Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΜΗΣΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!


Ήρθε το βράδυ και ο δικός σου ξεχνάει τα πάντα και είναι έτοιμος να τη βρει σεξουαλικά με τον καλύτερο τρόπο. Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι ψιλοένοιωθε μαλάκας, όμως γρήγορα απελευθερώθηκε από κάθε σκέψη ενοχής και το cyber sex του έγινε καθημερινότητα. Άνετος, χαλαρός, μόνος μπροστά στον υπολογιστή την έβγαζε και αυνανιζότανε διαδιχτυακά.
Cyber sex. Με δυο ή, και περισσότερα άτομα στο κόλπο. Προσομοιωμένο σεξ στο διαδίχτυο, αυτό είναι το cyber sex , σε χρόνο ζωντανό. Και όσο γίνεται παιχνίδι ο χρήστης αν γουστάρει μπανίζει τσόντα της επιλογής του, πορνό τρυφερό, μαλακό, άγριο, κτηνώδες, για να τον βοηθήσει να φθάσει στην κορύφωση μ' αυτό ή, εκείνο το τέμπο. Με ή, όχι αυτοϊκανοποίηση.
Τι γίνεται στην Ελλάδα. Φοβερά πράγματα. Για τις ηλικίες 28-38 χρονών απ' αυτούς που “πηδάνε” αλά cyber sex το 74% είναι άνδρες. Το 76% είναι στραίητ. Περισσότεροι από το 50%, άνδρες και γυναίκες, είναι παντρεμένοι ή, έχουν μόνιμο δεσμό.

Δεν τρέχει τίποτα, σου λέει. Δεν απατώ την σύντροφό μου, διότι δεν έρχομαι σε απ' ευθείας επαφή με κάποια άλλη. Άσε ότι δεν κινδυνεύω να αρπάξω κάποιο αφροδίσιο νόσημα.
Ναι, αλλά την πατάς, κύριε. Παθαίνεις εξάρτηση και για να το κόψεις αυτό που γίνεται με χρήση βιντεοκάμερας θα χρειαστείς μετά θεραπεία.
Να, όμως, που ο άλλος την πέφτει στο υποκατάστατο, στο cyber sex, διότι δεν μπορεί να κτυπήσει γκόμενα, δεν έχει χρόνο για φλερτ και εξόδους και γνωρίζει κορίτσια, γυναίκες από τα διάφορα chatrooms, σε ανταλλαγές e-mail και τελικά απολαμβάνει “σχέσεις” όχι κανονικές, όχι αληθινές.
Έτσι που λες, σε σένα το λέω, τον εραστή της δεκαετίας του '80 και του '90. Η ζωή προχωράει, κατά τους φαν του cyber sex, όταν τους προσφέρει ικανοποίηση σε κάθε σεξουαλική επιθυμία. Και δεν νοιώθουν ότι απομονώνονται από τον κόσμο, απεναντίας αισθάνονται πως γίνονται περισσότερο κοινωνικοί σα χρήστες ιστοχώρων δικτύωσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα