Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΑ; ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ!


Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι στη φετινή Eurovision στήθηκε το πιο μεγάλο κόλπο. Και επειδή έπιασε η δουλειά με τα γένεια του τρανσέξουαλ Αυστριακού ήδη το επιτελείο ψάχνει ποια έκπληξη θα λανσάρει στο διαγωνισμό του 2015.
Απλά είναι τα πράγματα. Ποιο είναι το ζητούμενο; Η τηλεθέαση. Το τελευταίο που απασχολεί είναι η ποιότητα των τραγουδιών. Ένα πανηγύρι είναι η Eurovision όπου χώρος υπάρχει μόνο στο χαβαλέ. Τίποτα άλλο. Στο πως θα εντυπωσιάσουμε την πιτσιρικαρία της Ευρώπης. Αυτοί είναι το τάργκετ γκρουπ.
Έτσι είναι. Ο μεγάλος όγκος των ψήφων μέσω κινητών τηλεφώνων προέρχεται από ανήλικους, από έφηβους που τρελλαινονται στο διαφορετικό, στο ξεχωριστό, σε ό,τι τους ιντριγκάρει. Σε κάτι σπέσιαλ θα πέσουν σαν τις αλογόμυγες σε κόπρανα. Η απόλυτη ευτυχία της μύγας να προσγειωθεί σε φρέσκα, αχνιστά κόπρανα.

Έτσι και η ευρωπαϊκή νεολαία η προβληματισμένη και κάργα πολιτικοποιημένη. Το μέλλον μας. Επιτόπου πιάνει τα μηνύματα των καιρών. Το είπε ξεκάθαρα η αξύριστη τρανς που κέρδισε. Η νίκη μου αποτελεί ένα «μήνυμα».
Τέρμα και τελείωσε. Έχουμε μπει για τα καλά στον αιώνα των «μηνυμάτων». Όλοι οι αξιοσέβαστοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες, διανοούμενοι στέλνουν «μηνύματα» αγάπης, ενότητας, ισότητας, ειρήνης, δημοκρατίας.
Ανοχή στη διαφορετικότητα είναι το μήνυμα του κόσμου στον αξύριστο ντεμί Αυστριακό, ο οποίος τρελαίνεται με το λουκάνικο. Ποια μπανάνα που αποτελεί σύμβολο του αντιρατσισμού. Το λουκάνικο που φτιάχνεται από κρέας, αυτό προτιμά η νικήτρια της Eurovision, γι’ αυτό και διάλεξε για καλλιτεχνικό της όνομα το Wurst. Thomas Wurst. Θωμάς Λουκάνικο. Στα Γερμανικά wurst είναι το λουκάνικο.
Ποιόν, λοιπόν, θα προετοιμάσουν για νικητή του 2015; Εδώ σε θέλω. Γυναίκα τραγουδίστρια ξυρισμένη γουλί; Έχει παίξει. Συγκρότημα ντυμένοι όλοι τέρατα; Κι αυτό έχει πάιξει, μαλιστα ήταν νικητές το 2006. Άντρας ντυμένος αστροναύτης, με καλυμμένο όλο το σώμα εκτός από τα γεννητικά του όργανα; Ζευγάρι τραγουδιστών όπου ο ένας πίσω από τον άλλον θα τραγουδούν ενώ θα συνουσιάζονται; Θα δούμε, πού θα καταλήξουν. Ποιο θα είναι το νέο κόλπο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα