Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Twitter | Νέα λειτουργία επιτρέπει την αποστολή DM (προσωπικό μήνυμα) σε μη followers

Ως χρήστης του Twitter, για να μπορέσω να στείλω ένα DM (προσωπικό μήνυμα) σε κάποιον άλλο χρήστη, θα πρέπει εκείνος να με ακολουθεί, διαφορετικά δε μπορώ. Δεν αρκεί που τον ακολουθώ εγώ, θα πρέπει να με ακολουθεί κι εκείνος. Μία νέα λειτουργίαέρχεται να το αλλάξει αυτό, επιτρέποντας στους χρήστες να δέχονται DMs από όλους τους followers τους!
Twitter dm from every follower
Η επιλογή ονομάζεται «Λάβε άμεσα μηνύματα από κάθε follower» και βρίσκεται στις ρυθμίσεις του χρήστη, στην επιλογή Λογαριασμός από το κάθετο μενού στα αριστερά. Ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμη ακόμη σε όλους τους χρήστες. Μπορούμε να δούμε από δύο σκοπιές τη ρύθμιση αυτή:
1) Ο χρήστης ο οποίος την ενεργοποιεί μπορεί να δέχεται DMs από όλους τους followers του, άσχετα αν τους ακολουθεί πίσω ή όχι.
2) Ο χρήστης μπορεί πλέον να δοκιμάζει αν μπορεί να στείλει DM σε κάποιο λογαριασμό τον οποίο ακολουθεί, ενώ δεν ακολουθείται από αυτόν.
Η νέα αυτή λειτουργία φαίνεται πως είναι πολύ σημαντική για τα Brands στο Twitter, αφού θέλουν να δέχονται DMs από τους followers τους, χωρίς να τους ακολουθούν όλους. Από την άλλη, οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αν ενεργοποιήσουν τη λειτουργία αυτή, καθώς το social spam έχει αυξηθεί επικίνδυνα και υπάρχει κίνδυνος για ιούς, phising επιθέσεις κλπ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα