Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

4. Σεξ Χωρίς Οργασμό και Εκσπερμάτωση - Συμπεράσματα




1..Σεξ Χωρίς Οργασμό Και Εκσπερμάτωση

Σεξ.2...Οι Κανόνες, Ο Τρόπος, Τα Αποτελέσματα


Συμπεράσματα

Το σπέρμα ή θα λέγαμε καλλίτερα η σεξουαλική ενέργεια που περιέχει, δυναμώνει το σώμα και το πνεύμα. Το άτομο, το οποίο δουλεύει στην μετατροπή των ενεργειών του, γίνεται σιγά-σιγά πιο οξυδερκές (από το δέρκομαι που σημαίνει ζω, διακρίνω, λάμπω). Από το δέρκομαι παράγεται και η λέξη δράκος ή φίδι, ζώο μυθικό με μεγάλες δυνάμεις. Έτσι ο άνθρωπος, μπορεί να αντιλαμβάνεται λεπτές διανοητικές και συναισθηματικές αποχρώσεις του «εγώ» στην προσπάθεια του να αυτοανακαλυφθεί.


Επιπλέον η «αποθηκευμένη» ενέργεια του επιτρέπει να προχωρήσει στην διάλυση του «εγώ»-ελαττώματος, ή όπως λέγεται στον θάνατο του εαυτού του, το οποίο έχει μελετήσει και αναλύσει διεξοδικά. Κανονικά ένας άνθρωπος μπορεί να προχωρήσει μέχρι τον διαχωρισμό ενός ελαττώματος από τον ψυχισμό του. Όμως το να πετύχει την καταστροφή του είναι άλλη υπόθεση. Η καταστροφή θα τον μετέτρεπε σε ένα «άλλο» άτομο ανίκανο να επαναλάβει τα παλιά λάθη. Σαν παράδειγμα θα μπορούσατε να πάρετε τους ναρκομανείς, τους καπνιστές και τους αλκοολικούς. Μπορεί μετά από μεγάλες προσπάθειες να «κόψουν» την συνήθεια τους αλλά αν κάνουν το σφάλμα να ικανοποιήσουν άλλη μια φορά το παλιό τους πάθος, τότε εκείνο καταλαμβάνει ξανά τον ψυχισμό τους και όλη η προσπάθεια που έκαναν έγινε άδικα γιατί πρέπει να ξαναρχίσουν από την αρχή.


Επίσης του δίνεται η δυνατότητα, μετά τον «θάνατο» του, να «γεννηθεί» σαν το αντίστοιχο προτέρημα (π.χ. από θυμός σε πραότητα κ.λ.π.) αυξάνοντας έτσι την συνείδηση του εις βάρος του άγνωστου και απείθαρχου υποσυνείδητου.



Σημείωσε δε ότι η αύξηση αυτή της συνείδησης επιτρέπει την κίνηση στους «ανώτερους κόσμους» ή με άλλα λόγια στις υπόλοιπες εννιά άγνωστες και απρόσιτες στον κοινό άνθρωπο διαστάσεις του σύμπαντος. Οι επιστήμονες σήμερα αναγκάζονται, για να εξηγήσουν την λειτουργία του σύμπαντος, να υποθέσουν ότι μαζί με τις τέσσερις γνωστές διαστάσεις (ύψος, πλάτος, μήκος, χρόνος) υπάρχουν συνολικά πολύ περισσότερες (δεκατρείς ή και παραπάνω).


Έτσι εμπειρίες αστρικού διαχωρισμού, διαλογισμού, διαίσθησης και διόρασης γίνονται όλο και περισσότερες. Τελικά το άτομο γίνεται απόλυτα συνειδητό, ξεφεύγει από τον ζωώδη χαρακτήρα του και βιώνει το φωτισμένο κενό ή την φώτιση ή το νιρβάνα ή την ένωση με το θείο ή όπως αλλιώς μπορεί να περιγραφεί η αποδέσμευση από την ύλη.


Να σημειώσουμε επίσης μία καταπληκτική αντιστοίχηση του νερού του πλανήτη μας με την ανθρώπινη σεξουαλική ενέργεια (ή τα σεξουαλικά νερά, όπως αναφέρεται).


Χωρίζουμε το νερό που υπάρχει στον πλανήτη, σε 3 μεγάλες κατηγορίες:


α) το νερό στους ωκεανούς,
β) το νερό στην ξηρά και
γ) το νερό στην ατμόσφαιρα.


Στους ωκεανούς περιέχεται το 97% του συνολικού νερού της γης, ενώ το υπόλοιπο 3% του νερού είναι γλυκό.


Αυτή αποτελεί και την πρώτη καταπληκτική αντιστοιχία με το 97% του υποσυνειδήτου του ανθρώπου, δηλαδή της εγκλωβισμένης ουσίας μέσα στο σύνολο των Εγώ του και του 3% της ελεύθερης Ουσίας του.


Η μετατροπή της σεξουαλικής ενέργειας αντιστοιχεί στο χρήσιμο πόσιμο νερό.
Όπως το γλυκό νερό (μετατρεμμένο από θαλασσινό) δίνει ζωή στο σώμα, έτσι και η μετατρεμμένη σεξουαλική ενέργεια δίνει ζωή στην Συνείδηση!!!


iromaritsa

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα