Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Το Επόμενο Κβαντικό Άλμα Μετά το 2012 Ήδη Πραγματοποιείται Πάλι για Λίγους.

 

Πώς Καταστρέφεται Μία Ολόκληρη Γενιά Starseeds [Όχι Μόνο Μία] Όταν οι Πουθενιστές "Δάσκαλοι του Φωτός" και Χωρίς Κανένα Έργο Ιδίως [Κάνουν Καριέρα στο Ίντερνετ] Όταν Αυτοί Δεν Έχουν Καμία Πνευματική Υπογραφή, "Κανάλι Ανώτερης Σύνδεσης" και Ιδιότητα, Ακριβώς Γιατί Παίρνουν Όλες τις Πληροφορίες Από το Ίντερνετ.

Ήταν Θέμα Χρόνου να "Το Κάψουν" Και Αυτοί οι Ήδη Καμένοι, Όπως Πολλοί "Δάσκαλοι" που Στέρεψαν Από Κλεμμένες Ιδέες και ή Θα Δεις Υπέρβαρες Μάγισσες να Χοροπηδάνε Αγκομαχώντας και Παριστάνοντας τις Πεταλουδίτσες [Όπου τα Φτερά Τους Σύμφωνα με τη Θεωρία του Χάους Προκαλούν Ίσως Σεισμό σε Ένα Άλλο Σημείο του Πλανήτη. Αλλά Πιστέψτε Με, Ταρακούνησαν την Ψυχοαισθητική Μας κι Εδώ. Το Νιώσαμε].
Ή Θα Δεις "Δασκάλες" που Το Εξάντλησαν με την Παλιά κι Επικίνδυνη Ενέργεια του Ρέικι, να Το Γυρίζουν στη Χαρτομαντεία Συνοδεία Κόκκινο Νύχι. Πιο Dark Πεθαίνεις...
Οι Κάρτες Επίσης Είναι Παλιά Ενέργεια.
Η Λίστα Εκφυλισμού Δεν Έχει Τέλος και Πλέον οι Νεοφωτισμένοι Θα Συναντήσουν Ένα Καμένο, Έρημο Από Πνεύμα Τοπίο.
Πλέον Βρίθουν οι Τρελοί και τα Θύματά Τους.
Οι Σοβαροί Δάσκαλοι οι Έχοντες Αληθινή Καθοδήγηση Αυτή την Εποχή Ξέρουν Ότι το Παιχνίδι Τους Παίζεται Αλλιώς.
Το Ξόδεμα, η Υπερέκθεση και η Αυτογελοιοποίηση Δε Συνάδουν με το Ποιόν Τους Ούτως ή Άλλως. Κατ' Εξαίρεση Ρόλοι Απώ Ανωτέρω Απαιτούνται, Μέχρι Εκεί.
Ο Ελληνικός Πνευματικός Κόσμος Πάει Κατά Διαόλου.
Αυτή Είναι η Αλήθεια.
Τα Αληθινά Μηνύματα Δεν Έχουν Καμία Σχέση με Σωτήρες και Σωτηρίες Χωρίς Αγώνα.
Δεν Έχουν Καμία Σχέση με Όσα Κυκλοφορούν στο Ίντερνετ Ως Τάση - Δηλαδή η Ακατάσχετη Μπαρουφολογία.
Οι Δοκιμασίες Δεν Τελείωσαν. Κάποιοι Υπόσχονται Άλλα. Ότι το Κακό Τελείωσε στον Πλανήτη. Κι Έτσι Υποχρεώνουν τους Εύπιστους σε Παραίτηση.
Χρεώνονται Καρμικά για το Σοβαρό Αυτό Ατόπημα Ήδη. Θα Δουν Όμως τα Επακόλουθα στη Ζωή Τους. Μια και το Κάρμα Πληρώνεται Πλέον Άμεσα. Χτες...
Το 2000 Περίμεναν τη Συντέλεια του Κόσμου - Αρμαγεδδών. Το 2012 την Ανάληψη του Κόσμου. Το 2020 Άλλη Ανάληψη.
Ανέλαβε Κανείς Τους την Ευθύνη για Αυτή την Κλοπή Ενέργειας Από τους Ανόητους που Τους Πίστεψαν;! Όχι!
Δεν Εξήγησε Ποτέ Κανείς Τους τις Λεπτομέρειες: Πώς και Τι Συνέβη, Αν Συνέβη. Γιατί Πολύ Απλά, Δεν Ήξεραν Τι Έλεγαν!
Κάποιοι Συνεχίζουν Κανονικά Από Σενάριο σε Σενάριο και Γέρασαν Πίσω Από Πληκτρολόγια Χωρίς Κανείς να Έχει Δει Ποτέ Έργο Τους ή το Πρόσωπό Τους.
Αυτή η Περίοδος σε Καμένα Μέσα με Εναπομείναν Κοινό Καμένους, Τελείωσε.
Ο Τρόπος Άλλαξε.
Ξαφνικά Έχουμε Κάνει Κάποιοι Πάλι Ένα Αναμενόμενο "Κβαντικό Άλμα" Όπου Τουλάχιστον Πάλι Διαχωρίστηκε η Ήρα Από το Στάρι και Αρχίζουμε να Έχουμε Επιλογή στο Τι Θα Βλέπουμε ή Θα Ανεχόμαστε Πλέον. Ενώ Αυτοί Ακόμη Το Περιμένουν. Το Άλμα. Να Το Κάνει Άλλος Για Αυτούς Μάλιστα!
Να Τους Το Σερβίρει ο Χριστός Μάλιστα Χωρίς να Έχουν Κουνήσει το Δαχτυλάκι Τους σε Αυτό τον Κόσμο Αληθινά Ωφελιμιστικά. Με Αληθινή Προσφορά για τη Συμπαντική Θεία Οικονομία.
Όταν ο Χριστός Θυσιάστηκε για να Μας Δείξει Τι Οφείλουμε κι Εμείς [Κυρίως οι Starseeds] να Κάνουμε Πριν Απολαύσουμε τους Καρπούς των Θυσιών Μας.
Μία Από Αυτές τις Θυσίες, να Επιβιώνουμε Από τις Μαχαιριές των "Αδελφών" Μας. Πιο Εύκολο Ήταν να Έχεις να Κάνεις με Δηλωμένους Διαόλους Πάρα με "Κατειλημμένους Από το Σκοτάδι Αγγέλους του Φωτός". Ωστόσο Νικήσαμε Κάποιοι Μεταστοιχειώνοντας τα Όπλα Τους σε Δύναμη Δική Μας. Κι "Αλλαγές Πίστας" Διαρκώς. Έτσι Γίνεται η Αλλαγή. Με Νίκες.
Μας Έχασαν Από το Οπτικό Τους Πεδίο Γιατί Πολύ Απλά Είμαστε Από Πάνω Τους.
Αυτοί Συνεχίζουν στο Μεταξύ να Ντύνονται Καρναβάλια Δάσκαλοι.
Κανείς Δε Βλέπει την Ενέργειά Τους;! Τι Κόσμος Είναι Αυτός Χωρίς Καμία Διάκριση. Απίστευτο Πόσοι Πολλοί Άνθρωποι Έχουν Καταστραφεί Από Τρελούς, Κακούς και Πλανημένους.
Το Έχω Πει, Λίγοι Θα Περάσουν Μέσα Από τις Πύλες της Βασιλείας των Ουρανών στο Τέλος. Η Διαδικασία Ήδη Πραγματοποιείται Εσωτερικά. Πολύ Λίγοι Δυστυχώς ή Ευτυχώς Βρίσκονται Μέσα στη Διαδικασία.
Η Εποχή Όπου οι [Αληθινοί] Άνθρωποι Θα Ψάχνουν για τον Αληθινό Δάσκαλο Ξεκινά.
Ο Τσάμπα [Πολύ Χρήμα] Δάσκαλος Χωρίς ο Δάσκαλος να Διαλέγει το Μαθητή Του κι Όχι το Αντίθετο, Έχει να Κάνει Μόνο Μεταξύ Τρελών Πλέον.
Η Μικρή Μερίδα Αληθινών Μαθητών Θα Διαχωριστεί Από το Τρελάδικο Ακολούθων.
Και Ξαφνικά Θα Τους Υποδεχτούν οι Λίγοι σε Μία Πολύ Διαφορετική Διάσταση.
Αυτή που Αξίζει σε Κάποιους Πραγματικά Γιατί Αγωνίστηκαν με Ήθος και Αυτοθυσία Τόσα Χρόνια.
Το "Γεγονός" [που Περιμένουν οι Πουθενιστές Τεμπέληδες] Έχει Ξεκινήσει Προ Πολλού, ο Μεσσίας, Είμαστε Εμείς και οι Εγωγήινοι Έχουν κι Άλλες Δουλειές. Η Ανάληψη, η Σωτηρία, η Αλλαγή, Δεν Είναι Κάτι Έξω Από Εμάς.
Αν Είχατε Πραγματικούς Δασκάλους Τόσα Χρόνια Δίπλα Σας Τώρα Θα Ήσασταν Αντί Αδύναμοι Φοβισμένοι Ακόλουθοι, Εσείς Δάσκαλοι, Άγγελοι, Θεοί.
Από την Πραγματική Κατανόηση Αυτού ως και την Αλήθεια... Ως Αυτό το Ψέμα που Ζείτε για Πνευματικότητα, Χάσκει Ανάμεσα Πλέον Ένα Τεράστιο Χάσμα.
Οι Ευκαιρίες Δόθηκαν.
Το Επόμενο Κβαντικό Άλμα Μετά το 2012 Ήδη Πραγματοποιείται Πάλι για Λίγους.
Όσοι Ακόμη το Περιμένουν "Από Έξω", Θα Περιμένουν Πολύ...

Φίλις Χρυσού
Συγγραφέας & Soul Coach©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα