Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ''ΑΡΧΟΝΤΩΝ''.


Μετά από αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με το δίκτυο των ''Αρχόντων'' πολλοί ρωτούν «πώς μπορώ να απελευθερωθώ;»


Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ποιοί είναι οι ''Άρχοντες'' και το πρόγραμμά τους για να το σπάσουμε ώστε να απελευθερωθούμε. Οι ''Άρχοντες'' είναι ένα αρχαίο συλλογικό απο άυλα πνεύματα, δαίμονες, αναγεννημένους εξωγήινους μερικούς γκρίζους ερπετοειδείς και οφιοειδή όντα που τρέφονται από την αρνητικότητα και δε νοιάζονται ούτε στο ελάχιστο για την ανθρωπότητα και τη Γη. Το πρόγραμμά τους είναι για να μας κρατήσει σκλαβωμένους μέσα στο ίδιο το μυαλό μας και να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο διαχωρισμό, πόνο και ταλαιπωρία.






   Αυτό γίνεται με τον προγραμματισμό των διαφόρων ειδών των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της κοινωνίας, με την τεχνολογία ψυχοτρονικών με χρήση ELF, μικροκύματα, ραδιονική και άλλες συχνότητες, για να μην αναφέρουμε την απευθείας χειραγώγηση από μυαλό σε μυαλό των ''Αρχόντων''. Η τηλεόραση και οι ειδήσεις είναι ένας από τους πιο προφανείς τρόπους για να μας κρατήσουν στον φόβο, στην ανασφάλεια, και στην ανάγκη ενός σωτήρα έξω από τον εαυτό μας. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να μας κρατήσει επικεντρωμένους στον υλικό κόσμο, αποζητώντας την αποδοχή και την έγκριση έξω από τον εαυτό μας, ώστε να είμαστε καλά προσαρμοσμένοι στην κοινωνία για την προσωπική μας επιβίωση.


   Ο Κρισναμούρτι συνόψισε καλά αυτή τη διαδικασία με το απόσπασμα, 
«Δεν είναι μέτρο υγείας το να έχει γίνει καλή προσαρμογή σε μια βαθιά άρρωστη κοινωνία.»


Τούτων λεχθέντων, ας δούμε τη σημερινή κοινωνία. Θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε τις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Κοιτάξτε τους πολέμους, τις ασθένειες, την αχαλίνωτη απληστία και διαφθορά στην κυβέρνηση, την αποδυνάμωση των περισσότερων θρησκειών και την πλήρη αποτυχία τους να φέρουν τον άνδρα και την γυναίκα πιο κοντά στο Θεό / Δημιουργό / το Πνεύμα μέσα μας, καθώς και να ενοποιήσουν την ανθρωπότητα.


Έχουμε παγκόσμια ειρήνη; Μήπως έχουμε σαν αδέλφια, αγάπη αδελφική για όλη την ανθρωπότητα; Μήπως έχουμε ατομική ελευθερία και ευημερία για όλους; Έχουμε ένα καθαρό φυσικό περιβάλλον; Ποιά είναι η κατάσταση του αέρα, του νερού, της γης; Ας μην απορρίψουμε αυτές τις ερωτήσεις πολύ εύκολα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε την ωμή ειλικρίνεια.


   Ποιός έχει τον έλεγχο αυτού του πλανήτη; Η επόμενη ερώτηση (και πάλι χρησιμοποιώντας την ωμή ειλικρίνεια) είναι, «Έχετε συμβάλλει στο χάος;» Είστε μέρος του προβλήματος ή μέρος της λύσης; Είστε παγιδευμένοι στη Μήτρα των ''Αρχόντων'' κάνοντας επιλογές και ενεργώντας σύμφωνα με την ψυχή και το πνεύμα σας ή σύμφωνα με την προγραμματισμένη χειραγώγηση και το εγώ; Ποιόν εξυπηρετείτε, τον Θεό ή το θηρίο;


Πρώτο και κύριο στόχο που έχει το δίκτυο των ''Αρχόντων'' είναι να διαχωρίσει τον άνδρα και την γυναίκα από το Θεό μέσα τους. Αυτό για να μας κρατήσουν επικεντρωμένους εξωτερικά και να μας ελέγχουν μέσα από τις χαμηλές συμπεριφορες και τα συναισθήματα των τριών πρώτων τσάκρας - Επιβίωση, Σέξ και Εξουσία. Αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν να λειτουργήσουμε από την Καρδιά, επειδή από τη στιγμή που θα ανεβούμε στην καρδιά και πέρα αυτοί χάνουν την εξουσία του πάνω μας.


  Η καρδιά είναι αίσθηση αγάπης, έντονη βαθιά αγάπη για όλη την Aνθρωπότητα και τη Γη. Το τσάκρα του λαιμού είναι η έκφραση αγάπης - δε βλέπουμε πολύ από αυτό τριγύρω. Το τρίτο μάτι είναι ο Θεός που βλέπουμε σε όλα τα πράγματα, και το τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού είναι το ''ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Θεός''- ''ΕΓΩ ΕΙΜΙ μέσα μου''. Τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε και πάλι με την ωμή ειλικρίνεια μέσα απο την καρδιά και τα άλλα υψηλότερα κέντρα/τσάκρα, εάν αυτά εκφράζονται στη σημερινή κοινωνία και στη δική μας καθημερινή ζωή; Είναι αυτές οι υψηλότερες μορφές έκφρασης που προέρχονται από την ηγεσία μας; Όταν ασχολούμαστε με τους άλλους είμαστε σε υπηρεσία προς τον εαυτό μας; - πώς μπορεί αυτό καλύτερα να μας χρησιμεύσει ;- ή είμαστε σε υπηρεσία προς τους άλλους;


Όταν κάποιος αυτο-απορροφάται, γίνεται εγωιστής, ενεργώντας από φόβο και ανασφάλεια, αυτός ενεργεί προς τα έξω δια μέσω του εγώ του που έχει προγραμματιστεί πλήρως από το δίκτυο των ''Αρχόντων''. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα σε αυτό και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα άνοιγμα, ένα παιδικό τραύμα, μια άλυτη επιλογή τελευταίας ζωής ή ενέργεια, ή ακόμα και απο τις επιλογές και τις δράσεις σε αυτή τη ζωή που έχουν δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις σε άλλους ή στη φύση για να ανοίξουμε την πόρτα για τους ''Άρχοντες''.


   Κανένας από εμάς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε ανοίγματα μέχρι ένα βαθμό και πρέπει να έχουμε μια διαρκή επαγρύπνηση σχετικά με τις επιλογές και τις δράσεις μας, καθώς και την έμπνευση πίσω από αυτές.. Πρέπει να γίνετε ο παρατηρητής και με τις παρούσες ενέργειες στον πλανήτη θα πρέπει να γίνετε ωμός παρατηρητής σε όλα αυτά που έχετε επιλέξει και έχετε ενεργήσει. Στη συνέχεια θα γίνετε αδιάφθοροι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αμφισβητηθείτε.


«Όσο πιο κοντά βρισκόμαστε σε νιρβάνα τόσο περισσότερο οι δαίμονες εγείρουν προς εμάς το άσχημο κεφάλι τους.»


Όσο περισσότερο είμαστε κοντά στη φώτιση θα μπαίνουμε σε πειρασμούς, και προκλήσεις, πλήρως ''βιδωμένες'' στο να μας βγάλουν από την πορεία μας. Οι ''Άρχοντες'' είναι διάσημοι στο να χρησιμοποιούν τους φίλους, την οικογένεια και τους εραστές για να μας αποσπάσουν την προσοχή, ώστε να μας τραβήξουν μακριά από τον σκοπό της ψυχής σας, τον Θεό / Δημιουργό / σύνδεση του Πνεύματος. Λίγοι έχουν τον ηθικό χαρακτήρα, το θάρρος, την ευαισθησία και την κατάρτιση για να κρατήσουν τους εαυτούς τους μακριά από τους χειρισμούς και τον έλεγχο των ''Αρχόντων'' και του δικτύου τους από το ασυνείδητο και την άγνοια. Στις ημέρες που έρχονται, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξουμε τους φίλους μας με σύνεση.


    Το κλειδί για να απελευθερωθούμε και να τελειώνει το ξόρκι των αρχόντων είναι μέσα μας. Δεν είναι έξω από εμάς, όπως θα ήθελαν να πιστεύουμε. Υπάρχει ένας δυναμικός, εκδηλωμένος, αγαπημένος, χαρούμενος Θεός και Θεά σε καθένα από εμάς και σε όλους. Ο σπινθήρας είναι σε αναμονή για να γίνει μια πλήρης φλόγα. Εσωστραφείτε διαλογιστείτε στη φύση, μάθετε να θεραπεύετε τις αόρατες αρνητικές επιρροές και με την προσευχή της εκδήλωσης της Αγαπημένης Παρουσίας του Θεού ΕΓΩ ΕΙΜΙ μέσα σας. Να έχετε ανοιχτό το μυαλό, και την καρδιά και η Αγάπη να είναι η αγνή σας πρόθεση. Μην κάνετε κακό στην Ανθρωπότητα και τη Γη. Να είστε με άψογη ακεραιότητα και όταν ''γλιστράτε'' να καθαρίζετε την ''ακαταστασία'' σας.


Συγχωρήστε τον εαυτό σας, συγχωρήστε τους άλλους, αναπτύξτε μια αίσθηση ευγνωμοσύνης και όταν το πνεύμα θέλει να μιλήσει μέσα από εσάς ή να στείλει την αγάπη σε μια κατάσταση που χρειάζεται την αγάπη την κατανόηση και το φως μην εμποδίζετε τη ροή. Γίνετε σαν ένας αγωγός για την Πηγή χωρίς φόβο ή τρόμο.


  Τώρα είναι η ώρα να ανασηκωθούμε διεκδικόντας την θεϊκότητά μας, υποστηρίζοντας τους άλλους κατά την αφύπνισή τους καθώς και τους ηγέτες που μας ενδυναμώνουν και μας οδηγούν στο Θεό μέσα μας. Υπάρχουν λεγεώνες ορατών και αοράτων που μας βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη αφύπνιση, μην νομίζετε ότι είμαστε μόνοι. Το μυαλό το οποίο αναζητάμε είναι η συνειδητότητα με την οποία συνδεόμαστε. Δεν πρόκειται περί της σωτηρίας μας. Πρόκειται για την έγερση μας στο ύψος των περιστάσεων.


Είμαστε οι αρχαίοι πρόγονοι, οι εξωκοσμικοί, τα ξωτικά και νεράιδες οι ενσαρκώμένοι θεοί που περιμέναμε. Ώρα να επανενωθούμε. Όταν κάποιος γίνεται ένα με τη θεική Συνειδητότητα, αυτή εναγκαλίζει όλη τη συνείδηση σε όλα τα πεδία και τις διαστάσεις σε όλο το Πολυσύμπαν. Όταν κάποιος αναφλέγει τη σπίθα μέσα του γίνετε πλήρης η φλόγα και είμαστε όλοι εμείς που γινόμαστε ελεύθεροι.


Έχουμε την εργασία μας. Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να ολοκληρώσει αυτή τη δέσμευση και να αφιερώσει το χρόνο του για μας. Αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι και η μια και μόνη επιτακτική ανάγκη για το μέλλον μας, εάν θέλετε να συνεχίσετε με την Ανάληψη της Γης. Το δίκτυο των ''Αρχόντων'' έχει δημόσια εκτεθεί για αυτό που είναι, ξετυλίγεται και κομματιάζεται ανοίγοντας το δρόμο για μια Νέα Γη, ένα νέο πλέγμα. Πρέπει να απελευθερώσουμε το παρελθόν, αφυπνιζόμενοι να το θεραπεύσουμε, αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη πορεία. Αντίθετες επιλογές και δράσεις θα αντιμετωπίζουν τους Συμπαντικούς Νόμους, αυτοί που είναι γνωστοί ως κάρμα ή αντίδραση, οι οποίοι εμφανίζονται σχεδόν στιγμιαία και επιταχυνόμενοι. 


Δεν είμαστε τόσο έξυπνοι ώστε να ξεγελάσουμε τις ψυχές μας και το Σύμπαν. Δεν μπορούμε να υπηρετούμε δύο Θεούς και δεν μπορούμε να έχουμε το ένα πόδι στο δίκτυο των ''Αρχόντων'' και το άλλο στην Βασιλεία του Θεού. Ο Παράδεισος στην Γη δεν είναι διαιρεμένος.


Να είστε καλά και ευλογημένοι με την χάρη του Θεού.

James Gilliland


ΠΗΓΗ:   http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/james-gilliland-breaking-chains-archon-network
ΚΕΙΜΕΝΟ:  James Gilliland 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Δανάη Πλειάδεια


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα