Κυριακή 29 Μαΐου 2016

*ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΥΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ..*


ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΧΥΜΟΥΣ , ΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΠΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ. ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ...... ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΙΣ ΤΟ ΡΑΠΑΝΟΖΟΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΡΟΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΓΑΚΙΑ..

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΗΣΤΙΚΉ ΠΙΝΕΙΣ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΎΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ 1/2 ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..


Αν δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ θεραπεία με άλατα EPSOM.

ΕΠΙΣΗΣ ***[ Πίνετε 2 κ σ Λινέλαιο, από φαρμακείο, ξαπλώνετε στο αριστερό πλευρό, για 30-40 λεπτά, φεύγουν στα έντερα και στην έξοδο].

ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ 3-5 ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΜΗΛΟΧΥΜΟ [ΦΥΣΙΚΟ].ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ...ΜΗΛΑ GOLDEN..

Συμβουλές διατροφής


Προσπαθήστε να εμποδίσετε το σχηματισμό λίθων χοληστερόλης στη χολή και να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης συμπτωμάτων, ακολουθώντας τις παρακάτω απλές συμβουλές διατροφής:

-Μειώστε στο ελάχιστο το ποσό των κορεσμένων λιπών στη διατροφή σας ελαττώνοντας το κόκκινο κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα τηγανιτά και τα προκατεργασμένα τρόφιμα.

-Αποφύγετε τα κρεμμύδια, τα αυγά και τη σοκολάτα αφού συνήθως προκαλούν παροξυσμούς πόνου.

-Προτιμάτε τις πλήρεις, μη κατεργασμένες τροφές όπως ψωμί ολικής άλεσης, καστανό ρύζι, φασόλια, φρούτα και λαχανικά, επειδή λαμβάνοντας πολλές φυτικές ίνες μπορείτε να μειώσετε μακροπρόθεσμα τον κίνδυνο σχηματισμού πέτρας στη χολή. Με αυτόν τον τρόπο θα παρατηρήσετε και απώλεια βάρους.

-Προσθέστε στη διατροφή σας για περίπου μια εβδομάδα το χυμό από φρέσκο λεμόνι μαζι με λάδι (ελαιόλαδο) , γεγονός που θα βοηθήσει στην αποβολή των λίθων μεσω του πεπτικού συστήματος.

Φυσικά συμπληρώματα

-Λεκιθίνη, η οποία είναι φωσφολιπίδιο (μια κατηγορία ενώσεων που παράγονται στο συκώτι και συμβάλλουν στο μεταβολισμό του λίπους) . Το συστατικό αυτό των ζωϊκών και φυτικών ιστών, αποτελεί φυσική πηγή χολίνης η οποία μπορεί να εμποδίσει το σχηματισμό πέτρας στη χολή.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα