Κυριακή 29 Μαΐου 2016

"ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ" ΣΕ ΝΕΦΡΑ, ΣΥΚΩΤΙ, ΠΑΓΚΡΕΑΣ, ΧΟΛΗΔΟΧΟ ΚΑΙ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ, ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΗΠΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΚΙΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ, ΑΛΑΤΑ, ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ


Άμμος και πέτρες
Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες στους περισσότερούς ανθρώπους ηλικίας 30 έως 40 χρονών το 50% των κυττάρων στο συκώτι και στα νεφρά είναι βουλωμένα ή νεκρά.

Βασικές αιτίες
Πρώτη αιτία: Από μαγειρεμένη τροφή. Η μαγειρεμένη τροφή, όπως είπαμε και πριν, είναι νεκρή τροφή, δεν έχει ένζυμα (τα ένζυμα καταστρέφονται στις θερμοκρασίες πάνω από 35-48° C), δεν έχει βιταμίνες (επίσης καταστρέφονται σε υψηλές θερμοκρασίες), έχει αλλοιωμένες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και δεν μπορεί να γίνει πέψη μέχρι τέλος.

Δεύτερη αιτία: Από τροφές ζωικής προέλευσης, όπως κρέας, ψάρια, αυγά και γαλακτοκομικά, οι οποίες είναι εξαιρετικά δυσκολοχώνευτες, 2ης ύλης τροφές. Δεν αφομοιώνονται μέχρι τέλος και δημιουργούν άμμο και πέτρες στο συκώτι, στα νεφρά, στο πάγκρεας, στη χοληδόχο και ουροδόχο κύστη, νεφρική ανεπάρκεια, ηπατοπάθειες, κύρωση του ήπατος, άλατα, αρτηριοσκλήρυνση και κατά συνέπεια νέκρωση του οργανισμού.

Τρίτη αιτία: Από είδη αρτοποιίας όπως ψωμί, κουλούρια, παξιμάδια, φρυγανιές, μπισκότα, τριμμένες λαπάδες, μακαρόνια, τούρτες, τάρτες - άλλα προϊόντα από αλεύρι, διότι είναι εξαιρετικά επεξεργασμένες και δυσκολοχώνευτες τροφές.

Τέταρτη αιτία: Από αλμυρά, γλυκά και σούπες

Πέμπτη αιτία: Στο μαγείρεμα και στη πόση χρησιμοποιούν νερό της βρύσης, το οποίο έχει ανόργανα μέταλλα και άλατα, τα οποία δεν αφομοιώνονται από τον οργανισμό και δημιουργούν όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Αντιμετώπιση 

Πίνουμε πολλά υγρά και κυρίως καθαρό νερό, τσάι με αμπελόφυλλα, τσάι με άνηθο, με βάλσαμο, με φλαμούρι, με χυμό λεμονιού


Φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών όπως:

Χυμό από καρότο, σέλινο, μαϊντανό και σπανάκι

Χυμό από μαύρο ρεπάνι

Δεν πρέπει να πίνουμε νερό, το οποίο ήταν για 7 – 8 ώρες σε θερμοκρασίες πάνω από 16 – 18 βαθμούς Κελσίου, διότι σε θερμοκρασίες πάνω από 16 - 18 βαθμούς στο νερό πολλαπλασιάζονται διάφοροι παθογόνοι μικροοργανισμοί.

Το νερό για πόση και για μαγείρεμα πρέπει να είναι ή αποσταγμένο, ή λιωμένο ή να έχουμε ένα καλό φίλτρο 5ε ή 6η σταδίων, γιατί το απλό νερό της βρύσης έχει χλώριο (ενοχοποιείτε για καρκινογέννηση) και ανόργανα μέταλλα και άλατα, τα οποία δεν αφομοιώνονται από τον οργανισμό και προκαλούν αρτηριοσκλήρυνση 

– νέκρωση του οργανισμού, των κυττάρων, - άλατα, άμμο και πέτρες στο συκώτι, στα νεφρά, στη χοληδόχο και ουροδόχο κύστη (νεφρολιθίαση, χολολιθίαση).

Για να έχουμε λιωμένο νερό, γεμίζουμε πλαστικά μπουκάλια με απλό νερό της βρύσης, τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να γίνει πάγος, βγάζουμε και αφήνουμε έξω μέχρι να λιώσει. Όταν λιώσει ο πάγος, βλέπουμε κάτω στον πάτο πολλά άσπρα λεπίδια (ανόργανα μέταλλα και άλατα),  τα οποία δεν αφομοιώνονται από τον οργανισμό. Βγάζουμε το καπάκι για 7 - 10 ώρες μέχρι να εξατμιστεί το χλώριο, βάζουμε στο ψυγείο και μετά το πίνουμε ή χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα. Το νερό που είναι κάτω το πετάμε.

Δεν πρέπει να πίνουμε υγρά 30 λεπτά πριν και 5 – 6 ώρες μετά το φαγητό.

Να τρώμε καρπούζι

- Θέλεις να φας - φάε καρπούζι
- Θέλεις να πιεις - φάε καρπούζι

Να τρώμε καρπούζι, πεπόνι, πορτοκάλια, μανταρίνια, ακτινίδια, σταφύλια, αγγούρια, ντομάτες, νεκταρίνια, ροδάκινα, τα οποία έχουν 80 – 90%  αποσταγμένο καθαρό νερό. Συμβάλλουν στην αποβολή άχρηστων υλών και στη γενική αποτοξίνωση του οργανισμού.

Δεν παχαίνουν, ούτε ανεβάζουν τα επίπεδα του σακχάρου στον οργανισμό το καρπούζι, το πεπόνι, τα σταφύλια, τα σύκα, τα πορτοκάλια.

Τα φρούτα, σαλάτες και τους ξηρούς καρπούς να τα τρώμε σαν κανονικό γεύμα.
Το βράδυ προσπαθούμε να τρώμε όσο γίνετε νωρίς.

Μια φορά τη βδομάδα δεν τρώμε τίποτα, πίνουμε αποσταγμένο ή λιωμένο νερό με χυμό λεμονιού, φυτικά φρέσκα γάλατα, φρέσκους χυμούς από φρούτα και λαχανικά, ή τσάι με βότανα.

Μπορούμε να αρχίσουμε από τις 17.00 το βράδυ μέχρι 17.00 της επόμενης μέρας, ή μέχρι το πρωί της μεθεπόμενης μέρας.

Ανά τακτικά χρονικά διαστήματα απέχουμε από τη τροφή για 3, 4, 5 μέρες ή για  μια βδομάδα πίνοντας αποσταγμένο ή λιωμένο νερό με χυμό λεμονιού, φυτικά φρέσκα γάλατα, φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών, ή τσάι από βότανα.

Αναδημοσίευση από Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα