Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

16 Άτομα που ξεπέρασαν τα όρια της τεμπελιάς!14
Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που βαριόμαστε να κάνουμε το οτιδήποτε, ακόμη και αν αυτό είναι το να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να φάμε. Είναι οι στιγμές που αν μας δει κάποιος σίγουρα θα πει πως είμαστε τεμπέλιδες. Άλλο όμως το να συμβεί μια φορά και άλλο το να σπας το κοντέρ της τεμπελιάς κάνοντας απίστευτα πράγματα, μόνο και μόνο για να μην κουραστείς.
Καλή και η ξεκούραση, δεν λέω, αλλά όταν την κάνεις τρόπο ζωής χάνει όλο το νόημα της. Βέβαια, καμιά φορά μέσα στην βαρεμάρα μας βρίσκουμε τρόπους και πατέντες που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε. Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείς να δεις τι σημαίνει τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!
Άτομα που έδωσαν τον ορισμό της τεμπελιάς
1
Δες τι σκέφτηκαν για να κοιμηθούν εν ώρα εργασίας και φυσικά να μην αναγκαστούν να ξαπλώσουν κάτω. Ποιος σκύβει τόσο χαμηλά τώρα!
2
Κάποιος μάλλον κουραζόταν απίστευτα να κρατάει αγκαλιά αυτό το μωρό και σου λέει δεν το δένω στον τοίχο να το βλέπω κιόλας; Ελπίζω να μην ήταν κάποιος από τους γονείς.

3
Ε δεν συμβαίνουν αυτά. Μα να τον πηγαίνει βόλτα για να κουρέψει το γρασίδι; Πόσο κουραστικό μπορεί να είναι πια;
4
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως και γω το είχα σκεφτεί αυτό πιο μικρή, μέχρι που πήραμε ασύρματο τηλέφωνο και μου χάλασαν τα σχέδια, αλλά όχι και στην δουλειά ρε παιδί μου.
5
Να και αυτό που σας έλεγα ότι δεν θέλουμε να σηκωθούμε ούτε καν για φαγητό. Τι να κάνεις όμως όταν η πείνα σου χτυπάει την πόρτα;
6
Έκλαψα! Ο καλύτερος ever! Τι βρήκε ο άνθρωπος για να μην περπατήσει και να βγάλει βόλτα το μωρό. Μια απορία όμως, το χρησιμοποιεί και γενικότερα για τις μετακινήσεις του;
7
Δέστε μου τα μάτια να μην τον ξανά δω, που λέει και η Βανδή. Τον ήλιο ντε. Ούτε την κουρτίνα δεν μπορούσε να τραβήξει.
8
Εδώ δες, για να μην βγάλει το αυτοκόλλητο από το μήλο κάθισε και το έφαγε γύρω γύρω. Ποιος παιδεύεται τώρα να το καθαρίσει; Όχι σε καταλαβαίνω πασά μου, τι να λέμε τώρα!
9
Κάτσε λίγο. Ναι οκ είναι μια πατέντα και αυτή για να πέφτει η στάχτη κατευθείαν, αλλά γιατί να υπάρχει; Παίζει να το κρατάει όλη την ώρα έτσι στο στόμα; Τι να πει κανείς…
10
Στο πακέτο επάνω έγραφε ότι το βάζουμε στην πόρτα, εξού και το doorstop, έλεγε πουθενά να τα βγάλει από την συσκευασία; Μα πόσο περίεργοι είστε πια. Τς τς τς…
11
Αυτό πάλι με το χαρτί νομίζω ότι όλοι μας το έχουμε κάνει κάποια στιγμή στην ζωή μας, απλά κάποιοι το έχουν κάνει συνήθεια.
12
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο πυροσβέστης είπε να ζεστάνει λίγο το κοκκαλάκι του αντί να σηκωθεί να βοηθήσει.
13
Χάλασε η κλειδαριά του αυτοκνήτου και βαριέσαι να το πας για να στην φτιάξουν; Απλά τα πράγματα φιλαράκι, λουκέτο και ας χαλάσεις όλη την μόστρα.
14
Νόμιζες ότι το laptop είναι μόνο για να κάνεις την δουλειά σου και να μπαίνεις στο Internet; Όχι αγάπη μου, είναι και καρυοθραύστης. Ε ρε όταν πεινάει ο άνθρωπος τι κάνει!
15
Αφού κουράστηκε από το παιχνίδι αλλά δεν ήθελε και να κλείσεις και το Facebook το παιδί, τι να έκανε;
16
Εντάξει, εδώ λέω να δώσουμε το βραβείο του μεγαλύτερου τεμπέλη. Και πως οδηγεί έτσι στα τυφλά ο τύπος; Μαζέψτε τον, αυτός είναι δημόσιος κίνδυνος με τέτοια βαρεμάρα!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα