Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πίνετε αυτό κάθε πρωί και οι εναποθέσεις στο στομάχι θα εξαφανιστούν άμεσα!

Πίνετε αυτό κάθε πρωί και καταθέσεις στο στομάχι Will Be εξαφανιστεί για ένα πολύ μικρό χρόνο!
Για την περίσεια βάρους γύρω από το στομάχι συχνά είναι ένοχο το ''τεμπέλικο έντερο'', το οποίο εμποδίζει την καύση του λίπους και την εξάλειψη των ακαθαρσιών από το σώμα.
Η απάντηση βρίσκεται σε ένα υγιές κοκτέιλ με το οποίο θα αντικαταστήσετε το πρωινό και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα γρήγορα και εύκολα

Συνταγή:


Ρίχνουμε έξι δαμάσκηνα κάθε βράδυ σε 100 ml βραστό νερό.
 Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για δέκα λεπτά να κατασταλάξουν.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σε ένα μπολ ρίχνουμε δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης, ένα κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λιναρόσπορο και την ίδια ποσότητα κακάο.

Ρίχνουμε 300 γραμ. κεφίρ και ανακατεύουμε καλά. Ψιλοκόβουμε τα δαμάσκηνα και τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα, και στη συνέχεια αφήνουμε το κοκτέιλ στο ψυγείο όλη τη νύχτα και το πρωί το πίνουμε με άδειο στομάχι.
Μετά από ένα μήνα από την κατανάλωση αυτού του ποτού, θα έχετε χάσει από τρία έως πέντε κιλά και μάλιστα γύρω από την κοιλιά.
Όχι μόνο θα χάσετε βάρος, αλλά θα έχετε και πιο όμορφη επιδερμίδα και τα μαλλιά και τα νύχια σας θα είναι πιο λαμπερά και γερά.
healthylifebase

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα