Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Το τέλος της 5ης Διάστασης



Το ταξίδι μας εδώ στη γη ήταν και είναι να βρούμε το μονοπάτι της Πνευματικότητας στην πραγματική της θέση. Όλες οι γνώσεις- βήματα που έχουν δοθεί μέχρι τώρα είχαν έναν και μοναδικό στόχο, να βιωθούν μία μέρα.

Ο κάθε άνθρωπος έχει μία βασική κεντρική μονάδα που λέγεται Ανώτερος Εαυτός. Εκεί βρίσκεται η κεντρική μας αποθήκη με τα ακκασικά μας αρχεία, τα οποία συλλέγονται εκεί μετά από κάθε μας ενσάρκωση. Με σκοπό κάποτε και όταν έρθει το πλήρωμα να ανοίξουν όλα αυτά τα αρχεία προς όφελός μας και προς χρήση των.

Πριν από χιλιάδες χρόνια οι Ανώτεροι Εαυτοί ήταν σε μεγάλη απόσταση από τους ανθρώπους γιατί περίμεναν την μεταστροφή τους και την διάθεσή τους για πνευματική ανάπτυξη.

Ο άνθρωπος ανά τους αιώνες ζούμε μέσα από τη γνώση για τη γνώση και όμως ανέπτυξε κατά πολύ μόνο την υλική γνώση. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε μια υλική ανάπτυξη που όμως μας έχει βάλει μέσα σε μία δίνη υλισμού, ατομισμού και εγωισμού. Οπότε ο άνθρωπος έχασε την επαφή του με το Θείο ή την είχε σε αποσπασματική μορφή και νόμιζε ή ακόμη νομίζει ότι ο Θεός είναι κάτι έξω από μας ή ότι είναι για μία στιγμή αδυναμίας. Κι όμως ο Θεός δεν είναι για μια στιγμή αδυναμίας, αλλά είναι η δύναμή μας και η απόλυτη γνώση μας. Ο Θεός δεν είναι ένα αποσπασματικό κομμάτι από τη ζωή μας, αλλά η ζωή μας όλη. 

Όμως ο άνθρωπος ποτέ σχεδόν δεν επέλεγε να επικοινωνήσει με την εσωτερική του πηγή. Αλλά έψαχνε και ακόμη ψάχνει την επικοινωνία με όλο το εξωτερικό του περιβάλλον. Καλύτερα επικοινωνεί ένας άνθρωπος με το αυτοκίνητο του, με την τσάντα του, με τα παπούτσια του, παρά με το συκώτι του, με το αίμα του, με το στομάχι του. Θα κρατήσει πιο εύκολα ο άνθρωπος σημειώσεις για το πότε να αλλάξει λάδια στο αυτοκίνητό του για να το συντηρήσει, αλλά δεν θα κάνει το ίδιο ως προς τον οργανισμό του.

Όμως όσο ένας άνθρωπος επικοινωνεί με το μέσα του σε βάθος, είτε αυτό λέγεται βιολογία, είτε λέγεται μυαλό, είτε καρδιά τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να συναντήσει και τον Θεό. Ο οποίος Θεός δεν έχει καμία απόσταση από εμάς αλλά κατοικεί πάντα μέσα μας. Οι άνθρωποι ξεκινούν να αναζητούν τον Θεό έξω από αυτούς. Ανεβαίνουν σε βουνά, δημιουργούν τόπους Ιερούς, προσπαθούν να κοιτάξουν τα άστρα μήπως τους εμφανιστεί έστω και μία μορφή του Θεού. Μα δεν υπάρχει μόνο έξω ο Θεός, αλλά μέσα σε σένα. Όσο λοιπόν κάποιος αναζητά τη γνώση του έσω του, τόσο εναρμονίζεται με όλο του το κομμάτι. Όλο του το κομμάτι σημαίνει ότι θα δει και τον Θεό.

Όπως είπαμε και στην αρχή η κεντρική μονάδα του κάθε ένα από εμάς είναι ο Ανώτερός του Εαυτός. Ο οποίος πριν από χιλιάδες χρόνια ήταν απροσπέλαστος και δεν μπορούσαμε να τον δούμε, γιατί οφείλαμε να αναζητήσουμε τη γνώση. Ποια γνώση ? Μα το μέσα μας, όλων τον κόσμο που υπάρχει μέσα σε μας. Το σώμα μας ολόκληρο είναι μία μικρογραφία του σύμπαντος.

Τώρα όμως ύστερα από αυτόν τον δρόμο της αναζήτησης που είχαμε, περάσαμε στην εποχή του Υδροχόου που οι Ανώτεροι Εαυτοί έχουν αρχίσει να γίνονται ορατοί και με τους ανάλογους χειρισμούς να τους ευθυγραμμίζουμε με εμάς. 

Ο Ανώτερος Εαυτός του κάθε ενός  κατοικεί στην 5η διάσταση, αυτή που βρίσκεται μετά την 4ηδιάσταση. Στην 4ηδιάσταση βρίσκονται οι ψυχές οι οποίες ετοιμάζονται και εξαγνίζονται συνήθως για την επόμενη ενσάρκωση τους.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα που η 4η θα σταματήσει να υπάρχει γιατί η περίοδος μάθησης τελείωσε με το τέλος της εποχής του Ιχθύ. Οπότε με την είσοδό μας στην μετεκπαιδευτική διαδρομή του Υδροχόου είναι η ώρα που οι Ανώτερες Κεντρικές μονάδες – Εαυτοί οφείλουν να καλεστούν από εμάς και να κατοικήσουν στη γη, μέσα στα σώματά μας.
Ετσι η 5η Διάσταση αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται σε αναβάθμιση.
Αυτοί που έχουν καταφέρει να φέρουν το ότι πάνω και κάτω, δηλαδή τους Ανώτερους τους Εαυτούς στη γη έχουν ήδη ετοιμάσει τον δρόμο για την 7η αστρική Πύλη και αυτόν ετοιμάζουν τώρα και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Αγγελικά Φτερά έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για όλους όσους ετοιμάζονται να βιώσουν την Μέρκαμπα κατάσταση επί γης.
Στο Πλευρό μας είναι οι Ανώτεροι Δάσκαλοι της 7η Ακτίνας οι οποίοι αναλαμβάνουν την επόμενη διαδρομή μετά από την ένωση ανώτερου εαυτού με την βιολογική μας μονάδα.
Το τέλος της 5ης Διάστασης δεν είναι τίποτε άλλο από την απορρόφηση της από την 7η ακτίνα Φωτός την Πατρίδα της Χριστικής Ενέργειας. 

Οι διδασκαλίες ρέουν και η γνώση τώρα δεν βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης λόγου αλλά πράξης και στάσης.

Ο Πνευματικός που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο ανάπτυξης και έχει ήδη μεταφερθεί στην 7η διάσταση γνωρίζει ακριβώς τα βήματα ανέλιξης του. Έχει κατεβάσει εδώ στην γη όλη την κεντρική μονάδα του από τα Ακκασικά του αρχεία και έχει γνώσεις που μέχρι εχθές δεν είχε. Ο δρόμος αυτός για να βιωθεί θέλει ως βάση την επίγνωση και την απαλλαγή από κάθε τι που δεσμεύει τον Ανώτερο Εαυτό να κατέβει στη γη. Αυτή είναι η προετοιμασία που οφείλετε να γίνει, να δομηθεί έτσι με την μεταφορά μας στην 7η Ακτίνα να κατεβάσουμε εδώ στη γη την Χριστική Ενέργεια. Όπου τότε θα υπάρχει μόνο το Πνευματικό Φως στον πλανήτη μας.  


Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα