Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ξέρεις ότι υπήρξε κυβέρνηση που ψέκαζε χιλιάδες πολίτες της για δοκιμές βιολογικού πολέμου;




Tον τελευταίο καιρό, δείχνοντας τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν σε κόσμο στο δρόμο, παίρνω μια νέα διαφορετική απάντηση που με έχει βάλει σε σκέψεις και ανησυχίες…

Εκεί που συνήθως άκουγα από τους αρνητές και άπιστους ότι είναι τα καυσαέρια των αεροπλάνων ή από κάποιους που νόμιζαν ότι “ξέρουν” ότι πρόκειται για μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής και διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας, ξαφνικά κάποιοι… “εφησυχασμένοι” εμφανίζονται να έχουν άλλες πληροφορίες.
«Πρόκειται για μετεωρολογικά πειράματα που μελετούν τον καιρό». Το άκουσα μια, το άκουσα δυο, το άκουσα τρεις κι έτσι κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια “πηγή” που το διαδίδει, δεν μπορεί όλοι να το έβγαλαν από το μυαλό τους.
Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γάτας μιλάει για μυστικά πειράματα με ψεκασμούς που διεξήγαγαν κυβερνήσεις παλαιότερα για δήθεν δοκιμές βιολογικών πολέμων κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου. Βέβαια, μπορεί η περίοδος να πέρασε αυτή, αλλά τώρα έχουμε άλλο άλλοθι, το Ισλαμικό Κράτος. Πάντα θα υπάρχει ένα άλλοθι.
Τα πειράματα γίνονταν εις βάρος χιλιάδων αθώων πολιτών και εν αγνοία τους για πολλές δεκαετίες, όπως αναφέρει σχετική έρευνα που αργότερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.
Κι αυτό που επίσης αναφέρει το άρθρο, είναι ότι έδιναν στους στρατιωτικούς εντολή αν κάποιοι περίεργοι ρωτούσαν ποτέ κάτι να έχουν έτοιμη την απάντηση: 

«Οι δοκιμές είναι μέρος ερευνητικών έργων για τις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση»

Πολλά προβλήματα υγείας προέκυψαν εξ αιτίας αυτών των δοκιμών, πολλά και παρόμοια με τα “κοινά” σημερινά – προβλήματα στο αναπνευστικό, γαστρεντερίτιδες κλπ αλλά και γενετικές αλλαγές που φάνηκαν μετά όταν όλα βγήκαν στο φως.
Κι εδώ θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, αν αυτά τα πειράματα ακόμα συνεχίζονται, αν οι ψεκασμοί, εκτός του ότι δουλεύουν για τον ιονισμό της ατμόσφαιρας για τη διευκόλυνση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, κατά καιρούς είναι και βιολογικά πειράματα, είτε χάριν φαρμακευτικών εταιριών, είτε χάριν στρατιωτικών πειραμάτων και… σιγά να μην μας ρωτήσουν!
Η ερώτηση του τίτλου, λοιπόν, απευθύνεται προς τους αμφισβητίες, τους αρνητές των ψεκασμών, σε αυτούς που τους διακωμωδούν και σε εκείνους που σχίζονται να τους “απομυθοποιήσουν” – καλή ώρα σαν τα Ελληνικά Hoaxes, το ιστολόγιο του αξιότιμου ναρκαλιευτή μας.
Όταν κυβέρνηση ψέκαζε χιλιάδες πολίτες της για να διεξάγει δοκιμές βιολογικού πολέμου

germs war tests2
Θα μπορούσε ποτέ μια κυβέρνηση επί δεκαετίες να καταστήσει πειραματόζωα τους πολίτες της, εν αγνοία τους και χωρίς την συγκατάθεση τους;

Η απάντηση, δυστυχώς, είναι… ναι!!!

Germ-chemical-warfare-trials-1
Δοκιμές 1956: Το προσωπικό έπρεπε να φορά μάσκες για να τους επιτραπεί η συλλογή των ουσιών που είχαν ψεκαστεί από ένα αεροσκάφος
Μια από τις πιο σκανδαλώδεις κι εξωφρενικές περιπτώσεις είναι αυτή στη Βρετανία. Νέα ιστορική έρευνα έχει παρουσιάσει μια σειρά από ισχυρισμούς για 750 μυστικές επιχειρήσεις που αφορούν σε χιλιάδες ανυποψίαστους Βρετανούς πολίτες.
Ο Ulf Schmidt, Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Kent, έχει πραγματοποιήσει ιστορική έρευνα που καταλήγει στο πόρισμα ότι απλοί Βρετανοί χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για την κλιμάκωση εχθροπραξιών μεταξύ της Δύσης και της ΕΣΣΔ.
Ισχυρίζεται ότι διάφορες χημικές και βιολογικές «επιθέσεις» γινόντουσαν με ψεκασμούς από τον αέρα, τη θάλασσα και στη γη, συνολικά πάνω από 750 μυστικά προγράμματα για λόγους επιστημονικής έρευνας.


Χιλιάδες κιλά ενός χημικού με 
«τοξικό υλικό αγνώστου δυναμικού»  έπεσαν σε πολίτες που ζουν στο Wiltshire, Bedfordshire και Norfolk, από βρετανικό στρατιωτικό αεροσκάφος, όπως υποστηρίζει.

Ο καθηγητής Schmidt δήλωσε: «Τα κυβερνητικά αρχεία που έχω ψάξει τηρούν συνωμοσιολογική σιωπή για όλα αυτά».
Ανάλογα πειράματα πραγματοποιήθηκαν επίσης στις Μπαχάμες, και Obanaghoro, στη νότια Νιγηρία κατά τη διάρκεια 15 μηνών.
Ο κ Schmidt ισχυρίζεται ότι 30.000 πειράματα με χημικές ουσίες διεξήχθησαν σε αυτές τις δοκιμές. Μεταξύ 1945 και 1989, 14.000 στρατιώτες από το βρετανικό στρατό συμμετείχαν, με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο Porton Down, ένα κυβερνητικό στρατιωτικό επιστημονικό πάρκο στο Wiltshire.
Ισχυρίζεται, επίσης, ότι το προσωπικό των υπηρεσιών δεν ενημερώθηκαν πλήρως σχετικά με το τι ήταν οι δοκιμές, καθώς και ο κίνδυνος που ενέχουν για τους αναφορικά με δυσμενείς επιπτώσεις.

Αμαρτία ομολογούμενη, παραμένει αμαρτία…

Το 2002, ένα αποκαλυπτικό άρθρο της Guardian με τίτλο «Εκατομμύρια σε δοκιμές μικροβιολογικού πολέμου» αποδεικνύει ότι οι υποψίες του καθηγητή δεν είναι καθόλου αβάσιμες.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ότι το Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας, είχε μετατρέψει μεγάλα τμήματα της χώρας σε ένα τεράστιο εργαστήριο για να διεξάγει μια σειρά μυστικών δοκιμών μικροβιακού πολέμου στο κοινό.
Μια κυβερνητική έκθεση που μόλις είχε τότε κυκλοφορήσει παρείχε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη επίσημη ιστορία των δοκιμών βιολογικών όπλων της Βρετανίας μεταξύ 1940 και 1979.
Ενώ λεπτομέρειες κάποιων μυστικών δοκιμών είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, η συγκεκριμένη έκθεση των 60 σελίδων αποκάλυπτε νέα στοιχεία για περισσότερα από 100 μυστικά πειράματα.


Η έκθεση αποκαλύπτει ότι το στρατιωτικό προσωπικό είχε ενημερωθεί ώστε να απαντά στον κάθε «περίεργο» ότι οι δοκιμές ήταν μέρος ερευνητικών έργων  για τις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Οι δοκιμές, που πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση επιστήμονες στο Porton Down, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν το Υπουργείο Άμυνας αξιολογήσουν την ευπάθεια της Βρετανίας, αν οι Ρώσοι απελευθερώσουν σύννεφα θανατηφόρων μικροβίων πάνω από τη χώρα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μελέτες δεν χρησιμοποιούσαν βιολογικά όπλα, αλλά εναλλακτικές λύσεις που οι επιστήμονες πίστευαν ότι θα μιμούνταν κάποιο μικρόβιο πολέμου και τα οποία το Υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε ήταν ακίνδυνο. Αλλά οι οικογένειες σε ορισμένες περιοχές της χώρας που απέκτησαν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες απαιτούν δημόσια έρευνα.
Ένα κεφάλαιο της έκθεσης, «Δοκιμές Σωματιδίων Φθορισμού», αποκαλύπτει πως μεταξύ 1955 και 1963 αεροπλάνα πέταξαν από τη βορειοανατολική Αγγλία στην άκρη της Κορνουάλης κατά μήκος των ακτών νότια και δυτικά, ρίχνοντας τεράστιες ποσότητες θειούχου ψευδάργυρου καδμίου στον πληθυσμό. Η χημική ένωση διολίσθησε μίλια στο εσωτερικό και ο φθορισμός της επέτρεψε να παρακολουθείται. Σε μια άλλη μελέτη, χρησιμοποιώντας την ίδια ένωση, μια γεννήτρια ρυμουλκήθηκε κατά μήκος ενός δρόμου κοντά στο Σόμερσετ, όπου ξέρασε το χημικό για μια ώρα.
Ενώ η κυβέρνηση επέμεινε η χημική ουσία είναι ασφαλής, το κάδμιο έχει αναγνωριστεί ως αιτία του καρκίνου του πνεύμονα και κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου θεωρήθηκε από τους Συμμάχους ως χημικό όπλο.
Σε ένα άλλο κεφάλαιο, «Δοκιμές Κάλυψης Μεγάλων Περιοχών», το Υπουργείο Άμυνας περιγράφει πως πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπων, μεταξύ 1961 και 1968, κατά μήκος της νότιας ακτής της Αγγλίας, από το Torquay στο New Forest, εκτέθηκαν σε βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων E.coli και bacillus globigii, τα οποία μιμούνται τον άνθρακα. Αυτά προήλθαν από στρατιωτικό πλοίο, το Icewhale, αγκυροβολημένο στα ανοικτά των ακτών του Dorset, το οποίο ψέκαζε τους μικροοργανισμούς σε μια ακτίνα πέντε έως 10 μιλίων.
Η έκθεση αποκαλύπτει επίσης λεπτομέρειες των πειραμάτων DICE, στη νότια Dorset μεταξύ 1971 και 1975. Σε αυτά εμπλέκονται και οι ΗΠΑ μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου στρατιωτικοί επιστήμονες ψέκαζαν στον αέρα τεράστιες ποσότητες βακτηρίων marcescens Serratia, με ένα προσομοιωτή άνθρακα και φαινόλης.
2A5DE3C100000578-3154555-image-a-14_1436431826985Παρόμοια βακτηρίδια απελευθερώθηκαν στο «Δοκιμές Σαμποτάζ» μεταξύ 1952 και 1964. Αυτές ήταν δοκιμές για τον προσδιορισμό της ευπάθειας των μεγάλων κυβερνητικών κτιρίων αλλά και των ΜΜΜ σε υποτιθέμενη επίθεση. Το 1956 τα βακτηρίδια απελευθερώθηκαν στο μετρό του Λονδίνου το μεσημέρι κατά μήκος της Northern Line μεταξύ Colliers Wood και Tooting Broadway. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο οργανισμός διασπείρεται περίπου 10 μίλια. Παρόμοιες δοκιμές έγιναν σε σήραγγες που τρέχουν κάτω από κυβερνητικά κτίρια στο Whitehall.
Πειράματα που διεξήχθησαν μεταξύ 1964 και 1973 περιελάμβαναν μικρόβια πάνω σε νήματα των ιστών αραχνών σε κουτιά για να ελέγξουν πώς τα μικρόβια θα επιβιώσουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτές οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες τοποθεσίες σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των West End, Southampton και Swindon του Λονδίνου. Η έκθεση παρέχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με πάνω από μια ντουζίνα μικρότερες δοκιμές πεδίου μεταξύ 1968 και 1977.
Τα τελευταία χρόνια, αναφέρει το ρεπορτάζ του 2002, το Υπουργείο Άμυνας έχει αναθέσει σε δύο επιστήμονες να επανεξετάσουν την ασφάλεια αυτών των δοκιμών. Και οι δύο ανέφεραν ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, αν και ένας τόνισε ότι οι ηλικιωμένοι ή τα άτομα που πάσχουν από αναπνευστικά νοσήματα μπορεί να έχουν ζημιωθεί σοβαρά εάν εισέπνευσαν επαρκείς ποσότητες μικροοργανισμών.
Ωστόσο, ορισμένες οικογένειες σε περιοχές που έφερε το κύριο βάρος των μυστικών δοκιμών είναι πεπεισμένοι ότι ήταν τα πειράματα που επέφεραν στα παιδιά τους εκ γενετής ανωμαλίες, σωματικές αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες.
O David Orman, ένας αξιωματικός του στρατού από το Bournemouth, απαιτεί δημόσια έρευνα. Η σύζυγός του, Janette, γεννήθηκε στο ανατολικό Lulworth στο Dorset, κοντά στο σημείο όπου πολλές από τις μελέτες πραγματοποιήθηκαν. Είχε μια αποβολή, τότε γέννησε ένα γιο με εγκεφαλική παράλυση. Τρεις αδελφές της Janette που γεννήθηκαν επίσης στο χωριό, ενόσω οι δοκιμές διεξάγονταν, επίσης γεννήσαν παιδιά με ανεξήγητα προβλήματα, καθώς και μια σειρά από τους γείτονές τους.
Οι τοπικές αρχές υγείας έχει αρνηθεί ότι υπάρχει κάποια σχέση, αλλά ο Orman πιστεύει το αντίθετο. Είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι τρομερό έχει συμβεί. Το χωριό ήταν μια κλειστή κοινότητα και το να έχουμε τόσες πολλές γενετικές ανωμαλίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να είναι περισσότερο από σύμπτωση».
Διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν προσπαθήσει να διατηρήσει τα στοιχεία των δοκιμών μικροβιακού πολέμου μυστικά. Ενώ οι εκθέσεις του αριθμού των δοκιμών έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια μέσω του Γραφείου Δημοσίων Αρχείων, όπως αυτό το τελευταίο ΥΕΘΑ έγγραφο – το οποίο κυκλοφόρησε το κόμμα των Φιλελευθέρων Δημοκρατώ – το οποίο δίνει την πληρέστερη επίσημη εκδοχή των δοκιμών βιολογικού πολέμου.
Δίνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τα περίφημα πειράματα άνθρακα στο Gruinard, στις ακτές της Σκωτίας, που μετά από αυτά, άφησαν το νησί τόσο μολυσμένο, ώστε να μην μπορεί να κατοικηθεί μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980.
Η έκθεση επιβεβαιώνει επίσης τη χρήση του άνθρακα και άλλων θανατηφόρων μικρόβιον στις δοκιμές επί των πλοίων στην Καραϊβική και στα ανοικτά των ακτών της Σκωτίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950.
Η κυβερνητική επιχειρηματολογία είναι ότι όλα αυτά τα πειράματα διενεργούνται για το «καλό του κοινού» για να σωθούν ζωές. Στο «καλό του κοινού» εμπεριέχεται και η πλήρης άγνοια του στη συμμετοχή του ως πειραματόζωο, για να μην προκληθεί πανικός.
Μετά από όλα αυτά, που είναι ελάχιστα κεφάλαια που κατάφεραν να δουν το φως της δημοσιότητας από την πλούσια Ιστορία του Ανθρώπου – Πειραματόζωο, ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις μας όταν τις ρωτάμε, «Μήπως κάποιοι μας ψεκάζουν;»
«Για το καλό μας»… 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα