Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πως να απαλλαγείτε από την φλεβίτιδα φυσικά και ανέξοδα!


Αν τα πόδια σας εμφανίζουν πρήξιμο, ελικοειδείς φλέβες και μπλε-μαύρο χρώμα. Τότε πάσχετε από ευρυαγγείες. Δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε.



Σηκώστε ψηλά τα πόδια
Για τουλάχιστον 20 λεπτά, κάθε λίγες ώρες, προσπαθείτε να ανυψώνετε τα πόδια σας πάνω από το επίπεδο του κεφαλιού. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερο στέκεστε όρθιοι, τόσο περισσότερο το αίμα, επιστρέφοντας στην καρδιά, θα πρέπει να καταπολεμήσει τη βαρύτητα.

Κάντε stretching
Οι φλέβες των ποδιών βασίζονται σε ισχυρούς μύες για να κρατήσουν το αίμα σε κίνηση. Τεντώνετε τα πόδια σας πάνω και κάτω σα να πατάτε γκάζι. Καθώς στέκεστε, σηκώνετε τις φτέρνες σας από το έδαφος και σταθείτε στις μύτες των ποδιών σας. Αν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση, μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των κιρσών.

Κρύο νερό
Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, προσπαθήστε να κάνετε ένα κρύο ντους σε συνδυασμό με τοπικό μασάζ. Ενώ το ζεστό νερό μπορεί να επιδεινώσει την εμφάνιση των κιρσών, το κρύο νερό μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τις φλέβες σας και να βελτιώσει την εικόνα των ποδιών σας.


Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού
Περιέχουν ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες, αντιοξειδωτικά που έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία και να μειώνουν τη φλεγμονή.

Ρούσκος (λαγομηλιά)

Εάν δεν τον έχετε ακούσει ξανά, πρόκειται για ένα μικρό θάμνο που είναι γεμάτος από ρουσκογενίνες, χημικές ουσίες που ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και συνεπώς βελτιώνουν την κυκλοφορία.

neadiatrofis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα