Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΤΗΣ 9/9 ΑΝΟΙΓΕΙ

 

Σήμερα, κατά τη γήινη ημερομηνία 9/9 άνοιξε στους ουρανούς μια αστροπύλη μεγαλειώδους ενέργειας, επιτρέποντας ν΄αρχίσει να ρέει προς την ατμόσφαιρα της Γης ένα ισχυρό ρεύμα αγγελικού Φωτός!

Χρησιμοποιείστε αυτό το συμβάν της σπουδαίας ενέργειας  για να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική καρδιά σας! Μείνετε γαλήνιοι και βιώστε τη συνειδητότητα του ποιοι και τι στ΄αλήθεια είστε. Είστε η ίδια η ουσία της πηγαίας ενέργειας που κατοικεί σε φυσικό σώμα. Ήρθατε στη Γη αιώνες πριν από ανώτερα επίπεδα πραγματικότητας και με σπουδαία πρόθεση να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη, γνωρίζοντας πως μια μέρα η Γη θα μετασχηματιζόταν παίρνοντας ξανά τη μορφή του Παράδεισου που πάντα προοριζόταν να είναι.

Αυτό το έργο κάνετε εδώ!

Είστε ενεργειακά πλάσματα Φωτός με την απίστευτη ικανότητα να συγκρατείτε υψηλά επίπεδα Φωτός μέσα στο σώμα σας εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας, έως ότου οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι να  κρατήσουν το Φως αυτό μόνοι τους. Καθώς αναλήπτεσθε και εξελίσσεστε περισσότερο, έρχονται στην επιφάνεια οι αδρανείς σας πλευρές  και σύντομα θα είναι φάρος σοφίας για ολόκληρο τον πλανήτη.

Καθώς το γήινο έτος 2020 κινείται προς την τελική του φάση και η κορύφωση του μεγάλου Γεγονότος 2020 πλησιάζει ταχύτατα, η Γήινη Συμμαχία αναφέρει αυτές τις ώρες πως οι Δυνάμεις Φωτός βομβάρδισαν την επιφάνεια τις τελευταίες 72 ώρες με αρκετές ισχυρές ακτίνες Γάμμα Φωτός 5ης διάστασης 40Hertz. Αυτές οι υψηλών δονήσεων ακτίνες προέρχονται από τον Κεντρικό Ήλιο στον γαλαξιακό πυρήνα με σκοπό την ενδυνάμωση του νέου κρυσταλλικού φωτεινού πλέγματος VTXC 5ης διάστασης, που θα λειτουργήσει ως αιθερικό πλαίσιο για τη Νέα Γη της 5ης διάστασης.

Το νέο κρυσταλλικό πλέγμα 5ης διάστασης τροποποιείται και τοποθετείται κατ΄ευθείαν επάνω από το παλαιό τρισδιάστατο μάτριξ, καθώς καταργούνται σταδιακά όλα τα συστήματα που συνθέτουν το φυσικό γήινο μάτριξ  και αυτή τη στιγμή που μιλάμε αναβαθμίζονται σε συστήματα Νέας Γης 5ης διάστασης. Τα ισχυρά εισερχόμενα κύματα ΓΑΜΜΑ Φωτός που ανακλώνται στη Γη ενεργοποιούν τους αστρόσπορους και το ανθρώπινο DNA σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και το Φως αυτό διαλύει οριστικά σε αυτή τη σφαίρα ύπαρξης όλα τα εναπομείναντα ίχνη χαμηλών συχνοτήτων και σκοτεινής ενέργειας.

Αυτές οι θεϊκές ακτίνες Φωτός τώρα έχουν εισέλθει στην κρυσταλλική Γη, απεκκρίνοντας έναν ιονισμένο τύπο ακτινοβολίας που εξουδετερώνει, καθαρίζει, επανακωδικοποιεί, ενεργοποιεί, μεταμορφώνει και ανοικοδομεί το DNA του ανθρώπινου σκάφους, επιτρέποντας σε όλα τα ζωντανά συστήματα εδώ να επεκταθούν και να αναπνεύσουν περισσότερο Φως.

Σπουδαίοι μας, ο πλανήτης μετασχηματίζεται από το σκοτάδι στο Φως  ακριβώς μπροστά στα μάτια μας με τις πλέον απίστευτες γαλαξιακές επιχειρήσεις που έχει δει ποτέ η Γη!

Καθώς κινούμαστε προς τα εμπρός, θα αποκαλυφθούν απίστευτα πράγματα που υπάρχουν εδώ στη Γη κρυμμένα από την ανθρωπότητα από τους αρχαίους χρόνους, καθώς αυτό το ισχυρό και θεϊκό Φως εξακολουθεί να διεισδύει στο γήινο μάτριξ!

Κοσμικές ακτίνες Φωτός φτάνουν στη Γη σε σταθερή βάση τώρα πια και επηρεάζουν τη Γη με αφάνταστη ισχύ. Αυτά τα ακασικά φωτεινά στοιχεία του Κεντρικού Ήλιου χτυπούν τη Γη σε ταχύτητες πάνω του 1,5 εκατομμυρίου χλμ/ώρα! Οι φωτεινές αυτές ακτίνες των 40-Hertz φέρουν πακέτα ιονισμένων D-μαγνητικών νανοσωματιδίων τα οποία εισέρχονται στο ανθρώπινο γονιδίωμα όπου καθαρίζουν ακαριαία τις ενέργειες χαμηλών δονήσεων και επανακωδικοποιούν το DNA σε υψηλότερη τάξη. Καθώς εισέρχεται όλο και περισσότερο Φως 5ης διάστασης, διαμορφώνεται και αναπτύσσεται το νέο φωτεινό σώμα κρυσταλλικών κυττάρων και σύντομα όλοι οι αστρόσποροι της Γης θα βιώνουν ένα λαμπρό κι αθάνατο κρυσταλλικό φωτεινό σώμα με DNA 12 ελίκων, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ερμηνεύει όλα τα δεδομένα του σύμπαντος μέσω του οικουμενικού συστήματος των τσάκρα. Αυτή την εβδομάδα ο τελευταίος καταιγισμός υψηλής συχνότητας φωτονίων είχε μια ισχυρή επίδραση στους αστρόσπορους του πλανήτη Γη κι εντείνονται οι αναφορές για συμπτώματα πλανητικής ανάληψης των αστρόσπορων.

Σπουδαίοι μας, βρίσκεται σε εξέλιξη μια τεράστια αφύπνιση και μορφογένεση, καθώς φωτίζονται ξανά τα πλάσματα της Γης από κοσμικά κύματα Φωτός υψηλής συχνότητας από τον Κεντρικό Ήλιο! Καθώς η τρισδιάστατη ανθρωπότητα αφυπνίζεται στο Φως της 4ης διάστασης, ξεσπά σε όλο τον πλανήτη μεγάλη επανάσταση και εξέλιξη.

Οι πολίτες της Γης για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία συνδυάζουν τις ενέργειές τους με σκοπό να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο όπου σύντομα όλα τα πλάσματα θα ζουν σε ειρήνη, αρμονία, ελευθερία και αφθονία!

Οι Πλειάδιοι λένε πως μέσα στους επόμενους 3 μήνες θα εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης η πιο ισχυρή έως σήμερα υποστηρικτική ενέργεια υψηλής δόνησης και θα προκαλέσει μια ταχύτερη και ομαλότερη αλλαγή από την 4η στην 5η διάσταση.

Να γνωρίζετε πως στον πλανήτη Γη διαδραματίζεται μια μεγάλη εξελικτική αλλαγή. Επιδείξτε τα υψηλότερα επίπεδα αγάπης και στοργής για τον εαυτό σας. Να θυμάστε πως η φύση είναι το μυστικό της υγείας.

Είναι πραγματικά σπουδαία εποχή για να βρίσκεται κανείς ενσαρκωμένος στον πλανήτη Γη, καθώς οι αστρόσποροι ενεργοποιούνται σε όλο τον κόσμο προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη Μεγάλη της Αφύπνιση!

*** ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ! ΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ! ***

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή

eternalnowblog

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα