Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ρόδος: Δολοφόνησαν το "καμάκι" του Αιγαίου




Μια από τις πιο cult φιγούρες μιας εποχής, κατά την οποία καθιερώθηκε ο όρος «greek καμάκι», ο επονομαζόμενος «Μπρούνο» δολοφονήθηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του στη Ρόδο....
 Ο κατά κόσμον Ηλίας Φανούρης ένα από τα μεγαλύτερα «καμάκια» στην Ελλάδα βρέθηκε απανθρακωμένος από την πυροσβεστική που έσπευσε για να σβήσει την φωτιά που έβαλαν στην οικία του την Παρασκευή στη 01:30. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αλλά και αστυνομικές πηγές, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο «Μπρούνο» είχε επαφές με άτομα που εκδίδονται έναντι αμοιβής στη συνοικία του Αγίου Φανουρίου. Επίσης, σύμφωνα με περίοικους το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ομηρικούς καβγάδες με ένα πρόσωπο με το οποίο μιλούσε μέσω skype. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά την υπόθεση και οι αξιωματικοί πιθανολογούν ότι κίνητρο της φρικτής δολοφονίας ήταν προσωπικές διαφορές ή ληστεία.
Μέρος της ελληνικής κουλτούρας των δεκαετιών του ΄70 και του ΄80, το «καμάκι», σημείο αναφοράς για δεκάδες ανέκδοτα, επανήλθε στην επικαιρότητα μέσω του ντοκυμαντέρ «Οι κολοσσοί του έρωτα» («Colossi of love») που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του προπέρσινου Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης. Το ντοκυμαντέρ, που γυρίστηκε από τον Νίκο Μιστριώτη σε σενάριο- δημοσιογραφική έρευνα Μαρίας Κουφοπούλου, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, εστιάζει σε μια παρέα τεσσάρων πρώην «καμακιών», που απλά, άμεσα και με χιούμορ, δίνουν μια εικόνα της εποχής, που σημάδεψε τις ζωές τους.

Πράγματι, το «καμάκι» έγινε συνώνυμο με τον τρόπο που φλέρταραν κάποιοι Ελληνες όταν, μετά τα χρόνια της χούντας, ο τουρισμός στη χώρα μας αναπτυσσόταν ραγδαία. Το «καμάκι» ήταν ένας νέος τύπος αρσενικού, προερχόμενου από χαμηλά κοινωνικά στρώματα, με συγκεκριμένο κώδικα στο ντύσιμο και στην εκφορά των αγγλικών. Στόχος τους ήταν πάντα ένας: νεαρές, ξένες τουρίστριες στο κρεβάτι. Πέντε είναι τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στους «Κολοσσούς του έρωτα»: ο Μπρούνο, που είχε δηλώσει ότι εξακολουθούσε να βρίσκεται στις επάλξεις, «χτυπώντας» κυρίες, ο 51χρονος Γιάννης, ιδιοκτήτης της θρυλικής ντισκοτέκ «Ηighway» και παντρεμένος πλέον με Φινλανδέζα, ο 42χρονος Γιώργος, που παντρεύτηκε Δανέζα χορεύτρια στριπτίζ, ο 44χρονος Τάκης, παντρεμένος με Νορβηγίδα, και η Τάρζα, 51χρονη Φινλανδέζα που ήρθε στην Ελλάδα ως ξεναγός και την πρώτη νύχτα γνώρισε τον μετέπειτα Ελληνα σύζυγό της με τον οποίο έκανε δύο παιδιά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα