Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Τα... μυστικά διάσημων λογοτύπων αποκαλύπτονται

Τι κρύβουν διάσημα λογότυπα και τι συμβολίζουν μερικές λεπτομέρειες σ' αυτά που μπορεί να μην είχατε προσέξει έως τώρα; Ας δούμε 7 logos από δημοφιλείς εταιρείες και τα "μυστικά" τους, όπως τα διαβάσαμε στο Business Insider.
Sony VAIO
Το λογότυπο των VAIO, του brand της Sony για τα laptops που πλέον δεν... ανήκουν σε εκείνη, έχει την ιδιαίτερη σημασία του. Το logo, λοιπόν, φαίνεται πως συμβολίζει το συνδυασμό αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας, με τα δύο πρώτα γράμματα (VA) να αντιπροσωπεύουν μία αναλογική κυματομορφή και τα δύο ακόλουθα (IO) τον ψηφιακό δυαδικό κώδικα.

Cisco
Το λογότυπο της Cisco αποτελεί ένα ψηφιακό σήμα, που, επιπλέον, έχει τη μορφή της Golden Gate, της εμβληματικής γέφυρας του San Francisco, της πόλης δηλαδή από την οποία πήρε το όνομά της η εταιρεία.
Amazon Logo
Το κίτρινο βέλος, κάτω από το λογότυπο της Amazon, μπορεί να μοιάζει με χαμόγελο, προσέξτε, όμως, ότι δείχνει... από το Α έως το Ζ. Έξυπνο!
Nintendo GameCube
Το λογότυπο του Nintendo Gamecube δε δείχνει απλά έναν κύβο μέσα σε έναν... άλλο κύβο, αλλά και το γράμμα G να περικλείει το γράμμα C (στο αρνητικό του).
Ubuntu-logo
Το λογότυπο του λειτουργικού συστήματος Ubuntu αναπαριστά, ουσιαστικά, τρεις ανθρώπους που ενώνουν τα χέρια τους και κοιτούν ψηλά.
Picasa-Logo
Όσο για το Picasa της Google, το λογότυπό του "παίζει" με το γεγονός ότι είναι ένα σπίτι για τις φωτογραφίες σας. "Casa" είναι η ισπανική λέξη για το σπίτι, ενώ το logo δείχνει ένα χρωματιστό κλείστρο κάμερας και μέσα σε αυτό να σχηματίζεται ένα... σπίτι.
Facebook Places
Τέλος, το παλιό λογότυπο των Facebook Places, της εφαρμογής check-in που είχε το Facebook, δείχνει με το βέλος του το νούμερο 4 (Four), με το κρυμμένο μήνυμα να αποτελεί το ότι στόχος του ήταν τότε να τα βάλει με το... Foursquare.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα