Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πλημμύρες: Καιρός Armageddon Βουλιάζει Την Ευρώπη!!



 Πλημμύρες που προκλήθηκαν από σφοδρές βροχοπτώσεις εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στην κεντρική Ευρώπη.  "Κορυφώνονται στην Πράγα αυτή τη στιγμή και από το βράδυ το κύμα θα φτάσει στο Usti και Labem," περίπου 30 χιλιόμετρα μέχρι τον ποταμό Έλβα από τα γερμανικά σύνορα, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Τσεχικού Hydrometeorogical Institute,  στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

Οι πλημμύρες κατέκλυσαν το ιστορικό κέντρο της τσεχικής πρωτεύουσας, καταστρέφοντας επιχειρήσεις και αναγκάζοντας μια χαοτική νυχτερινή εκκένωση του ζωολογικού κήπου της πόλης.

Επτά άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στη χώρα. Δύο άλλοι πέθαναν στην Αυστρία, και ένας στην Ελβετία.

  Euronews   

Προειδοποιήσεις Καταστροφών έχουν εξαπλωθεί σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Δημοκρατίας της Τσεχίας και της Ελβετία, καθώς ισχυρές βροχοπτώσεις προκαλούν πλημμύρες στην Κεντρική Ευρώπη.

Οι αρχές προσπαθούν να ενισχύσουν τα αντιπλημμυρικά έργα καθώς τα ποτάμια διογκώνονται, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται, και οι στρατιώτες της Τσεχίας έχουν ανεγερείρει μεταλλικά στηθαία για την προστασία του ιστορικού κέντρου της Πράγας από τις πλημμύρες. 

Η Emma Hayward του Al Jazeera αναφέρει 



Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα