Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΙΔΕΩΔΗΣ ΛΥΣΗ!


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον πήραν στο ψιλό τον Γιώργο Παπανδρέου που από τις τηλεοράσεις στην Αμερική τους λέει τι πρέπει να κάνουν οι Αμερικάνοι για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση. Τελικά, ο κόσμος, και μιλάω αρκούντως σοβαρά, είναι πολύ της πλάκας.

Αν δεν πει τη γνώμη του ο Παπανδρέου, απορώ ποιος είναι άξιος για το συγκεκριμένο πρόβλημα των ΗΠΑ. Όσο και να πεις και ο Γιώργος έβαλε το χεράκι του που η Ελλάδακαταστράφηκε οικονομικά. Άρα, το παλληκάρι έμαθε. Είπαμε. Μιλάμε σοβαρά. Μόνον ο μαλάκας δεν μαθαίνει όταν παθαίνει. Είναι μαλάκας ο Γιώργος; Σε καμμία περίπτωση.
      
Κανονικά, αν είμαστε έξυπνοι θα πρέπει να καλέσουμε τον Γιώργο να αναλάβειπρωθυπουργός. Θα είναι πολύ καλύτερος από τον Τσίπρα. Δεν το συζητώ αυτό. Γιατί; Να σου πω. Και όπως πάντα με λογική θα σου πω και με υπευθυνότητα.


Λοιπόν. Γίνεται πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Κλάψε με, μάνα, κλάψε με. Το παλληκάρι έχει δώσει ένα κάρο υποσχέσεις και είναι επόμενο να επιχειρήσει  να τις υλοποιήσει. Πράγματα που δεν γίνονται, δηλαδή. Έχουμε φθάσει στον πάτο, με Τσίπρα θα πάμε κατ’ ευθείαν στον απόπατο.

Ενώ με Παπανδρέου θα είμαστε ρεαλιστές. Και το σπουδαιότερο; Ο Γιώργος θα τα δώσει όλα, θα προσπαθήσει να μάς ρεφάρει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα