Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗΣ ΚΡΕΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για αμύγδαλα ΚΑΡΥΔΙΑ

Καθημερινά φροντίζω μ’αυτά που τρώω, να σβήνω την φωτιά των φλεγμονών μου.Αυτά που τρώω για το σώμα μου,το νου και τα συναισθήματα μου.Στα μυαλά μου και τα συναισθήματά μου, όσο βρίσκω τρόπους να γαληνεύω της εσωτερικές μου συγκρούσεις, τόσο καλύτερα πάνε όλα τα θέματα της υγείας μου.Σήμερα για να με φροντίσω,μαζί με πολλά άλλα που έκανα, έφαγα μια κρέμα, που την έφτιαξα στο μπλέντερ με

1 ) Φυτρωμένα αμύγδαλα ( τα βάζω 10-12 ώρες στο νερό, μέχρι που βγάζουν φύτρο, έτσι απορροφώ πολύ πιό εύκολα τα θρεπτικά τους στοιχεία, όπως το πολύτιμο μαγνήσιο,βιταμίνη Ε,βιταμίνες Β, ασβέστιο, κάλιο κ.ά).

2 ) Μουλιασμένα στο νερό καρύδια, για τους ίδιους λόγους όπως και τα αμύγδαλα. Τα καρύδια περιέχουν το πολύτιμο αμινοξύ L - αργινίνη, απαραίτητο στην εσωτερική παραγωγή τoυ μονοξείδιου του αζώτου. Αυτό παράγεται μέσα στο σώμα μου, κυρίως από το εσωτερικό τοίχωμα των αρτηριών μου,το ενδοθήλιο. Η βασική λειτουργία του είναι να μου διαστέλλει τα αγγεία, έτσι ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και την αρτηριακή μου πίεση.

3 ) Γάλα καρύδας από κονσέρβα. Το γάλα καρύδας περιέχει λαυρικό οξύ με αντιϊκές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.Έτσι είναι ότι πρέπει, τώρα τον χειμώνα στην αντιμετώπιση ιών και μυκητιάσεων.

4 ) Φρέσκο κουρκουμά και φρέσκια πιπερόριζα. Σούπερ αντιφλεγμονώδης και αντιοξειδωτική δράση.

5 ) Μύρτιλλα κατεψυγμένα. Πλούσια σε βιταμίνες C και E, β-καροτίνη και πολυφαινόλες, όλες ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η κύρια αντιοξειδωτική τους ουσία είναι οι ανθοκυανιδίνες, στις οποίες οφείλουν και το μωβ χρώμα τους.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα