Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ



Ο κύκλος προστασίας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αφού μας προστατεύει σε οτιδήποτε κάνουμε από αρνητικές επιρροές που τυχόν θα έχουμε κατά την διάρκεια της διεργασίας μας, του διαλογισμού μας και ότι άλλο κάνουμε!
  
Ο κύκλος προστασίας είναι προσωπική υπόθεση καθενός ως προς το χρώμα που θα έχει ή το πως θα είναι, εγώ θα αναφέρω μερικούς κύκλους προστασίας που μπορούμε εύκολα να κάνουμε!


Πρακτικός Κύκλος
Το αλάτι όλοι ξέρουμε πως έχει πολλές δυνάμεις, και κυρίως εξαγνισμού και προστασίας, να ένας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε έναν κύκλο προστασίας λοιπόν! Πάρτε χοντρό αλάτι και κάντε έναν κύκλο γύρο σας, που θα ξεκινάει από τα δεξιά και θα τελειώνει στα αριστερά. Επίσης παίζει ρόλο και ο προσανατολισμός, καλό είναι να ξεκινάμε από τον Βορά, για αρχάριους όμως είναι επίσης καλό να ξεκινάει από την Ανατολή! Μπορείτε επίσης να τον ενισχύσετε με βότανα, όπως αψιθιά, απήγανο, Ρόδο της ιεριχούς και άλλα βότανα που σας χαρίζουν την προστασία τους!
Κύκλος τεσσάρων στοιχείων

Αυτός ο κύκλος έχει να κάνει μα τα τέσσερα στοιχεία, δηλαδή την φωτιά το νερό τον αέρα και την γη!
Ας φανταστούμε μια πεντάλφα, σε κάθε άκρο της αντίστοιχή και ένα ένα στοιχείο στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε πως τα τοποθετούμε, βέβαια η πεντάλφα έχει πέντε σημεία, και στο πέμπτο σημείο μπαίνει ο αιθέρας, δηλαδή η πνοή του Θεού πους έδωσε ζωή! Μόνα τους όμως τα στοιχεία αντιστοιχούν σε κάθε σημείου π.χ Το στοιχείο της γης είναι στον βορά, του αέρα της ανατολής, του νερού της δύσης και της φωτιάς του νότου!
 Εάν δεν θέλετε να οραματιστείτε την πεντάλφα τότε θα πάρετε τα τέσσερα στοιχεία και θα τα βάλατε σε κάθε σημείο, δηλαδή στην ουσία θα φτιάξετε ένα τετράγωνο! Θα πάρετε ένα μπολ με χώμα, ένα μπολ με νερό, ένα κάπνισμα και ένα κερί. Στον βορά θα τοποθετήσετε το μπολ με το χώμα συμβολίζοντας έτσι το στοιχείο της γης, στην ανατολή θα τοποθετήσετε το κάπνισμα, συμβολίζοντας έτσι το στοιχείο του αέρα, στον νότο θα τοποθετήσετε το κερί, συμβολίζοντας έτσι το στοιχείο της φωτιάς, και στην δύση θα τοποθετήσετε το μπολ με το νερό, συμβολίζοντας έτσι το στοιχείο του νερού! Κάνατε έναν κύκλο που ξεκίνησε από βορά και κατέληξε δύση, δηλαδή δεξιόστροφα!  Ύστερα καλείτε τα τέσσερα στοιχεία για να σας προστατεύσουν, και κάνετε νοητά με το δεξί σας χέρι έναν κύκλο προστασίας, που θα ξεκινάει δεξιόστροφα! Αν είστε αριστερόχειρες τότε χρησιμοποιείτε το αριστερό σας χέρι! Στο τέλος κλείνεται τον κύκλο από αριστερά προς τα δεξιά, και οραματίζεστε πως την η ενέργεια που βγάλατε για τον κύκλο σας, μπαίνει πάλι πίσω στο χέρι σας!


Αγγελικός κύκλος προστασίας
Σε αυτόν τον κύκλο καλείτε να σας προστατέψουν τα φωτεινά πλάσματα, οι Άγγελοι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλους ( λευκό χαλαζία) ή άσπρα κεράκια, ότι και να έχετε από τα δύο θα είναι πέντε σε αριθμό! Σε αυτόν τον κύκλο οραματιζόμαστε μία πεντάλφα, που η πάνω μύτη ( μου συμβολίζει την πνοή του Θεού) θα κοιτάει στον βορά. Αφού τον οραματιστούμε τοποθετούμε τους κρυστάλλους στα πέντε σημεία, κάθε κρύσταλλος συμβολίζει και έναν Άγγελο! Μπορείτε να καλέσετε όποιον αρχάγγελο θέλετε εσείς, αλλά οι πέντε πιο σημαντική είναι . Αρχάγγελος Μιχαήλ (Βοράς) , ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ( Ανατολή), Αρχάγγελος Ουριήλ ( Νότος), Αρχάγγελος Ραφαήλ ( Δύση). Μπορείτε άμα θέλετε να βάλετε δικούς σας Αρχαγγέλους ή όποιον άλλον θέλετε. Αφού τους καλέσετε ζητάτε να σας προστατεύουν καθ'όλη την διάρκεια την εργασίας σας! Στο τέλος τους ευχαριστείτε και τους αποδεσμεύετε έναν έναν.



Ο κύκλος προστασίας είναι σημαντικός σε ότι και αν κάνουμε, από το πιο απλός μέχρι το πιο μεγάλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα