Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

«Ψυχικά ασθενείς» θα χαρακτηρίζονται οι αρνητές της Κλιματικής Αλλαγής!



Όταν η εξουσία ξεπερνάει τα όρια της λογικής, του αυταρχισμού και της δικής της ψυχικής ισορροπίας: Τρελοί και τρομοκράτες όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας!

Το τρομοκράτες το ακούσαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουμε και το ψυχικά ασθενείς.
Πριν δυο μέρες, μέσα σε ένα παραλήρημα και παίζοντας φτηνό δακρύβρεχτο θέατρο, ο πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε τα νέα εκτελεστικά διατάγματα σχετικά με τον έλεγχο των όπλων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν μακριά τους «ψυχικά ασθενείς» ανθρώπους από την αγορά τα όπλων.
Μήπως όμως τα ίδια μέτρα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την πρόληψη σκεπτικισμού σχετικά με την κλιματική αλλαγή;
Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Ομπάμα, οι γιατροί μπορούν τώρα να αναφέρουν άτομα που θεωρούνται “ψυχικά ασθενείς” στο FBI, ώστε να μπορεί να αμφισβητηθεί η άδεια οπλοκατοχής.
Το επίσημο δελτίο του Λευκού Οίκου σχετικά με τους νέους κανονισμούς ελέγχου των όπλων αναφέρει:

«Το ισχύον δίκαιο απαγορεύει σε άτομα την αγορά ενός πυροβόλου όπλου, εφόσον, λόγω θέματος ψυχικής υγείας, αποτελούν κίνδυνο για τον εαυτό τους ή τους άλλους ή δεν είναι σε θέση να διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους. Η Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης (SSA) έχει δηλώσει ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία θέσπισης κανόνων για να εξασφαλίσει ότι οι κατάλληλες πληροφορίες φτάνουν στα αρχεία του NICS».
Αν, όπως ο Ομπάμα έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι, η κλιματική αλλαγή αποτελεί μεγαλύτερη απειλή από την τρομοκρατία, τότε οι άνθρωποι που αρνούνται την “κλιματική απειλή ” μπορεί να θεωρηθούν ότι αποτελούν κίνδυνο για τον εαυτό τους ή τους άλλους και ότι είναι ανίκανοι να κατέχουν όπλα;

Η ιδέα ότι οι σκεπτικιστές του κλίματος είναι ψυχασθενείς είναι κάτι που έχει αρχίσει να κυκλοφορεί πρόσφατα:

Ο καθηγητής της «κοινωνιολογίας και περιβαλλοντικών μελετών»,  Kari Norgaard, που εδρεύει στο Όρεγκον, έχει δηλώσει ότι ο κλιματικός σκεπτικισμός είναι ψυχική ασθένεια που πρέπει να «αντιμετωπίζεται».
Το Psychology Today δημοσίευσε ένα άρθρο απαριθμώντας τρία προειδοποιητικά σημάδια ότι βρίσκεστε σε “άρνηση της κλιματικής αλλαγής”:
  1. Πιστεύετε ότι η κλιματική αλλαγή είναι κακή, αλλά όχι τόσο κακή.
  2. Δεν έχετε συναισθηματική αντίδραση στην κλιματική αλλαγή
  3. Δεν συμμετέχετε στην πολιτική της.
Έτσι, αν δεν πιστεύετε ότι η απειλή για το κλίμα είναι αρκετά μεγάλη, ή δεν γίνεστε έξαλλοι με αυτήν, ή δεν είστε πολιτικά ενεργοί στην καταπολέμηση της, τότε έχετε ψυχικα ζητήματα.
Το άρθρο της Telegraph «Η άρνηση» του κλίματος αποτελεί πλέον μια ψυχική διαταραχή»εξηγεί πως οι λεγόμενοι «οικο-Ψυχολόγοι» του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αγγλίας στο Μπρίστολ  ταξινόμησαν την «άρνηση της κλιματικής αλλαγής» ως «ψυχική διαταραχή».
Το Nature.com δημοσίευσε επίσης άρθρο-προειδοποίηση για “εθισμό στον άνθρακα (λόγω χρήσης κεντρικής θέρμανση, κλπ)
Και να θυμηθούμε τότε που η επικεφαλής της ΕΡΑ του Ομπάμα, Gina McCarthy, δήλωσε ότι οι σκεπτικιστές του κλίματος δεν είναι “κανονικοί” άνθρωποι;
Αυτά τα ολίγα, για να προσέχετε όταν επισκεφθείτε το γιατρό σας και να το καλοσκεφτείτε πριν του κάνετε θέμα για την σχεδόν δύο δεκαετιών παύση της υπερθέρμανσης του πλανήτη την επόμενη φορά που θα πάτε για ετήσιο check-up.
Και για να το κάψουμε τελείως το θέμα, καθηγητής του NYU θέλει ακόμα και να αλλάξει γενετικά τους ανθρώπους ώστε να γίνουν πιο φιλικοί προς το περιβάλλον!
Κι αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι απλά λόγια του αέρα, να θυμίσουμε ότι μόλις πρόσφατα, δυο καταξιωμένοι εργαζόμενοι στα μίντια -ένας Γάλλος μετεωρολόγος και ένας δημοσιογράφος του BBC, απολύθηκαν γιατί τόλμησαν να αμφισβητήσουν την κλιματική αλλαγή!
Ο Γαλιλαίος κατηγορήθηκε το 1633 για αθέτηση του Διατάγματος του Καταλόγου Απαγορευμένωνπου δημοσιεύτηκε στις 6 Μαρτίου του 1616. Η Ιερά Εξέταση τότε δεν δεχόταν τις επιστημονικές μελέτες, έρευνες και απόψεις, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που η επιστημονική, πολιτική και οικονομική Εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής, δεν δέχεται σήμερα καμία αντίθετη άποψη, απ’ όπου κι αν προέρχεται, κοινούς θνητούς ή αντίθετους επιστήμονες.
Που να πεις, δε κι από πάνω, ότι το κλίμα “αλλάζει” όταν το ψεκάζουν. Εκεί εκτός από τρομοκράτη και τρελό, έχουν έτοιμη και την άλλη ταμπελίτσα, εκείνη του συνωμοσιολόγου.
Κατά τα άλλα, ζούμε εποχές δημοκρατίας και είσαι ελεύθερος να πεις τη γνώμη σου: «Ναι σε όλα»!
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα