Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ


Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου.
Με τον άρθρο αυτό θέλω να επισημάνω το πρόβλημα, και όχι να γίνω μάντης τέτοιων δυσμενών εξελίξεων. Όπως έχει η κατάσταση σήμερα οι πραγματικοί κάτοικοι δηλαδή εμείς οι Έλληνες εγκαταλείπουμε ένας ένας τα χωριά μας για λόγους οικονομικούς αλλά και για καλύτερους όρους διαβίωσης. 

Στην Αρκαδία στην Ήπειρο τα περισσότερα χωριά εκτός από το καλοκαίρι έχουν μόνιμους κατοίκους 5 έως 7 γέρους, ή είναι εντελώς ακατοίκητα. 

Στην Κορινθία τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά και εδώ υπάρχει αυτή η τάση αλλά με πιο αργούς ρυθμούς. 

Αν τα χωριά μας ερημώσουν, το επόμενο στάδιο θα είναι παραδοθούν στους λαθρομετανάστες. Μη μας φαίνετε παράξενο αυτό έχει γίνει στο απώτερο παρελθόν αρκετές φορές. 

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι γνήσιος απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων. 

Σε αυτόν τον τόπο έχουν περάσει Τούρκοι, Βούλγαροι, Σλάβοι Σέρβοι, Γαλάτες, Γότθοι, Οστρογότθοι. κ.α. 

Σημασία έχει να έχουμε Ελληνική συνείδηση, και να αναγνωρίζουμε ως προγόνους μας αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους που μας κρατάνε πολύ ψηλά στην εκτίμηση όλων των λαών. Για αυτούς τους προγόνους που λέει ο γερμανός φιλόσοφος Νίτσε «δεν αποκάμνω να αναπολώ αυτούς τους έλληνες στοχαστές, που κάθε ένας τους είχε μια ασύλληπτη ιδιαιτερότητα». 


Αλλά και ο Γκαίτε σε κάποια ερώτηση των μαθητών του είχε πει: «μελετάτε το Σαίξπηρ, μελετάτε τον Μολιέρο, αλλά πρώτα τους Έλληνες και πάντα τους Έλληνες». Η αναφορά μου στους προγόνους μας έγινε για να δείξω ότι πατάμε σε γερές βάσεις, και δεν πιστεύω ότι θα μας εκτοπίσουν από την ίδια μας την χώρα. Μπορεί οι προηγούμενοι επιδρομείς να ήταν αμόρφωτοι και αγροίκοι, αλλά καταφέραμε ή να τους διώξουμε ή να τους αφομοιώσουμε. Τούτοι οι νέοι εισβολείς μπορεί να μην είναι αγροίκοι, αλλά έχουν κάτι πιο επικίνδυνο, το Κοράνι και το νόμο Σαρία. Αυτοί δεν αφομοιώνονται με τίποτα. Επί πλέον για τους Μουσουλμάνους οι γυναίκες είναι μηχανές παραγωγής μουσουλμάνων, και αν λάβουμε υπόψη την υπογεννητικότητα των Ελλήνων καταλαβαίνετε ότι μετά από κάποια χρόνια αυτοί θα αποτελούν πλειοψηφία. 

Πρέπει να βάλλουμε καλά στο μυαλό μας ότι κάθε ισλαμιστής που μπαίνει στις χώρα μας είναι και μια βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας μας και του πολιτισμού μας. 

Μπορεί με όσα γράφω να σας προκαλώ τον φόβο και να πείτε και τώρα τι κάνουμε;

Αυτό θέλω και εγώ να αναρωτηθείτε. Πως δεν θα αφήσουμε να φθάσουν τα πράγματα σε αυτές τις καταστάσεις. Μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση, και ο τρόπος είναι ένας, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ. Να τους ξανά δώσουμε ζωή. Εγώ πιστεύω ότι με την εκτέλεση παραγωγικών έργων θα δώσουμε λύση στα προβλήματα των χωριό μας. 

Φίλοι Συνέλληνες περιμένω το σχόλιο σας, αλλά και τι προτείνετε για το χωριό μας. Γράψτε την γνώμη σας έστω και αν είναι ανέφικτη. Θέλω το θέμα αυτό να το έχουμε σαν κύριο θέμα, για πολύ καιρό, γιατί μας καίει.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα