Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τραχύτητα



Όσο πιο κοντά πλησιάζετε στον Θεϊκό Εαυτό σας, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα επιδεικνύετε για τους άλλους, και θα προσπαθείτε να σχετίζεστε μαζί τους με τέτοιο τρόπο ώστε να τους οδηγείτε προς τον Εαυτό τους, αντί να διεγείρετε και να προκαλείτε τα ζωικά τους ενδιαφέροντα.
 
Η αποτυχία τού να αισθάνεστε τους άλλους ως μέρος του εαυτού σας είναι η αποτυχία της εκλέπτυνσης, του να υπάρχετε και να ζείτε ως ο Αληθινός Εαυτός σας. Εάν δεν είστε σε θέση να αισθάνεστε τους άλλους ως μέρη του Εαυτού σας, οι σκέψεις σας, τα συναισθήματα, οι λέξεις και οι πράξεις σας ακολουθούν το μονοπάτι της τραχύτητας. Γίνεστε αναίσθητοι στις ανάγκες των ανθρώπων, στα όνειρα και τα οράματά τους, στα δικαιώματα και στις αξίες τους.
 
Η τραχύτητα είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης ελέγχου επί της ζωώδους φύσης σας, επί του εγώ σας, της ματαιοδοξίας, και της άγνοιας. Η τραχύτητα είναι η έλλειψη ελέγχου επάνω σε οντότητες που σας κατέχουν. Η τραχύτητα είναι το αποτέλεσμα της δραστηριότητας των σκοτεινών δυνάμεων μέσα από εσάς.
 

Η τραχύτητα εκφράζεται στην υποκρισία, στη φρασεολογία την γεμάτη βλασφημία και βρισιές, σε αστεία που πληγώνουν, σε κοροϊδία, σε δυσάρεστες χειρονομίες, φωνές και τρόπους. Αλλά όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της τραχύτητας της συνείδησης που δεν έχει ακόμη χειραφετηθεί από την αυτο-λατρεία, την δικτατορία, ή από τη στάση της επιβολής στους άλλους. 


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.3

Τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται από την παιδική ηλικία πώς να είναι εκλεπτυσμένα κι ευγενικά, και ταυτόχρονα αποφασιστικά, σταθερά και ανθεκτικά. Ο σύγχρονος κόσμος φαίνεται να κινείται στον δρόμο της τραχύτητας. Οι ταινίες είναι η μεγαλύτερη πηγή της τραχύτητας και τα παιδιά "ταΐζονται" μ' αυτές μέρα και νύχτα.
 

Πολλά παιδιά γεννιούνται με εκλεπτυσμένη καρδιά, αλλά λόγω του περιβάλλοντός τους, αναπτύσσουν μια δεύτερη φύση τραχύτητας ώστε να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά τους. Η εκπαίδευση δεν πρέπει μόνο να διδάσκει τις πειθαρχίες της καλλιέργειας, αλλά και να προσπαθεί να ανακαλύψει αυτά τα ευγενή παιδιά που αναγκάζονται να είναι τραχιά και να τα φέρει πίσω στην αρχική τους φύση.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.3 

Η τραχύτητα μπορεί να εκδηλωθεί όχι μόνο μέσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας, αλλά και μέσω της λεγόμενης τέχνης, των χορών, των τραγουδιών και της μουσικής.

Ποια είναι η κοινή έκφραση τραχύτητας στην τέχνη; Είναι οποιαδήποτε έκφραση που διεγείρει τα κατώτερα συναισθήματά σας, έτσι ώστε να χάσετε τον έλεγχο πάνω τους ή μπορεί να αντιμετωπίσετε μια καταθλιπτική σύγκρουση μέσα σας. Ο αγώνας σας, οι μελέτες σας και ο διαλογισμός σας αποδυναμώνονται ακόμη και σε τέτοιο βαθμό που τελικά εγκαταλείπετε το μονοπάτι σας.

Η τραχύτητα επιβάλλεται στην ανθρωπότητα σχεδόν παρά τη θέλησή της, για παράδειγμα, μέσω πολλών δημοσιευμάτων και ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών διαφημίσεων, ταινιών και θεατρικών παραστάσεων.

Οι φορείς της τραχύτητας είναι αρκετά έξυπνοι και ξεκινούν με μια πολύ μικρή δόση, και σταδιακά την αυξάνουν ώστε να αποφύγουν την αντιπαράθεση και τη σύγκρουση. Ξέρουν πώς να εξαπλώνουν την τραχύτητα, ντύνοντάς την στα πιο όμορφα λόγια, ρούχα και τρόπους, ακόμη και στον ηρωισμό, έτσι ώστε να μπορείτε να τα αποδεχθείτε. Είναι σαν φαρμακευτικά χάπια που είναι άσχημα σε γεύση, αλλά είναι επικαλυμμένα με ζάχαρη και σοκολάτα, έτσι ώστε να μην αγγίζετε την ουσία καθώς τα καταπίνετε.

Η τραχύτητα αποτρέπει την πειθαρχία, τον μόχθο και τις προσπάθειες για τον καθαρισμό και τον έλεγχο του σώματός σας από τις παρορμήσεις και ωθήσεις του. Μόλις κυριαρχείστε από την τραχύτητα, δεν θέλετε να ακολουθήσετε την πειθαρχία για να ελέγξετε τους τρόπους σας, τα συναισθήματά σας, τα λόγια και τις σκέψεις σας. Δεν θέλετε να περάσετε μέσα από τον εξευγενισμό του σώματός σας, των συναισθημάτων και των σκέψεών σας, αλλά θα αφήνετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το σώμα σας να σας ελέγχουν. Συνήθως οι τραχείς άνθρωποι είναι δούλοι των εμμονών και των υποσυνείδητων και υπνωτικών υποβολών, ή σκλάβοι των παραδειγμάτων.

Πηγαίνετε σε ένα μοντέρνο πάρτι για χορό και δεν θα δείτε κανένα μοντέλο εξευγενισμένης κίνησης. Όλοι κινούνται με τον τρόπο που θέλουν να κινηθούν, ως επί το πλείστον εκφράζοντας την σεξουαλική ενέργεια και τα συναισθηματικά κόμπλεξ τους. Πηγαίνετε σε ένα μπαλέτο και θα δείτε τη διαφορά μεταξύ των δύο χορών. Το ένα είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας, κατανόησης, φιλοσοφίας, σχεδίου και νοήματος. Το άλλο είναι το αποτέλεσμα της απροσεξίας πίσω από την οποία δεν υπάρχει καμία φιλοδοξία, αγώνας ή εξευγενισμός. Οι εξευγενισμένοι χοροί είναι σαν μηνύματα ευγένειας, φιλοσοφίας, ιδεών και οραμάτων. Οι τραχείς χοροί δεν έχουν κανένα μήνυμα. Υπάρχει ανευθυνότητα και απροσεξία σε αυτούς, και δεν χρειάζεται εκπαίδευση και πειθαρχία για να τους χορέψετε. Απλά πηδάτε μέσα στο πλήθος και κουνάτε το σώμα σας όπως θέλετε.

Τα εγκλήματα, οι δολοφονίες και η βία εξαπλώνονται παντού, επειδή οι άνθρωποι τους διδάσκουν συστηματικά και με όλα τα δυνατά μέσα για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα προς την τραχύτητα.

Παρακολουθήστε μια ταινία θα ακούσετε λόγια που δεν ήταν δυνατόν να λεχθούν πριν από πενήντα χρόνια, αλλά τώρα είναι κοινά και αποδεκτά. Η αποδοχή της τραχύτητας δείχνει πόσο επιτυχείς είναι εκείνοι που πρωτοστατούν σ 'αυτό το κίνημα της τραχύτητας.

Σε παλιές ταινίες βλέπαμε προσπάθεια προς εξευγενισμό. Η αγάπη ήταν ιερή, αλλά τώρα σχεδόν σε κάθε ταινία βλέπετε σκηνές από σεξουαλικές επαφές. Πολύ σύντομα οι πιο απεχθείς εκφράσεις θα γίνονται δεκτές ως κανονικές εκφράσεις της ζωής.

Η εκλέπτυνση εμπνέει αγώνα, και ο αγώνας σάς οδηγεί στο σκοπό της ζωής σας. Μεγαλώνετε, ανθίζετε και ξεδιπλώνετε τις υψηλότερες δυνατότητες σας. Η τραχύτητα σάς οδηγεί προς τον εκφυλισμό και την αποσύνθεση.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.3 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα