κόκκινη γρανάδα που είναι ένα ορυκτό που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Αυξάνει το μαγνητισμό μας, τονώνει και θρέφει την ενέργεια μας σε όλα τα επίπεδα. Εξαιρετική για να ενεργοποιήσει τη κοιμισμένη σεξουαλική ενέργεια τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Αφυπνίζει την κουνταλίνι, αναζωογονεί μια σχέση που έχει φθαρεί από το χρόνο, δραστηριοποιώντας και τους δύο για μια καινούργια αρχή. Σε περίπτωση, όμως, που δεν έχουμε ερωτικό σύντροφο, μας βοηθά να τον έλξουμε. Δίνει χαρά και διάθεση για διασκέδαση. Φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά τους εραστές και βοηθά μια επιφανειακή σχέση να γειωθεί και να μπει σε πιο βαθιά επίπεδα. 
Το επόμενο και τελευταίο ορυκτό που θα δούμε σήμερα είναι η ροζ τουρμαλίνη η οποία εκπέμπει τις πιο εκλεπτυσμένες δονήσεις της αγάπης. Είναι το ορυκτό που αντιπροσωπεύει τους ερωτευμένους. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές. Εξισορροπεί το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς. Αγκαλιάζει το συναισθηματικό σώμα, το θεραπεύει και του δίνει μία υγιή δόνηση. Μας αναγεννά συναισθηματικά και μας γεμίζει εμπιστοσύνη για τη ζωή και την αγάπη. Βοηθά τις γυναίκες να ενώσουν τη μήτρα με την καρδιά τους και να νιώσουν αρμονία. Χαλαρώνει από ένταση και στρες και μετατρέπει τα όποια αρνητικά συναισθήματα σε χαρά. Φέρνει κοντά μας το σύντροφο της ζωής μας, αυτόν που πραγματικά θα δει την εσωτερική μας ομορφιά. Μας βοηθά να ανακαλύψουμε τη θηλυκή ενέργεια, τον αισθησιασμό και τον ταντρικό έρωτα. 
Μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες μας χρειάζεται κάτι παραπάνω ώστε να δούμε πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την αγαπη ση ζωή μας ή ακόμη και να την έλξουμε .
Βάλτε σε ένα πουγκάκι μια ροζ τουρμαλίνη μια κόκκινη γρανάδα και έναν κόκκινο χαλαζία, εφόσον φυσικά τα έχετε καθαρίσει ενεργειακά και τα έχετε ενεργοποιήσει για να έλξουν αυτό που ποθείτε.
Προσθέστε μέσα σε αυτό αποξηραμένα λουλούδια που επίσης αντιπροσωπεύουν τα θέλω σας. Φορτίστε το στην πανσέληνο, κρατώντας το στα χέρια σας και επαναλαμβάνοντας τρεις φορές αυτό που θέλετε να ενεργοποιήσετε στη ζωή σας. Φροντίστε να το έχετε πάντα επάνω σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα