Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πώς να μην καταστρέψετε τη ζωή σας!




1. Σταματήστε να δίνετε συνεχή προσοχή στο πώς αισθάνεστε.

Το πως αισθάνεστε είναι ακριβώς αυτό που αισθάνεστε. Θα περάσει. Τα συναισθήματα δεν είναι υπό τον έλεγχό σας (εκτός αν δεν έχετε προχωρήσει πολύ πνευματικά). Μόνο αυτό που κάνεις υπάρχει και συνήθως οδηγεί σε αίσθημα ευχαρίστησης ή αμηχανίας.

  1. Σταματήστε να ανησυχείτε.
Το να ανησυχείτε συχνά κάνει τα πράγματα χειρότερα. Όσο σκέφτεστε άσχημα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να συμβούν. Αντί αυτού να είστε ευτυχισμένοι.

  1. Χαλαρώστε τα εσωτερικά σας σχόλια.
Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, να σταματήσετε να λέτε στον εαυτό σου ότι είστε έτσι ή αλλιώς. Οι άνθρωποι συχνά λένε στους εαυτούς τους πώς αισθάνονται ή τι οι άλλοι αισθάνονται γι 'αυτούς κ.λπ. Είμαστε ατελή όντα και δεν έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τι κρύβεται στο μυαλό των άλλων ανθρώπων.

  1. Προσπαθήστε να μην παρατηρείτε τον εσωτερικό σας επικριτή.
Είναι παράλογο να κρίνεις τον εαυτό σου.
Το να κρίνεις τους άλλους είναι επίσης ανόητο. Επιπλέον, σκεφτείτε αν ένα πρόσωπο πραγματικά νοιάζεται για τη γνώμη σας.

  1. Σταματήστε το αίσθημα ενοχής.
Αλλάξτε αυτό που κάνετε εάν νομίζετε ότι πρέπει ή μπορείτε. Η ενοχή δεν αλλάζει τίποτα. Επειδή είναι ακριβώς έτσι, απλά αφήστε το να περάσει. Μην κοιτάτε πίσω.



  1. Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι λένε οι άλλοι για σας.
Οι άνθρωποι ή τα γεγονότα είναι ακριβώς αυτό, άνθρωποι ή γεγονότα. Τίποτα παραπάνω. Εκτός αυτού, οι περισσότεροι άνθρωποι δεσμεύονται στους εαυτούς τους να μιλούν για σας.
Τι κι αν το κάνουν;

  1. Σταματήστε να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα.
Να είστε ευτυχισμένοι για μια ειλικρινή και δίκαιη δράση, πιο χαρούμενοι για το ταξίδι από τον προορισμό. Οι αριθμοί είναι απλά αριθμοί. Αυτοί που είναι πάνω θα βρεθούν κάτω και αντίστροφα. Ο νόμος του κάρμα είναι μαθηματικά και καθολικά σωστός - και δίκαιος, ακόμα και αν δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε αυτό τώρα.

  1. Μην ανησυχείτε αν η ζωή και η καριέρα σας δεν εξελίσσονται όπως είχατε προγραμματίσει.
Όσο περισσότερο επιμένετε σε κάποιο σχέδιο, τόσο πιο γρήγορα ανακαλύπτετε ότι είστε λάθος. Δεδομένου ότι ο κόσμος αλλάζει συνεχώς, κάθε σχέδιο το οποίο εκπονείται με λεπτομέρειες συνήθως παλιώνει πολύ γρήγορα. Έτσι, προσπαθήστε να παρατηρείτε τα πράγματα όπως είναι, αντί να κάνετε σχέδια. Να Ρέετε σαν ένα ποτάμι.

  1. Μην αφήνετε τους άλλους να σας χρησιμοποιούν, έτσι ώστε να αποφεύγουν τις δικές τους ευθύνες.
Δεν μπορεί να είστε υπεύθυνοι για την τύχη ή την επιτυχία των άλλων ανθρώπων και σίγουρα δεν μπορείτε να επιτύχετε γι 'αυτούς. Αφήστε τους να διαχειρίζονται τα δικά τους προβλήματα.

  1. Μην ανησυχείτε για το εγώ σας.
Είναι μια φανταστική ιδέα της ψευδαίσθησης. Δεν είστε πραγματικά εσείς. Είστε μια αιώνια ψυχή. Γνωρίστε το πραγματικό σας "εγώ".

beextrahealthynow

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα