Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Από τον Παγετώνα στην Υπερθέρμανση, ένας Ροκφέλερ δρόμος!




Αν λησμονείς το παρελθόν, αυτό θα συνεχίσει να επιστρέφει…

στη μνήμη του πατέρα μου…

Αυτό που με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι η λεγόμενη Υπερθέρμανση του Πλανήτη είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες που στήθηκαν ποτέ, εκτός από τη σχετική έρευνα -χημικοί αεροψεκασμοί, HAARP κ.λ.π.- είναι η καλή μου μνήμη.
Θυμάμαι, λοιπόν, όταν ήμουν στη εφηβεία, τη δεκαετία του ’70, τον πατέρα να διαβάζει έντρομος τις εφημερίδες για την επερχόμενη νέα Εποχή των Παγετώνων. Έντρομος, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ήταν… κρυουλιάρης! Κάθε φορά που υπήρχε αντίστοιχο δημοσίευμα, γινόταν θέμα συζήτησης, που κατέληγε σε απανωτά φτερνίσματα και φαντασιώσεις τύπου “από κάπου πάλι μπάζει και κάνει ρεύμα” – τόσο βαρειά ήταν η περίπτωσή του!
Πως, λοιπόν, να μην σου χαραχτεί στη μνήμη, όταν η καλπάζουσα ενδοοικογενειακή φαντασία γεννούσε αέρηδες που σφύριζαν στα αυτιά, συνεχείς χιονοπτώσεις και κρυστάλλους, τα πάντα ντυμένα στα λευκά και ο ήλιος χαμένος για μήνες;

Ξεχασμένες από τη μνήμη οι “επιστημονικές” αναλύσεις και προειδοποιήσεις, χαμένα από το σημερινό ίντερνετ τα τότε ντοκουμέντα. Και όμως… ένα παλιό ντοκιμαντέρ, αντίστοιχο με τα εκατοντάδες σημερινά που μιλούν για την καταστροφική άνοδο της θερμοκρασίας που θα ανεβάσει τη στάθμη των υδάτων και θα χαθούν παραλίες και νησιά -πολλά από τα Ελληνικά- κυκλοφορεί ακόμα στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, για να αποδείξει πως η υστερία άλλαξε θερμοκρασία: Από τον Παγετώνα πέρασε στην Υπερθέρμανση μόνο σε 4 δεκαετίες, χωρίς να επιβεβαιώσει την πρώτη υστερία, φυσικά.
Η τηλεοπτική σειρά «In Search Of…» που ασχολείτο με διάφορα περίεργα φαινόμενα, πρόβαλε μια εκπομπή με τίτλο «The Coming Ice Age» όπου ήταν αφιερωμένη στα όσα οι επιστήμονες έλεγαν τότε “κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου”.
Διαβάστε προσεκτικά, κάθε λέξη και… ένα διαμάντι!
ISO_IceAge_02Το 1977, ο χειρότερος χειμώνας σε έναν αιώνα έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρκτικό κρύο χτύπησε το Mid-West για εβδομάδες. Οι κλιματικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η επόμενη εποχή των παγετώνων είναι καθ ‘οδόν.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα από ό, τι ο καθένας το περιμένει.
Από τους εννέα πλανήτες στο ηλιακό σύστημά μας, μόνο η γη έχει ευνοϊκές συνθήκες για την ανθρώπινη ζωή. Η ύπαρξή μας εξαρτάται από μια λεπτή ισορροπία του κλίματος. Παρά τη σύγχρονη τεχνολογία μας, είμαστε ευάλωτοι στους ανέμους και τις καιρικές συνθήκες του περιβάλλοντός μας. Ανεξέλεγκτες θύελλες μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύθραυστη είναι πραγματικά η ζωή στη γη. Μόνο τα τελευταία 10.000 χρόνια η γη απολάμβανε συνεχή ζεστασιά. Εξαιτίας αυτού, ο πληθυσμός μας έχει εκτιναχθεί σε πάνω από 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Για τα τελευταία δισεκατομμύρια χρόνια ολόκληρες ηπείρους θάφτηκαν από πάγο. Αν ο πάγος απλωθεί πάνω από την ήπειρο και πάλι, είναι στο βόρειο Καναδά, στο νησί Bathan νησί, στην καναδική Αρκτική που η μυστηριώδης διαδικασία θα ξεκινήσει. Προσβλέπουμε σε αυτό το μοναχικό φυλάκιο για τις προειδοποιήσεις της νέας εποχής των παγετώνων.
Κατά τα τελευταία τριάντα χρόνια οι μέσες θερμοκρασίες έχουν πέσει δραματικά. Η πτώση των θερμοκρασιών στην εποχή των παγετώνων θα μπορούσε να διαρκέσει λιγότερο από 200 χρόνια. Τα δείγματα που λαμβάνονται από τον βυθό της θάλασσας δείχνουν ότι υπήρξαν οκτώ εποχές παγετώνων κατά τα τελευταία 700 000 χρόνια. Οι διαδικασίες δεν δείχνουν μόνο την ιστορία μας, αλλά μπορούμε να προβλέψουμε ότι μια άλλη εποχή των παγετώνων έρχεται σύντομα.
Κλαίω… Μεταφράζω και κλαίω… από τα γέλια! Και να σκεφτείτε ότι, ναι μεν από τότε έχουν περάσει 40 χρόνια ΤΏΡΑ, αλλά η εκστρατεία της νέας “υπερθερμαντικής” προπαγάνδας με αρχηγό τον Αλ Γκορ, έχει ήδη ξεκινήσει από το 2000 – άρα μόλις 2 δεκαετίες μετά!

Από τον Παγετώνα στην Υπερθέρμανση, ένας Ροκφέλερ δρόμος!

Άλλα τα ενεργειακά συμφέροντα τότε, άλλα τώρα. Άλλα τα επιχειρηματικά συμφέροντα τότε, άλλα τώρα. Κι έτσι φτάσαμε στον “επιστημονικότατο” όρο Κλιματική Αλλαγή, για να μπορεί να χωράει κάθε υστερία, κι αυτή που παγώνει κι αυτή που θερμαίνει, κατά το δοκούν.
Ο παντοκράτορας του πετρελαίου, Ροκφέλερ, ο οποίος συνεργάζεται στενά με τον Αλ Γκορ, ποντάρει στην υπερθέρμανση γιατί επενδύει ΚΑΙ στην πράσινη ενέργεια, με σκοπό την αποκλειστικότητα κάθε είδους παραγωγικής ενέργειας.
Από την άλλη, τα συμφέροντα της ελίτ, στρέφονται στην τεχνολογία και στην αποβιομηχανοποίηση του πλανήτη και καλύπτονται πίσω από το κλιματικό άλλοθι και την «βιώσιμη ανάπτυξη» – Ατζέντα 21. Το σχέδιο της Α21 των Ηνωμένων Εθνών, είναι ένα πλάνο απόλυτης φτωχοποίησης των λαών στο όνομα της διάσωσης του περιβάλλοντος για τον απόλυτο έλεγχο τους. Γίναμε πολλοί, γίναμε ανεξέλεγκτοι και είναι ο αιώνας των ‘αφυπνισμένων’ -κάποιος πρέπει να τους σταματήσει.
Δεν θα πω άλλα, πατέρα αναπαύσου εν ειρήνη. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Μόνο κάποιοι άπληστοι που γρονθοκοπούν τον πλανήτη και μετά λένε ότι “αλλάζει”. Εσείς ζήσατε πόλεμο με σφαίρες και βόμβες, εμείς ζούμε με χημικά και ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Και ψιτ.., εκεί που είσαι, δώσε τα χαιρετίσματα μου στον Τέσλα. Έπρεπε να την κάνει γαργάρα την εφεύρεσή του!

Rockefeller Bros. Oil ‘Divestment’ Pledge Is Making Al Gore Richer

Heirs to Rockefeller oil fortune divest from fossil fuels over climate change

The Green Agenda

David Rockefeller – Club Of Rome – Al Gore – Propaganda Agenda Criminal Usurpation

RockefellerBrothersFund

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα