Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Οι κίνδυνοι του διαλογισμού χωρίς σπερματική σκέψη




Πρέπει να είναι κανείς σε θέση να εισέρχεται στο Ενορατικό Πεδίο, προτού μπορέσει να διαλογισθεί χωρίς σπερματική σκέψη. Αν δεν είναι σε θέση να εισέρχεται στο Ενορατικό Πεδίο και προσπαθήσει να διαλογισθεί χωρίς μια σπερματική σκέψη, δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στο νου του, που μπορεί να γεμίσει σχεδόν με οτιδήποτε. Τελικά αυτό τον οδηγεί σε μεγάλη σύγχυση, στην οποία χάνει όλα τα στάνταρ πάνω στα οποία βασίζεται η ζωή του.


Συνήθως, ο διαλογισμός χωρίς σπερματική σκέψη σας οδηγεί στο συναισθηματική ή αστρικό πεδίο, που είναι το πιο επικίνδυνο μέρος για να βρίσκεστε. Ο διαλογισμός χωρίς σπερματική σκέψη δεν θα πρέπει να γίνεται, μέχρις ότου η συνείδησή σας είναι σε θέση να λειτουργεί στο Ενορατικό Πεδίο. Αν δεν είστε σε θέση να εισέρχεσθε στο Ενορατικό Πεδίο και επιμένετε στο διαλογισμό χωρίς σπερματική σκέψη, θα είστε ευάλωτος σε παραισθήσεις και ψυχικές επιθέσεις και θα κάνετε συνδέσεις με αστρικές δυνάμεις. Από τη στιγμή που θα πιαστείτε σε αστρικές συνδέσεις, θα είναι πολύ δύσκολο για σας να αποτραβηχτείτε.

Ο διαλογισμός με σπερματική σκέψη είναι σαν να ανεβαίνετε μια σκάλα που κάποιος άλλος έφτιαξε για σας. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Στο δεύτερο, φτιάχνετε τη δική σας σκάλα. Στο τρίτο αρχίζετε να παίρνετε νέες και ενορατικές ιδέες. Καθώς γίνεστε πιο ανεξάρτητος από τις σκέψεις και τις επεξεργασίες των άλλων, κάνετε τις δικές σας επεξεργασίες. Γίνεστε από μόνος σας πιο δημιουργικός. Τελικά φτάνει μια στιγμή που δεν χρειάζεστε να σχηματίσετε και να φτιάξετε σκεπτομορφές και εισέρχεσθε για ένα δευτερόλεπτο στον κόσμο των ιδεών. Αυτό το ένα δευτερόλεπτο σας εφοδιάζει με αρκετή έμπνευση για όλο το δημιουργικό έργο ενός χρόνου ή και περισσότερο.

Μ’ αυτό τον τρόπο, μαθαίνετε να λειτουργείτε στο Ενορατικό Πεδίο στα αφηρημένα επίπεδα του νου και γίνεστε επίσης ικανός να εργάζεστε με το συγκεκριμένο νου για να σχηματίζετε και να αντικειμενοποιείτε τις ιδέες, τις εντυπώσεις και τις επαφές σας.

Πρέπει να αναλύσουμε λεπτομερέστερα τις σπερματικές σκέψεις. Οι σπερματικές σκέψεις είναι διαφόρων ποιοτήτων και η φύση τους ποικίλλει. Για παράδειγμα:

1. Μια σοφή φράση είναι μια σπερματική σκέψη, αν σκεφτείτε πάνω σε αυτή.
2. Μια ερώτηση είναι μια σπερματική σκέψη.
3. Ένα πρόβλημα ή μια ανάγκη είναι μια σπερματική σκέψη.
4. Ένα γεγονός είναι μια σπερματική σκέψη.
5. Μια ευχή ή μια επιθυμία μπορούν να είναι σπερματικές σκέψεις.
6. Ένα όραμα ή μια έννοια μπορούν να είναι σπερματικές σκέψεις.
7. Μια τάση ή μια παρόρμηση σε οποιοδήποτε επίπεδο δρουν σαν σπερματικές σκέψεις, χωρίς εσείς να το συνειδητοποιείτε.
8. Οι συνήθειες μπορούν να παίξουν το ρόλο σπερματικών σκέψεων.
9. Έμφυτες και από περασμένες ζωές κατευθύνσεις, σκοποί, ευθύνες και αφιερώσεις δρουν σαν σπερματικές σκέψεις.

Έτσι μερικές φορές νομίζουμε ότι παραμένουμε σ’ ένα κενό, χωρίς σπερματική σκέψη. Τότε, αν είμαστε παρατηρητικοί, βλέπουμε ότι σπερματικές σκέψεις με διάφορες μορφές ελέγχουν υποκειμενικά ή με λεπτό τρόπο το νοητικό προσανατολισμό μας.

Οι ακτίνες των φορέων μας παίζουν επίσης μεγάλο ρόλο στο δικό μας έργο σχηματισμού ιδεών και εντυπώσεων.

Επίσης συμβαίνει, αν βρίσκεστε στο νοητικό πεδίο και είστε δεκτικός σε ενορατικές εντυπώσεις, να δεχτείτε πιθανόν ανώτερες εμπνεύσεις. Αμέσως όταν σας φτάνουν οι εμπνεύσεις, αρχίζετε να τις επεξεργάζεστε μέσω αυτού που είστε και του είδους της επαφής που έχετε μέσα στο νου σας. Αυτό είναι ενός είδους ενατένισης.

Εδώ πάλι, πρέπει να δοθεί μια προειδοποίηση. Κανείς δεν πρέπει να είναι παθητικός, οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Οπουδήποτε και αν βρίσκεται εκείνη τη στιγμή, η παθητικότητα προσκαλεί καιροσκόπους από το Λεπτοφυή Κόσμο. Στο νοητικό κόσμο υπάρχουν μεγαλύτεροι εχθροί από ό,τι στον αστρικό. Οι αστρικές οντότητες ενδιαφέρονται για οποιοδήποτε θύμα, αλλά οι νοητικές οντότητες διαλέγουν ιδιαίτερα, πολύ καλλιεργημένα θύματα. Μια τέτοια επίθεση συμβαίνει όταν το άτομο έχει κάποια ανωμαλία, ατέλεια ή αρνητικότητα στον κατώτερο εαυτό του.

Μια τέτοια κατάσταση δημιουργεί τριβές μεταξύ της ενέργειας των εντυπώσεων ή της πηγής των εντυπώσεων και των οχημάτων καταγραφής. Αυτή η τριβή ή θα δημιουργήσει περιπλοκές και ανωμαλίες διαφόρων ειδών στο σύστημά σας ή θα χρησιμοποιήσετε τις εισερχόμενες ενέργειες για ανεπιθύμητους σκοπούς. Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι κάνετε διαλογισμό χωρίς σπερματική σκέψη, εστιασμένος στο νοητικό πεδίο και δέχεστε μια φόρτιση από ανώτερα πεδία. Μερικά λεπτά αργότερα, όταν ανοίγετε τα μάτια σας, βλέπετε εκεί ένα γυμνό κορίτσι, ή ακούτε μια φωνή που σας θυμίζει μια ευχάριστη στιγμή μ’ έναν άντρα ή μια γυναίκα ή μυρίζετε ένα άρωμα που σας φέρνει στη μνήμη την ανάμνηση μιας σεξουαλικής περίπτυξης. Αν αισθανθείτε κάποια επιθυμία, η ενέργεια που φέρατε θα κινηθεί αμέσως κάτω προς το ιερό κέντρο σας και θα το διεγείρει πέρα από κάθε έλεγχο.

Οποιαδήποτε αρνητική ή κατώτερη επιθυμία θα παίξει τον ίδιο ρόλο με διαφορετικά κέντρα. Μια τέτοια διέγερση συνδέει ηλεκτρονικά το νου σας με πολλές τέτοιες εμπειρίες και δημιουργεί μεγάλη σύγχυση μέσα του. Πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ακόμα την επιστήμη του διαλογισμού πιάνονται μέσα σ’ ένα τέτοιο χάος.

Είναι πολύ δύσκολο να χειριστούμε τα κέντρα που έχουν ανοιχτεί πολύ και αρκετοί άνθρωποι πέφτουν θύματα της ίδιας της αφοσίωσης, της έφεσης ή του ζήλου τους.

Ο διαλογισμός είναι καθαρή, επιστημονική σκέψη, στο φως του παγκόσμιου καλού και της παγκόσμιας αρμονίας. Ο μαθητής είναι ένα άτομο που ετοιμάζει τον εαυτό του να υπηρετήσει την ανθρωπότητα με την Ομορφιά, την Καλοσύνη, την Αλήθεια και την απλότητα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Πρόκληση για Μαθητεία 


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα