Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

2. Σεξ Χωρίς Οργασμό και Εκσπερμάτωση - Οι Κανόνες, Ο Τρόπος, Τα Αποτελέσματα



Έχω διαβάσει σε διάφορα βιβλία και άρθρα σχετικά με μεθόδους αυτογνωσίας, ότι δεν πρέπει να σπαταλάμε ούτε να καταπιέζουμε τις ενέργειες μας, αλλά να τις χρησιμοποιούμε για την αύξηση της Συνειδητότητάς μας.
Απόλυτα σωστό αυτό θα έλεγα, αλλά πως πραγματικά γίνεται;
Ξέρουμε ότι όταν κάποιος απέχει από το σεξ, καταπιέζει τις ενέργειες του. Αντίθετα όταν κάνει σεξ, τις σπαταλάει μέσω του οργασμού. Από την μία μεριά λοιπόν υπάρχει η καταπίεση του φοβερά ισχυρού σεξουαλικού ενστίκτου που μπορεί να οδηγήσει και οδηγεί πολλές φορές σε άσχημα ψυχολογικά και νευρολογικά επακόλουθα και από την άλλη μεριά η ικανοποίηση του άπληστου ενστίκτου, που προκαλεί στο τέλος και με μαθηματική ακρίβεια τον κορεσμό και την βαρεμάρα. Και έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα διαζύγια έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα, σε αυτές τις ημέρες της σεξουαλικής απελευθέρωσης!
Το παραπάνω αναφερθέν πρόβλημα, μπορεί να λυθεί με τον τρίτο δρόμο. Δηλαδή την χρήση και ταυτόχρονα την τιθάσευση του ενστίκτου. Με λίγα λόγια, σεξουαλική πράξη ΧΩΡΙΣ οργασμό και ΧΩΡΙΣ εκσπερμάτωση!
Το θέμα βέβαια δεν είναι απλά να μην έχει κανείς οργασμό. Είναι και τα θέματα διαχείρισης αυτής της ενέργειας που αποταμιεύει το άτομο, καθώς επίσης τα θέματα της ψυχολογικής δουλειάς με τον εαυτό μας.
Όταν μιλάω για κανόνες, εννοώ ότι τα άτομα οφείλουν να τους τηρούν, προκειμένου να κάνουν «σωστές» μετατροπές, στα πλαίσια μιας «υγιούς» κατάστασης και εφόσον επιθυμούν να είναι υπό την σκέπη της νομιμότητας. Η όποια παρανομία συμβαίνει γενικά, δεν έχει βοηθήσει κανέναν, ποτέ, πόσο μάλλον τους Εσωτεριστές…
Οι κανόνες λοιπόν όπως τους γνωρίζω εγώ και τους έχω εφαρμόσει με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα τους, έχουν ως εξής:
1) Η σεξουαλική αυτή πρακτική ασκείται από έναν άνδρα και μία γυναίκα νόμιμα παντρεμένους.
2) Το ζευγάρι είναι μόνο του στο δωμάτιο.
3) Η σεξουαλική επαφή γίνεται με τον γνωστό φυσιολογικό τρόπο.
4) Απαγορεύεται η επαφή όταν η γυναίκα είναι έγκυος, όταν θηλάζει το μωρό της ή κατά την διάρκεια του μηνιαίου κύκλου της.
5) Απαγορεύεται η μοιχεία. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, ο «παθών» χωρίζει άμεσα τον δράστη.
6) Όταν κάποιος χωρίσει, πρέπει να κρατήσει αποχή από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο πριν ξαναπαντρευτεί.
7) Το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει εντατικά με τον εαυτό του με σκοπό την αυτογνωσία και την εξάλειψη των ελαττωμάτων του.
8) Ανάλογα με την ηλικία και την διάθεση, η μέγιστη διάρκεια και η συχνότητα αυτής της πρακτικής δεν πρέπει να υπερβαίνει την μία ώρα το εικοσιτετράωρο.
9) Δεν πιέζουμε τον σύντροφο μας ή τον εαυτό μας για σεξουαλική επαφή.
10) Κατά την διάρκεια της σωματικής επαφής (αλλά και όλο το εικοσιτετράωρο) πρέπει να υπάρχει έλεγχος της φαντασίας. Αυτός απαιτείται ώστε να ελέγχονται τα ελαττώματα που σχετίζονται με το σεξ και να απομακρύνεται ο κίνδυνος μιας «πτώσης», δηλαδή ενός οργασμού.
11) Για την σωστή μετατροπή και συγκράτηση των ενεργειών, πρέπει να αποκλείσουμε από την διατροφή μας οτιδήποτε παρασκευάζεται από χοιρινό (εξαιρείται το αγριογούρουνο). Το χοιρινό περιέχει ενέργειες πολύ «βαριές», οι οποίες προκαλούν εύκολα το χάσιμο της αποθηκευμένης στον οργανισμό μας σεξουαλικής ενέργειας, με αποτέλεσμα, να μην είναι εύκολο να αποφύγουμε την πτώση.
Και αυτήν την δυσάρεστη εμπειρία την έχω βιώσει πολλές φορές δυστυχώς, γιατί επειδή το χοιρινό είναι νόστιμο, βάζουν το λίπος του ακόμα και σε γλυκά!!!
Και λέω δυσάρεστη, γιατί ένας οργασμός μετά από μετατροπές ημερών ή εβδομάδων ή μηνών ή και ετών αν θέλετε, είναι πραγματικά δυσάρεστος συγκρινόμενος με τις βιωμένες εμπειρίες της αποχής από αυτόν!!!


Sex As A Death Obsession by hakanphotography
Ο τρόπος
Το ζευγάρι κλείνεται στο δωμάτιο του.
Με κατάλληλους τρόπους καθαρίζει τον χώρο από κάθε αρνητικότητα που μπορεί να υπάρχει δημιουργώντας έναν κύκλο προστασίας από αυτές.
Έπειτα χαλαρώνει, συγκεντρώνεται, προσεύχεται και μετά αρχίζει το ερωτικό παιχνίδι με φιλιά και χάδια.
Όταν ετοιμασθεί σωματικά και ψυχολογικά, έρχεται σε επαφή.
Η συνειδητή φαντασία, η αναπνοή και συγκεκριμένες λέξεις δύναμης (ΙΑΟ), αντλούν και στέλνουν την δημιουργημένη ενέργεια από ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, μετατρέποντας την.
Δηλαδή από τα γεννητικά όργανα (όρχεις και ωοθήκες αντίστοιχα), στην διαδρομή κόκκυγας, σπονδυλική στήλη (νωτιαίος μυελός), υπόφυση, επίφυση, μύτη, λάρυγγας και καρδιά.
Δηλαδή:
Εισπνοή με ταυτόχρονη φαντασία της διαδρομής της ενέργειας και όταν φτάσει στην καρδιά, εκπνοή προφέροντας μακρόσυρτα το ΙΙΙΙΙΙΙ….., ενώ ταυτόχρονα την φανταζόμαστε να μετατρέπεται σε ένα λαμπερό γαλάζιο φως. Επαναλαμβάνουμε ακριβώς το ίδιο, εισπνέοντας και εκπνέοντας με το ΑΑΑΑΑΑΑ…. και το ίδιο με το ΟΟΟΟΟΟΟ…. Και αυτό γίνεται και από τους δύο συζύγους ταυτόχρονα.
Έτσι συγκρατείται το επίπεδο της ενέργειας η οποία παράγεται από την ένωση των δύο αντιθέτων πόλων της φύσης, ώστε να μην φτάσει κανείς στο σημείο «χωρίς επιστροφή» και προκληθεί ο οργασμός.
Οφείλω να τονίσω στο σημείο αυτό, ότι η δουλειά με τα Εγώ, δηλαδή η ανάλυση, η κατανόηση-συνειδητοποίηση και η διάλυση πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον κάθε έναν από τα δύο άτομα χωριστά, σε χρονικές περιόδους της επιλογής τους.
Όμως, η στιγμή της συνουσίας, αποτελεί την τελειότερη στιγμή στην διάρκεια της οποίας γίνεται η πραγματική διάλυση του Εγώ. Γιατί όλη αυτή η ενέργεια που είναι συγκεντρωμένη από το ζευγάρι, κατευθύνεται προς την διάλυσή του.
Έτσι λοιπόν το ζευγάρι γνωρίζει εκ των προτέρων ότι καθώς είναι ενωμένο σεξουαλικά και όταν βρίσκεται στο απόγειο της ενέργειάς του, μπορεί να ζητήσει την διάλυση του Εγώ του από την Θεϊκή Μητέρα και σε αυτήν την δουλειά είναι απολύτως φυσιολογικό να συνδράμει ο ένας στην δουλειά του άλλου. Με την έννοια, ότι και οι δύο παρακαλούν για την διάλυση του Εγώ του ενός εκ των δύο. Βεβαίως μπορούν να συνεχίσουν μετά και με το Εγώ του άλλου.
Αλλά γίνεται φανερό ότι, η ενέργεια που έχει αναπτυχθεί και από τους δύο, η ταυτόχρονη παράκληση και η δύναμη και των δύο συντρόφων που έχει συγκεντρωθεί, είναι απείρως ανώτερες από οτιδήποτε άλλο μπορεί να φαντασθεί κανείς!!!
Τέλος, αφού το ζευγάρι νοιώσει ότι η ενέργεια μετατράπηκε, χωρίζει και συνεχίζει να προσπαθεί να αδειάσει τελείως από τα γεννητικά όργανά του ότι υπόλοιπο ενέργειας έχει παραμείνει, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με την αναπνοή (ΧΑΜ – ΣΑΧ) και την συνειδητή του φαντασία. Όμως τώρα εισπνέει σιωπηλά με το ΧΑΑΑΑΑΑΑΜ και εκπνέει δυνατά και κοφτά με το ΣΑΧ.
Σε περίπτωση που παρά την επιτυχημένη προσπάθεια μετατροπής κινδυνεύσει κάποιος να φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή, δηλαδή στον οργασμό, (είτε αυτό γίνει κατά την διάρκεια της ένωσης, είτε μέσα σε ένα όνειρο), τότε πριν αυτό συμβεί, το ζευγάρι χωρίζει αυτόματα και όντας το άτομο ανάσκελα σταματά την αναπνοή του και σφίγγοντας τους σφιγκτήρες (όπως κάνει όταν θέλει να σταματήσει την ούρηση), προσπαθεί να αποφύγει τον σπασμό μέχρι να το πετύχει.
Να αναφέρω επίσης ότι εφόσον το ζευγάρι επιθυμεί την τεκνοποίηση, δεν επιδίδεται στον οργασμό, αλλά προσεύχονται στην Θεϊκή Μητέρα, ζητώντας της να τους επιτρέψει να τεκνοποιήσουν. Και πραγματικά τότε, ένα ειδικό σπερματοζωάριο από τα εκατομμύρια που υπάρχουν, ξεφεύγει και έτσι εκπληρώνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα
Εάν η μετατροπή γίνει σωστά, τότε η σπονδυλική στήλη ζεσταίνεται από την ροή της μεταφερόμενης ενέργειας.
Τα συνολικά αποτελέσματα είναι καταπληκτικά:
-Αισθάνεται κανείς χαλαρός και ήρεμος, αλλά όχι εξαντλημένος και εξουθενωμένος.
-Οξύνεται η αντίληψη, το μυαλό είναι καθαρό και οι αισθήσεις λειτουργούν εντατικά.
-Το σώμα ζωηρεύει, αποκτά αντοχή και αρρωσταίνει δυσκολότερα.
-Αλλάζουν οι βαριές γεννητικές μυρωδιές. Τα σεξουαλικά όργανα δεν μυρίζουν πια ή μυρίζουν ελάχιστα. Πολλές φορές εμφανίζεται μία ελαφριά μυρωδιά οινοπνεύματος στα γυναικεία όργανα. (Αυτό θυμίζει λίγο τον Οινοπνευματοποιό του Αλχημικού Εργαστηρίου, γνωστό από τον Μεσαίωνα!!!)
-Τα προβλήματα του γυναικείου κύκλου λιγοστεύουν. Σε εντατικές μετατροπές εξαφανίζονται τελείως.
-Παύει το άγχος για το κυνήγι της «ικανοποίησης» και της «επίδοσης». Η συνολική διαδικασία είναι πολύ πιο ικανοποιητική και σωματικά αλλά και ψυχολογικά, συγκρινόμενη με τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του οργασμού. Με το σταμάτημα του οργασμού και την συγκράτηση και μετατροπή της ενέργειας «παίρνει φωτιά» το συναισθηματικό κέντρο και δυνατές συγκινήσεις κατακλύζουν τα άτομα. Απίστευτες να ειπωθούν και να περιγραφούν!!!
-Σταματάει κανείς να «ξενοκοιτάζει», όχι γιατί απαγορεύεται αλλά γιατί δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχει τον καλλίτερο σύντροφο που θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί. Μια βασική αιτία γι’ αυτό είναι η μείωση της λαιμαργίας για σεξ, λόγω της δουλειάς πάνω στις εισερχόμενες εντυπώσεις και την φυσιολογική λειτουργία του ενστίκτου με βάση την πραγματική ατομική ανάγκη.
-Κινδυνεύουν να τους κοροϊδεύουν, όταν δηλώνουν στην παρέα τους ερωτευμένοι με τον σύντροφο τους έστω και μετά από 10, 20, 30 ή 40 χρόνια γάμου. Μπορούν βέβαια να μην δηλώνουν τίποτα και να βιώνουν απίθανα συναισθήματα δίπλα στον ή στην σύντροφό τους!!
– Όταν οι άνθρωποι δεν εκσπερματώνουν, παραμένει σε αυτούς η διάθεση να επαναλάβουν την σεξουαλική πράξη ένα εκατομμύριο φορές και πάντα μακάριοι και ευτυχείς να την απολαμβάνουν, χωρίς ποτέ να εξασθενούν!!!

Σχετικά με τους άγαμους
Οι άγαμοι, που φυσικά σφύζουν από ενέργεια, εφόσον επιθυμούν να εισέλθουν στο μονοπάτι της Αλχημείας, οφείλουν μέχρι να βρουν το ταίρι τους να μετατρέπουν την σεξουαλική τους ενέργεια, όταν και εφόσον εμφανίζεται και καθίσταται «ενοχλητική», ως εξής:
Η συνειδητή φαντασία, η αναπνοή και οι συγκεκριμένες λέξεις ΧΑΜ-ΣΑΧ, αντλούν και στέλνουν την δημιουργημένη ενέργεια από ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, μετατρέποντας την σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό.
Δηλαδή από τα γεννητικά όργανα (όρχεις και ωοθήκες αντίστοιχα), στην διαδρομή κόκκυγας, σπονδυλική στήλη (νωτιαίος μυελός), υπόφυση, επίφυση, μύτη, λάρυγγας και καρδιά.
Δηλαδή:

Εισπνοή με ταυτόχρονη φαντασία της διαδρομής της ενέργειας, σιωπηλά με το ΧΑΑΑΑΑΑΑΜ και όταν φτάσει στην καρδιά, εκπνοή προφέροντας δυνατά και κοφτά το ΣΑΧ. Και αυτό τόσες φορές, όσες θα απαιτηθούν μέχρι να υπάρξει κάποιου είδους μετατροπή και άδειασμα της ενέργειας που υπάρχει και πιέζει τα σεξουαλικά τους όργανα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα