Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Επιστήμονες Του Χάρβαρντ: "Το μαγείρεμα στον φούρνο μικροκυμάτων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ" (Βίντεο)






Χρησιμοποιούμε φούρνους μικροκυμάτων κάθε μέρα, αλλά εξακολουθούμε να τους αντιμετωπίζουμε με δυσπιστία.
Είναι οι φούρνοι μικροκυμάτων επικίνδυνοι για την υγεία μας; Οι ειδικοί από το Χάρβαρντ εξηγούν ότι  δεν είναι επιβλαβείς για την υγεία μας, αλλά δεν είναι τόσο απλό.
Δηλαδή, αν και οι ακτίνες μικροκυμάτων δεν είναι επιβλαβείς για την υγεία μας, κάποια τρόφιμα πρέπει να μαγειρεύονται με άλλους τρόπους, διότι θα κρατήσουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά από το μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων.
Θα πρέπει να μαγειρεύετε τις τροφές που διατηρούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά, αν μαγειρευτούν για μικρότερο χρονικό διάστημα και τις τροφές που περιέχουν λιγότερα υγρά.
Για παράδειγμα, τα λαχανικά που περιέχουν πολύ βιταμίνη C μπορούν να μαγειρευτούν στους φούρνους μικροκυμάτων επειδή η διαδικασία μαγειρέματος είναι μικρότερη, επιτρέποντας στο φαγητό να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών του.
Το ίδιο συνιστάται και για άλλα θρεπτικά συστατικά που καταστρέφονται στο νερό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.
Σύμφωνα με αυτό, οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε να μαγειρέψουμε το φαγητό μας στο φούρνο μικροκυμάτων και να έχουμε κατά νου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση.
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο στο οποίο τα πάντα εξηγούνται απόλυτα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα