Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η Monsanto χάνει στην Ευρώπη!!!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Η Monsanto θα σταματήσει την παραγωγή του Γενετικά Τροποποιημένου καλαμποκιού σε όλη την Ευρώπη με εξαίρεση την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Τσεχική Δημοκρατία. 


Η αγροχημική (agrichemical)  πολυεθνική δηλώνει ότι δεν θα δαπανήσει περισσότερα χρήματα για μελέτες, την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, τις δικαστικές υποθέσεις ή οτιδήποτε άλλο για να κάνει το γενετικά τροποποιημένο  καλαμπόκι αποδεκτό στην Ευρώπη. 


Διαβάστε: http://www.ir-d.dk/gmo-lose-europe-victory-for-environmental-organisations


 Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο των σπόρων προς σπορά, η Monsanto, έχει προφανώς εγκαταλείψει την προσπάθεια για τη διάδοση των γενετικώς τροποποιημένων ποικιλιών  φυτών  στην Ευρώπη. Μια γερμανική έκθεση των μέσων ενημέρωσης αναφέρει ότι η εταιρεία θα τερματίσει κάθε άσκηση πίεσης για έγκριση. 

Η γερμανική εφημερίδα "taz" ανέφερε την Παρασκευή ότι το μεγαθήριο της αμερικανικής γεωργίας, Monsanto, ανέστειλε κάποια σχέδια για καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων (ΓΤ) ποικιλιών φυτών  στην Ευρώπη.

  Ο εκπρόσωπος της Monsanto Europe, Brandon Mitchener,  δήλωσε ότι η εταιρεία δεν θα  συμμετάσχει πλέον σε οποιαδήποτε άσκηση πίεσης όσον αφορά την καλλιέργεια τέτοιων φυτών  στην ήπειρο, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία δεν είναι πρόθυμη να υποβάλει αίτηση για έγκριση για οποιαδήποτε γενετικά τροποποιημένα φυτά της. 

πηγή  http://www.dw.de

Από 
naturalcuresnotmedicine

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα