Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Θεός, και οι θεοί, να μας λυπηθούν

Αποτέλεσμα εικόνας για ομπαμα αθηνα

15 Νοεμβρίου 1983, ημέρα Τρίτη...
δολοφονείται από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη στην Αθήνα ο αμερικανός πλοίαρχος George Tsantes και ο Έλληνας οδηγός του, o Νίκος Βελούτσος, στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού.
15 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη...
ο απερχόμενος αμερικανός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Barack Obama επισκέπτεται την Αθήνα, χωρίς κάποιο φανερό λόγο επίσκεψης, αλλά με ΤΕΡΑΣΤΙΟ απόκρυφο παρασκήνιο πίσω από αυτήν.
Λίγες ημέρες πριν, ο φερόμενος σαν επικεφαλής της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος δίνει συνέντευξη από την φυλακή όπου εκτίει ποινή φυλάκισης και μιλάει για ασύλληπτα μέλη της Οργάνωσης 17 Νοέμβρη που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας…
* λίγες ημέρες πριν τις 10 Νοεμβρίου 2016, τα ξημερώματα της οποίας άγνωστοι ρίξουν χειροβομβίδα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην ΑΘήνα, στο πιο φυλασσόμενο κομμάτι της Ελλάδος, σχεδόν δίπλα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην "διπλωματική γειτονιά" όπου στεγάζονται οι πρεσβείες σημαντικών χωρών όπως της Γαλλίας, της Γερμανίας, και λίγα μέτρα μακρύτερα, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
* λίγες ημέρες πριν τις 15 Νοεμβρίου 2016, όταν ο ιδιαίτερα συμπαθής και δημοφιλής αμερικανός πρόεδρος πατήσει στα ιερά χώματα της Ιερής Πόλης της Ανθρωπότητας, έχοντας πάρει και έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για να απευθύνει διάγγελμα από την Πνύκα…
* λίγες ημέρες πριν τις 17 Νοέμβρη, επέτειο του Πολυτεχνείου, όταν οι γνωστοί-άγνωστοι του Συστήματος καίνε την Ιερή Πόλη των Αθηνών για να σπείρουν τον Φόβο στους πολίτες…

* λίγες ημέρες πριν την εκλογή του Donald Trump στο αξίωμα του Προέδρου της Αμερικής, εκλογή την οποία τα Μ.Μ.Ε. σε όλο τον πλανήτη χαρακτηρίζουν σαν διαβολική, με εικόνες χιλιάδων αμερικανών πολιτών στους δρόμους να διαμαρτύρονται για αυτήν.
* ... ορισμένα πράγματα δεν γράφονται, αλλά όποιος έχει στοιχειώδη γνώση του πολιτικού παρασκηνίου, μπορεί να τα σκεφτεί και μόνος του, ειδικά όταν πρόκειται για "άλλοθι" παραιτήσεων πολιτικών προσώπων.

Μακάρι να διαψευστώ, το ένστικτό μου όμως λέει πως ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι ένα μείγμα εκρηκτικό...
και αν οι Άνεμοι δεν μου έχουν ψιθυρίσει φαντασιώσεις αλλά στοιχεία Έρευνας…
ο Θεός, και οι θεοί, να μας λυπηθούν.
Πόσο μάλλον όταν στην Μυστική Παράδοση, η ημέρα Τρίτη είναι αφιερωμένη στον Άρη…
τον θεό του Πολέμου…
Το “κλειδί”, για τους “μυημένους”, σε όλα τα παραπάνω:
“F.E.M.A.”


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα