Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ποια είναι τα καλύτερα αφροδισιακά για αυξημένη λίμπιντο

αφροδισιακα



Οι αφροδισιακές τροφές είναι γνωστό ότι ανεβάζουν κατακόρυφα την ερωτική διάθεση.

Εξίσου όμως διεγερτικές είναι και οι μυρωδιές που αναδύονται από διάφορα φαγητά. Επιστημονική έρευνα απέδειξε ότι η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας, της πίτσας και του βουτυρωμένου ποπκόρν, προκαλούν αυξημένη ροή αίματος στα ανδρικά προσόντα και επομένως καλύτερες αποδόσεις στο σεξ.
Βάλτε στο φαγητό ή στη σαλάτα σας το περίφημο σαφράν ή όπως είναι γνωστός σε όλους κρόκος, ο οποίος έχει τεκμηριωθεί ότι βελτιώνει τη στυτική λειτουργία.

Ένα αφροδισιακό το οποίο είναι γνωστό από την αρχαιότητα είναι η κανέλα η οποία τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Προσοχή στη δοσολογία αφού σε μεγάλη ποσότητα είναι τοξική. Επίσης το γαρίφαλο έχει αφροδισιακές ιδιότητες οι οποίες  είναι και αυτές γνωστές από την αρχαιότητα και καταγράφονται σε κείμενα της Ανατολής. Σύμφωνα με αυτά το μάσημα γαρίφαλου τονώνει τη διάθεση και δρα κατά της σεξουαλικής ανικανότητας.
Φυσικά και δεν θα μπορούσε από τον μακρύ κατάλογο των αφροδισιακών να λείπει τοκακάο και επέκταση η σοκολάτα. Χάρη στις ενδορφίνες που περιέχουν μπορεί να ανεβάζουν τόσο την ερωτική διάθεση όσο και την εγκεφαλική ευχαρίστηση.
Πρωταθλητές
Στην κορυφή των αφροδισιακών τροφών βρίσκονται τα στρείδια και τα μύδια. Χάρη στο ψευδάργυρο που περιέχουν ενισχύουν την παραγωγή τεστοστερόνης που είναι απαραίτητη για την σεξουαλική διέγερση σε άνδρες και γυναίκες.

Αναδημοσίευση από healthreport
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα