Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Registry Recycler - "Ανακυκλώστε" το μητρώο των Windows και βελτιώστε την απόδοση του H/Y σας! (Αναλυτικός Οδηγός)


Καθαρίστε κι ανακυκλώστε, το μητρώο του υπολογιστή σας! 

Τι είναι η τοποθεσία registry;

Το μητρώο (registry) των Windows, είναι η βάση δεδομένων, που περιέχει όλες τις ρυθμίσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων και υπηρεσιών του συστήματός σας. 

Όπως λοιπόν μπορείτε να καταλάβετε, αυτή η τοποθεσία, είναι ίσως η σημαντικότερη στο σύστημα του υπολογιστή σας, για τη συνολική σωστή λειτουργία της συσκευής σας. 

Γιατί σχετίζεται με την απόδοση του υπολογιστή;

Κατά το πέρασμα του χρόνου, εγκαθηστώντας και απεγκαθηστώντας προγράμματα και υπηρεσίες στο σύστημα του υπολογιστή μας, επιβαρύνουμε το μητρώο και επιβραδύνουμε την λειτουργία του συστήματός μας.

Έτσι, και το "εργαλείο" της σημερινής παρουσίασης, είναι μια εξαιρετική, πολύ δυναμική και εντελώς δωρεάν εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μητρώο του συστήματός σας, καθώς και να βελτιώσετε συνολικά, την απόδοση του υπολογιστή σας.

Αναλυτικός Οδηγός

Βήμα 1ο:

Η εγκατάσταση της  εφαρμογής, ολοκληρώνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Στην πρώτη επαφή με το παράθυρο του Registry Recycler, θα διαπιστώσετε, πως η ανάλυση του συστήματός σας ξεκινάει αυτόματα! (Εικ. 2)

(Εικ. 2) "Σκανάρισμα" του μητρώου
Βήμα 2ο:

Στη δεύτερη φάση, έχουμε την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να δείτε τα στοιχεία που επιβραδύνουν την απόδοση του συστήματός σας και να επιλέξετε την διαγραφή τους ή όχι. (Εικ. 3)

(Εικ. 3) Εμφάνιση αποτελεσμάτων
(Σ.Σ. Η εφαρμογή πριν από κάθε καθαρισμό, αποθηκεύει σε ένα ασφαλές backup το "προηγούμενο" μητρώο σας)

Βήμα 3ο:

Επειδή το Registry Recycler είναι μια δωρεάν εφαρμογή, λίγο πριν τον καθαρισμό του μητρώου, θα ζητήσει την στήριξή σας, για τους προγραμματιστές του λογισμικού. Εσείς βεβαίως, εάν δεν επιθυμείτε την απόκτηση συνδρομής, μπορείτε απλά να επιλέξετε "Skip" και να προχωρήσετε κανονικά στον καθαρισμό! (Εικ. 4)

(Εικ. 4) Σημαντικό!
(Σ.Σ. Είτε επιλέξετε τη συνδρομή, είτε όχι, το Registry Recycler θα πραγματοποιήσει κανονικά τον καθαρισμό τους μητρώου σας, δίχως να παραλείψει κάποιο σημείο ή κάποια επιλογή της διαδικασίας)

Επιπλέον Επιλογές

Τέλος, το Registry Recycler, πέραν του εργαλείου καθαρισμού του μητρώου, περιέχει κι ένα αξιόλογο πακέτο ορισμένων πρόσθετων εργαλείων. (Εικ. 5)

(Εικ. 5) Επιπλέον "εργαλεία"
Με τo εργαλείο Defrag, μπορείτε να ανασυγκροτήσετε τους σκληρούς σας δίσκους και να βελτιώσετε, την απόδοσή τους.

Με το εργαλείο Backup, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τους συστήματός σας.

Με το εργαλείο Startup, μπορείτε να διαγράψετε προγράμματα που θα εκκινούν με το σύστημά σας, ώστε να βελτιώσετε την απόδοση εκκίνησης του υπολογιστή σας.

Έκδοση: 0.9.2.7
Μέγεθος: 1.257 Kb (Αρχείο εγκατάστασης), 15.2 Mb (Απαιτούμενος χώρος στο δίσκο)
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Developer Tribe (Pvt) Ltd
Συντάκτης του άρθρου: Ευθύμης Μαυρομάτης
Ο Ευθύμης έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις και Κοινωνιολογία. Είναι το "παιδί-γατί", που ψαχουλεύει στον ξένο τύπο για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα τεχνολογίας.



Download (Έκδοση Portable 1.103 Kb)



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα