Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

3. Σεξ Χωρίς Οργασμό και Εκσπερμάτωση - Οι Αποδείξεις

Σεξ.1...Σεξ Χωρίς Οργασμό Και Εκσπερμάτωση.

Σεξ.2...Οι Κανόνες, Ο Τρόπος, Τα Αποτελέσματα

Οι αποδείξεις.1


Θα ήθελα να προσθέσω μερικές πληροφορίες οι οποίες λίγο πολύ είναι άγνωστες. Ξέρουμε ότι οι αρχαίοι Μυημένοι χρησιμοποιούσαν «γλώσσα συνθημάτων» για την μεταξύ τους επικοινωνία. Έπρεπε να συνεννοούνται χωρίς να αποκαλύπτουν τίποτε στους αμύητους, γιατί η αποκάλυψη και του μικρότερου μυστικού σήμαινε καταδίκη σε θάνατο.

 Έτσι:
– Η ενεργειακή μετατροπή μέσω του σεξ αναφέρεται σαν πλοίο, φίδι, κρασί, λέβητας. – Το σεξ σαν δέντρο, αμπέλι, σιτάρι, καλαμπόκι, ψωμί.
– Οι σεξουαλικές ενέργειες σαν νερό, ποτάμι, πηγάδι, πηγή.
– Το σεξουαλικό ένστικτο σαν σκύλος, κόκορας, ταύρος.
– Η λαγνεία σαν χοίρος, σκύλος, ταύρος, τράγος.
– Τα ελαττώματα σαν διάφορα ζώα, όπως συμβαίνει και σήμερα.
– Το σώμα σαν άλογο, άμαξα, σπίτι, κάστρο, πόλη.
Κάποια παραδείγματα είναι ίσως διαφωτιστικά:


α) Ο Ηρακλής καθάρισε τους στάβλους του Αυγεία χρησιμοποιώντας ένα ποτάμι.
Ο άνθρωπος καθαρίζει την εσωτερική του κοπριά (ελαττώματα) χρησιμοποιώντας τις σεξουαλικές του ενέργειες. Πάντα το νερό χρησιμοποιείται σε τελετές κάθαρσης αμαρτιών και εξαγνισμού σε όλες τις θρησκείες. Είναι τα πρωταρχικά νερά, τα νερά της δημιουργίας, η παγκόσμια σεξουαλική ενέργεια μέσω της οποίας θα γίνει η αναγέννηση του ανθρώπου και η απελευθέρωση του από τα προσωπικά του λάθη.


β) Α’ επιστολή Πέτρου κεφ. Γ, παρ.20: Ενώ κατεσκευάζετο η κιβωτός, είς ην ολίγαι. τουτέστιν οκτώ. ψυχαί διεσώθησαν δι’ ύδατος.
Οι μυημένοι σώθηκαν με μέσον το νερό (δι’ ύδατος), δηλαδή με την μετατροπή των ενεργειών τους. Λογικά το κείμενο έπρεπε να γράφει ότι εσώθησαν δια της κιβωτού αλλά γράφει δι’ ύδατος. Το ότι είχαν ζώα στην Κιβωτό σημαίνει ότι είχαν ακόμα ελαττώματα στον ψυχισμό τους. Τα ζώα όμως (το πολλαπλό εγώ) δεν τους εμπόδισαν στην σωτηρία τους γιατί έφτιαξαν το «καράβι» τους (τα ανώτερα σώματα της Συνείδησης) δουλεύοντας με τα «ύδατα» δηλαδή τις ενέργειες τους.


γ) Σε αρχαίο ελληνικό αμφορέα ένας άνδρας περνάει μέσα από ένα μεγάλο κύκλο κρατώντας στο τεντωμένο χέρι του έναν κόκορα (σύμβολο του σεξ).


Ο άνθρωπος ελευθερώνεται μέσω της σωστής χρήσης του σεξ από τον οδυνηρό τροχό του ΣΑΜΣΑΡΑ, τον κύκλο των επαναλαμβανόμενων γεννήσεων και θανάτων. Η εμπλοκή σε αυτόν τον αέναο κύκλο προκαλείται από τα ελαττώματα ή «εγώ» που αναπτύσσει ο άνθρωπος, ο οποίος γεννιέται χωρίς την ικανότητα να ξεχωρίζει το αντικειμενικά καλό από το αντικειμενικά κακό με αποτέλεσμα την προσκόλληση, την λανθασμένη δράση και την δημιουργία «κακών» συνηθειών. 

Οι συνήθειες αυτές ή με άλλα λόγια το «εγώ» μας κάνουν να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη, όσες ζωές και αν ζήσουμε (έξις δευτέρα φύσις).


δ)Τσουάνγκ-Τσού:


Για το πλήθος των ανθρώπων σημασία έχει το κέρδος και για τον Σοφό το σπέρμα.

-Με το σώμα του ακέραιο και το σπέρμα του άθικτο γίνεται ένα με τον Ουρανό.


-…αλλά φθείρεται και το σπέρμα που ξοδεύεται ασταμάτητα και η εξάντληση ακολουθεί την φθορά.

Άλλες έννοιες της λέξης σπέρμα που δίνονται στην υποσημείωση του κειμένου του βιβλίου, είναι: Πνευματική ουσία, ζωτικό πνεύμα, το λεπτό, το καλύτερο, ουσία, πεμπτουσία, αγνό, αγνότητα.

Οι αποδείξεις.2


Η Αγία Γραφή περιέχει επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Χρησιμοποιήστε το επίσημο κείμενο της εκκλησίας, αλλά όχι την μετάφραση. Το αρχαίο κείμενο είναι καταπληκτικό. Για ευκολία το μεταφέρω στην νεοελληνική γλώσσα.


Στο Λευιτικό (το βιβλίο των ιερέων), επιτρέπεται η επαφή με γυναίκα, αλλά απαγορεύεται να γίνει αυτό «εν σπέρματι συνουσίας»:


Λευιτικό κεφ. ΙΕ:
Παρ.3:…και αυτός είναι ο νόμος της ακαθαρσίας του, ενώ τρέχει γόνος (σπέρμα) από το σώμα του…


Παρ.16:…και ο άνθρωπος από τον οποίο θα εξέλθει «κοίτη σπέρματος…… θα είναι ακάθαρτος μέχρι το βράδυ…


Παρ.18:…και η γυναίκα με την οποία θα κοιμηθεί άνδρας «κοίτην σπέρματος» (δηλαδή με σκοπό ή αποτέλεσμα την εκσπερμάτωση) θα λουσθούν με νερό και θα είναι ακάθαρτοι μέχρι το βράδυ…


Παρ.15:…και θα κάνει εξιλέωση ο ιερεύς για αυτόν ενώπιον του Κυρίου για την ρεύση του…


Παρ.31:…και δεν θα πεθάνουν για την ακαθαρσία τους, με το να μιαίνουν την σκηνή μου που βρίσκεται μέσα τους… (δηλαδή με την εκσπερμάτωση μολύνεται ο «εσωτερικός ναός» γιατί το Εγώ-έμπορος δυναμώνει, ενώ η Συνείδηση εξασθενεί).


Παρ.32:…και εάν από κάποιον εξέλθει κοίτη σπέρματος για να μιανθεί από αυτήν…


Λευϊτικό κεφ. ΙΑ:
παρ.7:….. και τον χοίρον…… ακάθαρτος είναι για εσάς……


Λευιτικό κεφ.ΙΒ:
Παρ.2 και 5:…γυνή ήτις εάν σπερματισθεί… θα είναι ακάθαρτη επτά ημέρες…
Εδώ υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το εάν του κειμένου φανερώνει ότι η γυναίκα μπορεί όχι μόνο να έρθει σε σεξουαλική επαφή χωρίς να σπερματισθεί, αλλά και να αποκτήσει παιδί επίσης χωρίς να σπερματισθεί. Στο εάν περιέχεται και η έννοια του «ατυχήματος».


Παροιμίες:


κεφ.Ε παρ15 έως18: Πίνε ύδατα από τα αγγεία σου και από τα δικά σου πηγάδια. Να μην ξεχειλίσουν τα ύδατα σου από την πηγή σου και ας περνούν από τις πλατείες σου τα δικά σου ύδατα. Για σένα μόνο να υπάρχουν και κανείς ξένος να μην πάρει μέρος σε αυτά. Η πηγή του ύδατος σου να είναι για σένα και να ευφραίνεσαι με την γυναίκα που έχεις από νέος.


κεφ.Θ παρ.13-18: Γυναίκα ανόητη και θρασεία….. προσκαλεί τους διαβάτες…. λέγουσα: άρτους κρυφούς ηδονικά αγγίξτε και ύδωρ κλοπής γλυκερό…. Ο δε αγνοών…. συναντά παγίδα θανάτου, αλλά απομακρύνσου μη σταθείς εκεί, μην της πεις ούτε το όνομα σου, διότι έτσι θα υπερβείς ξένη πηγή, και θα διαβείς ξένο ποταμό, και από ξένα νερά άπεχε και από ξένη πηγή μην πιεις, για να ζήσεις πολύ χρόνο και να σου προστεθούν χρόνια ζωής.


Επιστολή Ιωάννου κεφ. Α παρ.9:
Αυτός που γεννήθηκε από τον θεό αμαρτία δεν κάνει, διότι το σπέρμα του μένει μέσα του, και δεν δύναται να αμαρτάνει…


Ησαΐας κεφ. ΞΕ παρ.4:
Στα μνήματα και στις σπηλιές κοιμούνται για να ονειρευτούν, οι τρώγοντες χοιρινό κρέας και ζουμί θυσιών, μολυσμένα είναι όλα τα σκεύη τους.


Ματθαίος κεφ. 19 παρ.12:
…και υπάρχουν ευνούχοι οι οποίοι έγιναν μόνοι τους ευνούχοι δια την βασιλείαν των ουρανών. (Ένας ευνούχος παρουσιάζει τα εξής δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά: Πρώτον μειώνεται η όρεξή του για επαφή-σπάνια εξαφανίζεται τελείως-και δεύτερον δεν μπορεί πλέον να εκσπερματώσει. Εδώ φαίνεται καθαρά ο παραλληλισμός με αυτόν που εξασκεί Αλχημεία χωρίς το ξεχείλισμα του σπέρματος).


Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό πως υπάρχει η κρυφή γνώση ότι μέσω της «μη εκσπερμάτωσης», είναι δυνατά όλα εκείνα τα θαυμάσια που αναφέρονται για τον άνθρωπο και τις δυνατότητες του!!!
Οι αποδείξεις.3

Προσέξτε επίσης τα παρακάτω άσχετα, με την πρώτη ματιά, δεδομένα:


-Οι Ινδοί ισχυρίζονται ότι η Κουνταλίνη (το ιερό φίδι-φωτιά) είναι κρυμμένο στον κόκκυγα. Αφυπνιζόμενη (με ασκήσεις) ανεβαίνει σταδιακά στην σπονδυλική στήλη, ανοίγει τα τσάκρας και ενώνει τον άνθρωπο με το θείο.


-Οι αρχαίοι Έλληνες ονομάζουν τον κόκκυγα ΙΕΡΟΝ ΟΣΤΟΥΝ.

-Οι Φαραώ, που ως γνωστόν θεωρούνταν Θεοί, στόλιζαν το μέτωπό τους με ένα φίδι. (Τα παλιά χρόνια γινόταν βασιλιάς εκείνος που είχε καταφέρει να αφυπνίσει το Φίδι που του έδινε, εκτός από Δυνάμεις, και Αφυπνισμένη Συνείδηση. Ήταν η ιδανική μορφή του Σοφού Τύραννου τον οποίο αναφέρει ο Πλάτωνας. Το φίδι εμφανίζεται και στο μεσόφρυδο των Φαραώ, δείγμα ότι Βασιλιάς-Ιερέας στην Αίγυπτο γινόταν αυτός που είχε αφυπνίσει το Ιερό Φίδι και άνοιγε έτσι το Τρίτο Μάτι του).


-Οι μασόνοι έχουν 33 βαθμούς μύησης (όσοι και οι σπόνδυλοι), ένδειξη των ξεχασμένων πια γνώσεων που υπάρχουν διάσπαρτες σε βιβλία και θεωρίες κάθε είδους.


-Ο Χριστός πέθανε στον σταυρό (συμβολικά ο θάνατος της αμαρτίας-εγώ) και αναστήθηκε στην ηλικία των 33 ετών.


-Τα δύο κορδόνια (ή κολώνες ή φύλακες του ναού) ΙΔΑ και ΠΙΓΚΑΛΑ ξεκινούν από τους γεννητικούς αδένες (όρχεις ή ωοθήκες) και καταλήγουν στα ρουθούνια. Δηλαδή οι γεννητικοί αδένες και τα ρουθούνια βρίσκονται σε στενή ενεργειακή σύνδεση μεταξύ τους. Δώστε προσοχή στα παρακάτω:


Εφημερίδα ΝΕΑ 15-8-1992 Σύνδρομο Κόλμαν: Όταν η όσφρηση χάνεται. Μια ελαφριά πάθηση, η οποία αν δεν θεραπευτεί μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα, υποπλασία των όρχεων κ.λ.π.


Στο άρθρο αναφέρεται ότι τα νεαρά αγόρια έχουν συχνά δύο φαινομενικά άσχετα συμπτώματα: δεν έχουν όσφρηση και τα γεννητικά τους όργανα είναι λεπτά. Επίσης υπάρχουν ορισμένοι νευρώνες στο έμβρυο, οι οποίοι μοιράζονται τελικά στον οσφρητικό λοβό και στον υποθάλαμο ο οποίος παράγει τις σεξουαλικές ορμόνες. Ένα ελάττωμα σε συγκεκριμένο γονίδιο μπορεί να προκαλέσει αυτή την παράξενη ασθένεια.


Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ 20-1-1995 Το σπέρμα έχει όσφρηση.

Το σπέρμα «μυρίζοντας» βρίσκει τον δρόμο μέχρι το ωάριο, θα ήταν δυνατόν να κατασκευαστεί αντισυλληπτικό για άνδρες, αλλά θα μπορούσε να καταστρέψει την όσφρηση εκείνου που θα το χρησιμοποιήσει!!!

Οι αποδείξεις.4


Από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://english.pravda.ru/science/ μεταφέρω μεταφρασμένο το άρθρο: «Επιστήμονες ανακάλυψαν το τρίτο μάτι, το κέντρο της διαίσθησης και της τηλεπάθειας». Η απόδειξη της ύπαρξης του τρίτου ματιού μπορεί να βρεθεί στην μοντέρνα εμβρυολογία (30/05/2005).


Γνωστοί Ρώσοι παραψυχολόγοι έχουν κάνει επανειλημμένα ένα ασυνήθιστο πείραμα. Ο υπεύθυνος της ανακάλυψης, υποψήφιος τεχνικών επιστημών στην Τεχνητή Νοημοσύνη, Vitaly Pravdivtsev είπε: Το φωτογραφικό φιλμ τοποθετήθηκε, μέσα σε αδιαφανή φάκελο, στο μέτωπο και πάνω του αποτυπώθηκαν οι εικόνες που ζητήθηκαν. Το πείραμα απέδειξε ότι πολλοί άνθρωποι είναι ικανοί να εκπέμψουν τις αποκαλούμενες εγκεφαλικές εικόνες από κάποιο σημείο στο μέτωπο. Αρχαίες Ανατολικές παραδόσεις μπορούν να αποδείξουν την υπόθεσή μας. Λένε ότι η ακτινοβολία έρχεται από ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου, τα τσάκρας. Ένα από αυτά είναι ιδιαίτερα ισχυρό σε αυτό: το Ajna-chakra. Οι εσωτεριστές ονομάζουν αυτό το κέντρο σαν «τρίτο μάτι» είπε ο Pravdivtsev.


Η εικόνα του τρίτου ματιού φαίνεται στο μέτωπο αρχαίων θεϊκών πλασμάτων στα γλυπτά και στους τοίχους των βουδιστικών ναών. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι η απεικόνιση εξωγήινων προγόνων (θεών). Οι μύθοι λένε ότι το τρίτο μάτι τους έδινε αξιοσημείωτες δυνάμεις όπως η τηλεπάθεια και η διόραση. 


Πολλοί συνηθισμένοι άνθρωποι, κυρίως βουδιστές, αναλώνουν την ζωή τους για να επανακτήσουν τις χαμένες θεϊκές ικανότητες. Αυτό απαιτεί πολλά χρόνια εσωτερικής πνευματικής εργασίας, που μπορεί να τελειώσει με την απόκτηση παραφυσικών ικανοτήτων.


Ο Vitaly Pravdivtsev πιστεύει ότι το τρίτο μάτι είναι ένα όργανο που υπάρχει πραγματικά. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το βασικό αυτό όργανο σε σπάνιες περιπτώσεις στην ζωή του.


 Η περίπτωση μιας αμερικανίδας δασκάλας, η οποία έκρυβε το τρίτο της μάτι με μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού έγινε παγκόσμια γνωστό πολλά χρόνια πριν. Η δασκάλα έλεγε ότι τα παιδιά την φώναζαν Κύκλωπα όταν ήταν μικρή. Η γυναίκα αναγνώρισε, ωστόσο, ότι το τρίτο μάτι ήταν πολύ χρήσιμο με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους.


Η απόδειξη της ύπαρξης του τρίτου ματιού μπορεί να βρεθεί επίσης στην μοντέρνα εμβρυολογία. Το όργανο αυτό αναπτύσσεται μαζί με τους φωτουποδοχείς, τους φακούς και τα νευρικά κύτταρα, στο δύο μηνών ανθρώπινο έμβρυο. Όμως εξαφανίζεται καθώς μεγαλώνει το έμβρυο. Αφήνει την επίφυση, έναν αδένα σαν φασόλι, μπροστά στην παρεγκεφαλίδα. 


Οι ειδικοί εξετάζουν προσεκτικά την αξιοσημείωτη ευκινησία της επίφυσης και την ικανότητά της να στρέφεται όπως το μάτι. Επιπλέον οι γιατροί σημειώνουν την άμεση ομοιότητα του αδένα με το μάτι: Έχει και αυτός φακό και φωτοευαίσθητα νεύρα. Οι βιολόγοι λένε ότι η επίφυση μειώθηκε σε μέγεθος, λόγω αχρηστίας, κατά την διάρκεια χιλιάδων ετών, αν και έχει συνήθως το μέγεθος κερασιού.


Η επίφυση ίσως συνδέεται άμεσα με ειδικές ικανότητες του ανθρώπου. Μερικοί άνθρωποι εξειδικευμένοι σε πνευματικές πρακτικές, αναπτύσσουν ορμονικές αλλαγές στο σώμα τους, οι οποίες λεπταίνουν τα πλευρικά κόκαλα του κρανίου. 


Ο κωνοειδής αδένας σχετίζεται με σεξουαλικές λειτουργίες. Η σεξουαλική εγκράτεια ενεργοποιεί την επίφυση. Αυτός ήταν πιθανόν ο κύριος λόγος που οι μάγοι χρησιμοποιούσαν παρθένες και μικρά παιδιά σαν βοηθούς στις εργασίες τους.


Το τρίτο μάτι συνήθως βρισκόταν στις πλευρές του κρανίου ή στην ινιακή περιοχή πολλούς αιώνες πριν. Αυτή η τοποθέτηση δημιούργησε την «κυκλική επιτήρηση». Το τρίτο μάτι χώθηκε βαθιά στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια της εξέλιξης. Τα μάτια έφεραν τον φακό τους στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπου λαμβάνει τις περισσότερες πληροφορίες. Οι Ινδοί ακόμη ζωγραφίζουν στο μέτωπο το τρίτο μάτι, το κέντρο των αόρατων τηλεπαθητικών σημάτων.


Συμπέρασμα


Οι Ρώσοι ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική αποχή διεγείρει την επίφυση. Είναι επίσης ιατρικώς παραδεκτό ότι η σεξουαλική επαφή είναι απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Ο δρόμος που συνδυάζει και τα δύο είναι η Σεξουαλική Αλχημεία, δηλαδή η ερωτική επαφή χωρίς εκσπερμάτωση!!!

Οι αποδείξεις.5


Η Μεγάλη Μάχη ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό δίνεται σήμερα πάνω στο Ιερό Κόκαλο. Οι καλοί προσπαθούν να τραβήξουν τον άνθρωπο στον ανοδικό δρόμο της μη εκσπερμάτωσης (και κατ’ επέκταση στην αύξηση της συνείδησης), ενώ οι κακοί προς τον καθοδικό δρόμο της εκσπερμάτωσης (και κατ’ επέκταση στην αύξηση του εγωισμού). Σήμερα είναι η εποχή που οι σκοτεινοί είναι ελεύθεροι και κυριαρχούν.


Και το λιγότερο βάζει κάποιον σε σκέψεις ο συσχετισμός του ανωτέρω ισχυρισμού με την σημερινή κατάσταση: Δεκάδες περιοδικά, κινηματογραφικές ταινίες και dvd με θέματα πορνό, βομβαρδίζουν τον αναγνώστη-θεατή με την εκσπερμάτωση σαν κύριο θέμα. Ο φακός ζουμάρει και δείχνει το γεγονός σε μεγέθυνση (ο πρωταγωνιστής πάντα εκσπερματώνει έξω για να φαίνεται), ενώ τα ερωτικά παιχνίδια (σημαντικότατο μέρος της επαφής) είναι απλά η γαρνιτούρα στο προσφερόμενο πιάτο. Έτσι σήμερα έχει χαθεί η «οργανική ντροπή» η οποία χρησιμοποιημένη σωστά μπορεί να δώσει στην ερωτική πράξη ατμόσφαιρα αίγλης και μυστηρίου.


Τέλος ο ισχυρισμός ότι ο μη οργασμός αποθηκεύει ενέργειες στο σώμα που κάνουν τον οργανισμό ανθεκτικότερο, έχει σαν σοβαρό του σύμμαχο τις παρακάτω παρατηρήσεις:


1) Νέος σημαίνει ζωντάνια, υγεία, αντοχή και μεγάλη ερωτική διάθεση. Αντίθετα ο γέρος χαρακτηρίζεται ακριβώς από τα αντίθετα, και το κύριο ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι η προσκόλληση στο γενετήσιο ένστικτο. Πριν από οτιδήποτε άλλο, παρατηρείται στους ενήλικους μείωση της ερωτικής αντοχής.


2) Πολλοί αθλητές που σε μικρή ηλικία έχουν καλές επιδόσεις εγκαταλείπουν τον πρωταθλητισμό με την έναρξη της ερωτικής τους ζωής.


3) Ακόμη και σήμερα οι αθλητές αποσύρονται σε ξενοδοχεία μια ή δύο ημέρες πριν τον αγώνα για να φυλάξουν τις δυνάμεις τους! Ξενύχτι, ποτό και σεξ προξενούν και κόπωση εκτός από απόλαυση!!!


4) Σήμερα που οι γυναίκες χειραφετούνται και απελευθερώνονται από διάφορες αναστολές και πολύ καλά κάνουν, πληροφορούνται για τα θέματα του σεξ και έτσι κατορθώνουν να φτάνουν συχνότερα σε οργασμό. Όμως παρατηρείται μια σημαντική αύξηση προβλημάτων γονιμότητας και άλλων προβλημάτων υγείας σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Σήμερα τα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά χωρίς φάρμακα και ιατρική υποστήριξη. 


Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Θυμηθείτε τις γιαγιάδες μας (με τις πολλές αναστολές, ανικανοποίητες και καταπιεσμένες, αλλά και φτωχότερα τρεφόμενες), οι οποίες δούλευαν σαν σκλάβες, συλλάμβαναν «με την μυρωδιά», «σαν κουνέλες» και γεννούσαν πανεύκολα χωρίς φάρμακα και γιατρούς και τελικά ζουν ακόμα, σε αντίθεση με τους όχι και τόσο ταλαιπωρημένους (αλλά σίγουρα ικανοποιημένους σεξουαλικά) άνδρες τους. Είναι γνωστή η φράση που λέγεται μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Όταν χτυπάει η καμπάνα δεν ρωτάς ποια πέθανε, αλλά ποιος πέθανε»!!!


Υπάρχει βέβαια η φυσική αιτία της ανδρικής θνησιμότητας. Η Φύση είναι γένους θηλυκού. Έτσι δεν ενδιαφέρεται για τα αρσενικά. Μία απόδειξη είναι ότι το ποσοστό επιτυχίας στις πιο σύγχρονες μεθόδους σύλληψης στο εργαστήριο για να προσδιοριστεί τεχνητά το φύλο του παιδιού είναι 72% για τα αγόρια και 92% για τα κορίτσια! Επίσης στην φύση θα βρείτε δεκάδες παραδείγματα που θα σας δείξουν ότι τα αρσενικά χρησιμεύουν πρακτικά μόνο στην γονιμοποίηση!


Όμως, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι πάντοτε οι άνδρες ήταν αυτοί που «ξοδεύονταν» σε καταχρήσεις και ηδονές κάθε είδους. Σήμερα, σε όσα μέρη του πολιτισμένου κόσμου οι γυναίκες υιοθετούν τις ανδρικές συνήθειες, παρατηρείται σημαντική μείωση του ορίου ζωής τους και σίγουρα μετά από μερικά χρόνια θα πεθαίνουν και αυτές το ίδιο γρήγορα με τους άνδρες.

Αυτό ήδη έχει ξεκινήσει να συμβαίνει στις αναπτυγμένες χώρες!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα