Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Καταρρίπτεται το ηλιοκεντρικό σύστημα!

Από το Ινστιτούτο για Ισλαμικές Έρευνες

Χωρίς να το αντιληφθεί η παγκόσμια κοινότητα, επιστημονική και μη, μουσουλμάνοι διδάσκαλοι της αλήθειας απέδειξαν με fatwa (ιερατική γνωμοδότηση) ότι η αντίληψη για το ηλιοκεντρικό σύστημα δεν είναι σωστή. Η επιστήμη μίλησε!
Ο σεΐχης Saleh bin Fauzan bin Abdul-Lah al-Fauzan είναι ένας από τους επιφανέστερους κληρικούς του σουνητικού Ισλάμ και διδάκτωρ του ισλαμικού δικαίου του πανεπιστημίου της Ριάντ, διδάσκει δε στο ίδιο πανεπιστήμιο ισλαμικό δίκαιο. Επιπλέον είναι πρόεδρος της ανώτατης ένωσης για τη διδασκαλία του ισλαμικού νόμου μεταξύ των προσκυνητών! Με αυτές τις ιδιότητες και γνώσεις έχει συγγράψει ο σεΐχης πολλά βιβλία για το αντικείμενο που μελετάει, ερευνά και διδάσκει.
Με όλα αυτά τα εφόδια έγραψε ο ίδιος και κοινοποίησε μία fatwa, με ένα απλό ερώτημα και μια εξ ίσου απλή απάντηση:
Ερώτηση: Ποια απάντηση ισχύει για το θέμα της κίνησης της Γης και του Ήλιου; Μια απλή ερώτηση που δεν προκαταλαμβάνει την απάντηση, όπως γίνεται στους παραπλανημένους Δυτικούς. Καθένας είναι ελεύθερος να απαντήσει, εφόσον, βεβαίως, έχει μελετήσει προηγουμένως το ιερό κοράνι.
Απάντηση: Το θέμα εξαρτάται από τη σοφία και τη θέληση του Αλλάχ, ο οποίος διοικεί το σύμπαν! Το ιερό κοράνι αναφέρει ότι ο Ήλιος κινείται και η Γη είναι σταθερή… Αυτή είναι η πληροφορία που δίνει το κοράνι και έτερον ουδέν! Οι άνθρωποι τι πρέπει να πιστεύουν; Τους δυτικούς ερευνητές ή το κοράνι; Τη στιγμή μάλιστα που ακόμα και οι Γεωλόγοι (;) δεν συμφωνούν μεταξύ τους.
Παλαιότερα έλεγαν ότι η Γη κινείται γύρω από τον Ήλιο, όμως νεότερα ερευνητικά αποτελέσματα δίνουν άλλες πληροφορίες: Ο Ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη κι έτσι επιβεβαιώνεται το ιερό κοράνι! Μπορεί καθένας να αναζητήσει αυτούς τους ερευνητές, δεν είναι δουλειά του ισλαμικού δικαίου να τους προβάλει μέσα στη σεμνότητά τους, λέει ο σεΐχης!
Και επιπλέον, συμπληρώνεται στο κείμενο της fatwa, οι γνωμοδοτήσεις των επιστημόνων δεν είναι ιερές, αλλά το κοράνι είναι ιερό, οπότε σε περίπτωση αμφιβολιών από ολιγόπιστους υπερισχύει το κοράνι! Εδώ και η παραπομπή στο πρωτότυπο κείμενο της fatwa – Αλλαχού ακμπάρ:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα