Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;(Βίντεο)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Καθοδηγούμενος από τον ΠΟΥ, ο όμιλος Ιατρικών Διευθυντών του ΟΗΕ της Γενεύης (UNMD) μόλις εξέδωσε ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ για το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, το οποίο ουσιαστικά προειδοποιεί το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών για αυστηρότερα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όπως η μάσκα που φορά στο γραφείο όταν δεν θα μπορούσαμε να σεβαστούμε να απέχουμε 2 μέτρα., καθώς και να αυξήσουν την εργασία από το σπίτι ξανά, όταν μόλις τον Ιούνιο οι συνθήκες αυτές ήταν χαλαρές. Η εργασία από το σπίτι σημαίνει ότι χωρίζουμε τους συναδέλφους ο ένας από τον άλλο, συνδέοντάς τους με το Zoom, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αυτό είναι το όνομα του παιχνιδιού.

Something strange is happening in the West Coast is this the new normal? The wildfires EXPOSED


Το UNMD αναφέρεται στους νέους κανονισμούς του κανονικού της Γενεύης, βάσει του ισχυρισμού της Ελβετίας για σταθερή αύξηση των «λοιμώξεων» του Covid-19. Από τις αρχές Ιουλίου, οι νέες «περιπτώσεις» ξεπέρασαν τις 100 την ημέρα και έφτασαν ακόμη και πάνω από 200 στα τέλη Ιουλίου και πάνω από 250 στα μέσα Αυγούστου. Το θετικό για τις δοκιμές φέρεται να αυξάνεται σταθερά και συχνά κοντά στο 10% την ημέρα. Τώρα, εκπληκτικά – λένε – το 40% των «περιπτώσεων» αφορούν άτομα ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών. Αλλά ποιος ελέγχει; – Είναι εντολή του ΠΟΥ να διαφοροποιήσει τις στατιστικές, προκειμένου να δικαιολογήσει καλύτερα τον καθολικό εμβολιασμό και ένα άλλο συνολικό κλείδωμα;

Το UNMD αναφέρεται στους νέους κανονισμούς του κανονικού της Γενεύης, βάσει του ισχυρισμού της Ελβετίας για σταθερή αύξηση των «λοιμώξεων» του Covid-19. Από τις αρχές Ιουλίου, οι νέες «περιπτώσεις» ξεπέρασαν τις 100 την ημέρα και έφτασαν ακόμη και πάνω από 200 στα τέλη Ιουλίου και πάνω από 250 στα μέσα Αυγούστου. Το θετικό για τις δοκιμές φέρεται να αυξάνεται σταθερά και συχνά κοντά στο 10% την ημέρα. Τώρα, εκπληκτικά – λένε – το 40% των «περιπτώσεων» αφορούν άτομα ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών. Αλλά ποιος ελέγχει; – Είναι εντολή του ΠΟΥ να διαφοροποιήσει τις στατιστικές, προκειμένου να δικαιολογήσει καλύτερα τον καθολικό εμβολιασμό και ένα άλλο συνολικό κλείδωμα;

Γνωρίζουμε τώρα ότι τίποτα από αυτό, μάσκες, «περιπτώσεις / λοιμώξεις», καραντίνα, κλείδωμα, εμβολιασμός ή οποιοδήποτε άλλο κατασταλτικό μέτρο δεν έχει καμία σχέση με το covid. Είναι μέσα και μέσα για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) για να «εκπαιδεύσει» τον πληθυσμό για απόλυτη υπακοή και έλεγχο από την αόρατη υπερδύναμη ή από βαθιά σκοτεινή κατάσταση. Ο ΠΟΥ διαδραματίζει βασικό ρόλο σε αυτά τα άσχημα σχέδια, καθώς εξακολουθεί να θεωρείται από τους περισσότερους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις ως αρχή, όσον αφορά την παγκόσμια υγεία που δυστυχώς, έχει πάψει να είναι δεκαετίες πριν.

Το Καντόνι της Γενεύης, όπου, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ, είναι το «χειρότερο» καντόνι της Ελβετίας, που υπολογίζεται για περίπου το ένα τρίτο όλων των «λοιμώξεων». Ας πούμε λοιπόν τις ελβετικές αρχές. Ένας εκπρόσωπος του ελβετικού Υπουργείου Υγείας παρατήρησε, «εάν η Γενεύη ήταν μια ξεχωριστή χώρα, οποιοσδήποτε έρχεται από τη Γενεύη στην υπόλοιπη Ελβετία θα πρέπει να πάει σε καραντίνα».
Πόσο τρομακτικό!

Αυτό είναι το επίπεδο της απειλής του φόβου – δικαιολογώντας τις υποχρεωτικές μάσκες προσώπου σε δημόσιους χώρους και καταστήματα και κλειστούς χώρους. Μην πειράζεστε ότι υπάρχει έντονη διαμαρτυρία μικρών καταστημάτων και λιανικών εταιρειών, καθώς χάνουν γρήγορα πελάτες. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ψωνίσουν με μάσκες. Το βρίσκουν επίσης άχρηστο. Έτσι, μεταναστεύουν σε διαδικτυακές αγορές, κυρίως στο εξωτερικό. Οι απώλειες λιανικής υπολογίζονται τουλάχιστον στο 30%. Υπάρχει ήδη λόγος για εξαναγκαστική μεταμφίεση στους δρόμους. Ομοίως, δίνεται νέα έμφαση στην «κοινωνική απόσταση». Οι άνθρωποι πρέπει να εκπαιδεύονται και να υπενθυμίζονται σε κάθε γωνιά να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μια μεταμφίεση με ανθρώπους που περπατούν – σε κλειδαριά – ή σε απόσταση δύο μέτρων.

Αν ένας Αρειανός έβλεπε την ανθρώπινη φυλή, χωρίς ραχοκοκαλιά, χωρίς αυτοεκτίμηση, απλώς ακολουθώντας εντολές για αυτό που οι πιο σοβαροί επιστήμονες θεωρούν τη χειρότερη φάρσα της ανθρώπινης ιστορίας – αυτός ή αυτή, ο Άρης, θα σκεφτόταν «η ανθρώπινη φυλή έχει τρελαθεί, ας τους κλειδώνουν στη λήθη. Ας βγούμε από αυτόν τον υπέροχο μπλε αλλά τρελό πλανήτη. «

Και ο πληθυσμός ζόμπι μαζί, επειδή οι αρχές τους το διατάζουν, υπό την απειλή των προστίμων – ενάντια σε κάθε κοινή λογική. Αλλά τα ζόμπι έχουν στερηθεί οποιασδήποτε κοινής λογικής να αντισταθούν στις μάζες. Τέτοιοι περιορισμοί και πολλά άλλα ισχύουν μέχρι τουλάχιστον την 1η Οκτωβρίου 2020. Πρόκειται για την αρχή της σεζόν γρίπης 2020/2021, η οποία θα συνδυαστεί βολικά με το covid-19 – και δικαιολογεί ένα άλλο κλείδωμα – να μην ξεχνάμε – με μαζικό εμβολιασμό, για covid και γρίπη. Καραντίνα, καταστροφή επιβίωσης – ένας οικονομικός ουρανός σε περισσότερη φτώχεια, περισσότερη δυστυχία, περισσότερη στέρηση, περισσότερη πείνα – περισσότερος θάνατος. Όχι ο θάνατος, αλλά ο κοινωνικοοικονομικός θάνατος. Αυτό ακριβώς ονειρεύονται οι φανατικοί του ευγενικού. Ένας αποδεκατισμός του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο ΠΟΥ είναι αναπόσπαστο μέρος του κόμματος, συνιστώντας αυτά τα βήματα, εάν και όταν τους ζητηθεί να το κάνουν. Φυσικά από τα αόρατα τέρατα. Ο ΟΗΕ συνεχίζει. Ή μήπως τα Ηνωμένα Έθνη έχουν αναγκάσει αυτά τα αυξανόμενα covid στοιχεία στη Γενεύη, ώστε να προετοιμάσουν πρώτα το προσωπικό τους, μετά τον πληθυσμό γενικά – παγκοσμίως – για ένα νέο κλείδωμα τον Οκτώβριο-Νοέμβριο; – Ολα είναι πιθανά.

Είμαστε για μεγάλες αποστάσεις. προτείνει το έγγραφο του ΟΗΕ. Το ίδιο κάνουν και οι αρχές (sic-sic), όχι μόνο στην Ελβετία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Κοιτάξτε τα τυραννικά καταπιεστικά μέτρα της Μελβούρνης, του Υπουργείου Βικτώριας στην Αυστραλία. παρόμοια στη Νέα Ζηλανδία? Νότια Αφρική; Η Ταϊλάνδη έκλεισε ερμητικά όλα τα σύνορά της – η Γερμανία ετοιμάζεται για ένα νέο κλείδωμα, αν και λένε το αντίθετο (δεν αντέχει σε μια ισχυρή λαϊκή αντίσταση), όπως και η Γαλλία – και οι ΗΠΑ, το κράτος με θλιβερό κράτος, καθώς μάχονται για τις φυλετικές αναταραχές, Ξυπνήθηκαν διαμαρτυρίες, κινήματα Black Lives Matter (BLM) και αντι-αστυνομικές ταραχές. Όλα οργανωμένα και πληρωμένα από τους Soroses, Rockefellers, Fords, Gates και περισσότερα ολιγαρχικά «φιλανθρωπικά» ανθρωπιστικά ιδρύματα. Το mainstream δεν μπορεί καν να συμβαδίσει πια με την κάλυψη του χάους της πόλης των ΗΠΑ.

Όλη αυτή η ομιλία, οι προβλέψεις, οι προβολές, οι απειλές, οι αντιφάσεις, η αναρχία στις πόλεις – κατασκευάζονται με σκοπό όχι μόνο να μπερδέψουν, αλλά και να καταπιέσουν και να καταπιέσουν τους ανθρώπους. Η απελπισία είναι ένα αποτελεσματικό όπλο. Είναι μια οπλισμένη αφήγηση.
Το «Δήλωση συναίνεσης του δικτύου ιατρικών διευθυντών του ΟΗΕ της Γενεύης» ξεκινά λέγοντας – «Η πρόσφατη αύξηση σε νέες περιπτώσεις» – χωρίς να περιγράφει ποτέ τι συνεπάγονται ως ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Νέες λοιμώξεις; Πρόσφατα δοκιμασμένο θετικό, αλλά χωρίς συμπτώματα; Αρρωστοι άνθρωποι; Νοσηλευόμενοι άνθρωποι; Άτομα που πέθαναν; – Στην πραγματικότητα, το ποσοστό θανάτου δεν έχει αυξηθεί καθόλου. Κανείς δεν πέθανε από αυτές τις «νέες περιπτώσεις» ή τις «νέες μολύνσεις». Αλλά κανείς δεν αναφέρει αυτό το σημαντικό γεγονός.
Ακούγεται δραματικό: μια υπόθεση, μια μόλυνση – αλλά κανείς δεν τολμά να ρωτήσει τις λεγόμενες αξιολύπητες και διεφθαρμένες αρχές τόσο κρίσιμα ερωτήματα. Κανείς δεν ζητά μια εξήγηση τι πραγματικά σημαίνουν αυτά τα «αυξημένα νούμερα»; – Αυξάνονται ως συνάρτηση των αυξημένων δοκιμών; Πώς εκτελείται η δοκιμή; Αναρωτιέται κανείς ποτέ πώς εκτελούνται και αναλύονται οι δοκιμαστικές αλυσίδες πολυμεράσης (PCR) και τα αποτελέσματα αναφέρονται στα χρονικά των στατιστικών στοιχείων, έτσι ώστε να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες «περιπτώσεις ιών»;

Ο ιστότοπος «Virology Down Under» αναφέρει ένα σχόλιο του καθηγητή Martin Haditsch, γράφοντας στο ProMed-mail:
Από όσα γνωρίζω, η «μόλυνση» ορίζεται ως η απόδειξη ενός μολυσματικού παράγοντα ΚΑΙ η απόδειξη του πολλαπλασιασμού αυτού του παράγοντα μέσα στο σώμα (Ή σχετιζόμενη φλεγμονώδης απόκριση που μπορεί να συνδεθεί με αυτόν τον παράγοντα). Επομένως, η ερώτησή μου είναι: πού πήρε το δείγμα από τις «ασυμπτωματικές» νοσοκόμες; Η PCR, όπως όλοι γνωρίζουμε, ανιχνεύει μόνο τα νουκλεϊκά οξέα. Έτσι, εάν ο πολλαπλασιασμός δεν μπορεί να αποδειχθεί και δεν δοθεί τοπική ή συστηματική φλεγμονώδης απόκριση, πώς αποκλείστηκε η «μόλυνση» (ανεξάρτητα από το εάν οφείλονται σε απενεργοποιημένα μέρη του MERS-CoV ή ακόμη και σε πλήρη σωματίδια ιού); Αυτό δεν είναι μόνο μια σημασιολογική ερώτηση, αλλά πρέπει να επηρεάσει τον αναφερόμενο αριθμό «περιπτώσεων».
Η αύξηση των «νέων περιπτώσεων» συμπίπτει με μια αύξηση νέων δοκιμών;

Ποιος κάνει τις δοκιμές;
Υπάρχει ανεξάρτητη οντότητα που ελέγχει τις δοκιμές, παρακολουθεί τις δοκιμές, σχετικά με το ποιος δοκιμάζεται και πότε και με ποιες δοκιμές συχνότητας διεξάγονται – και τα αποτελέσματα αναφέρονται; Για παράδειγμα, τα άτομα που έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές, αναφέρονται επίσης πολλές φορές;
Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ UNMD δεν είναι παρά μια υποστήριξη για την παγκοσμιοποίηση του φόβου. Ταιριάζει σε μια ατζέντα, μια τεράστια απειλή ατζέντα. Η υποχρεωτική φθορά μάσκας είναι το πιο απεχθές μέτρο που επιβάλλεται από τη βαθιά σκοτεινή κατάσταση – τους αόρατους δασκάλους που μας πιέζουν σε ένα σχέδιο NWO. Το ξέρουν. Το λατρεύουν. Είναι ψυχοπαθείς. Και η μάσκα είναι επικίνδυνη, επικίνδυνη για την υγεία και την ευημερία κάποιου.

Στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης, μόλις ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές σε πολλά μέρη αναγκάζονται να φορούν μάσκες, όπου δεν μπορεί να γίνει σεβαστή η «κοινωνική απόσταση» στις αίθουσες τάξεων. Πολλοί μαθητές έχουν πάρει συνέντευξη σε όλη την Ευρώπη – και πιθανώς και σε άλλες ηπείρους. Η απάντησή τους είναι σχεδόν ομόφωνη – οι μάσκες είναι δυσάρεστες, η συγκέντρωση σταματά μετά από περίπου δύο ώρες, έχουμε εξαντληθεί το βράδυ και συχνά έχουμε πονοκεφάλους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αναπνοή του δικού σας CO2 αντί του οξυγόνου δεν μπορεί να είναι πολύ υγιής.

Η αναγκαστική μάσκα είναι μια σημαντική ατζέντα στο Great Transformation ή το Great Reset, το οποίο προβλέπεται από το ΔΝΤ και το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα στο Νταβός της Ελβετίας τον Ιανουάριο του 2021. Είναι ατζέντα της επανεκπαίδευσης με τελετές. Η μάσκα που φοράει είναι ένα τελετουργικό για αποδοχή συμπεριφοράς. Είναι ένα τελετουργικό μύησης προς υπακοή. Όσο γρηγορότερα και ευκολότερα δέχεστε τη μάσκα, τόσο πιο γρήγορα γίνετε αποδεκτοί – αποδεκτοί στην κοινωνία. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γίνουν αποδεκτοί. Τους κάνει άνετους, ανεξάρτητα από το πόσο αυτή η αποδοχή είναι άβολη και βασίζεται σε ψέματα.

Παρακολουθήστε τα πρώτα 4 λεπτά. αυτού του βίντεο.

https://banned.video/watch?id=5f0b170a677a7f01e91efb58

Τότε υπάρχουν λίγοι που θα αντισταθούν, που δεν ενδιαφέρονται για αποδοχή. Αντισταθούν έντονα. Το σύστημα της τυραννίας διασφαλίζει ότι υφίστανται κοινωνικές διακρίσεις και αποκλείονται από την «κοινωνία» ότι είναι κοινωνικά απαγορευμένα. Τους φαίνονται σαν να ήταν τέρατα, διασκορπισμένοι ασθένειες, διακρίσεις, αποκλεισμένοι. Είναι το παλιό «χάσμα για να κατακτήσει». Ο φίλος σου εδώ και χρόνια έγινε ξαφνικά εχθρός σου. Οικογένειες, ομάδες, σύλλογοι, ολόκληρες κοινωνίες χωρίζονται και φτιάχνονται για να περιφρονούν η μία την άλλη – διαίρεση κατά μήκος της «τελετουργικής γραμμής».

Καταπληκτικό πώς λειτουργεί για μάσκες. Περιμένετε μέχρι να δείτε πώς λειτουργεί για τον εμβολιασμό – μια άλλη τελετή προετοιμάζεται, καθώς αγνοούμε τι μας περιμένει τα επόμενα 5 έως 10 χρόνια. Think Agenda ID2020 και Agenda 2030 – υπό τη μεταμφίεση των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ.
Δεν είμαστε καταδικασμένοι ακόμα. Αλλά πρέπει να δράσουμε γρήγορα και αποφασιστικά και από κοινού – στην αλληλεγγύη. Ας ανακαλύψουμε εκ νέου την αλληλεγγύη.

Ο Peter Koenig είναι οικονομολόγος και γεωπολιτικός αναλυτής. Είναι επίσης ειδικός για τους υδάτινους πόρους και το περιβάλλον. Εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια με την Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε όλο τον κόσμο στους τομείς του περιβάλλοντος και του νερού. Διαλέγει πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για την Παγκόσμια Έρευνα. ICH; Νέα Ανατολική Προοπτική (NEO) RT; Αντίθετα, Sputnik; PressTV; Ο 21ος αιώνας; Greanville Post; Υπερασπιστείτε τον Τύπο της Δημοκρατίας; Το ιστολόγιο Saker, και άλλοι ιστότοποι διαδικτύου. Είναι ο συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller για τον πόλεμο, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την εταιρική απληστία – μυθοπλασία βασισμένη σε γεγονότα και σε 30 χρόνια εμπειρίας από την Παγκόσμια Τράπεζα σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης συν-συγγραφέας του The World Order and Revolution! – Δοκίμια από την Αντίσταση. Είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την παγκοσμιοποίηση.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα